Ce ati gatit astazi?
#10401
Postat 13 November 2016 - 01:28 PM
Peter
PS. Bine ca sefa imi sopteste sa-i dau tzatziki....am uitat sa pozez.
Cu asta este mult mai bun...
Dar va dati seama de unde vine neglijenta asta?
Visez deja la:
ianuarie '17
#10402
Postat 14 November 2016 - 09:29 AM
#10403
Postat 14 November 2016 - 10:03 AM
#10404
Postat 14 November 2016 - 10:44 AM
Foxyy, la 14 November 2016 - 10:03 AM, a spus:
Numai 100 ml ulei de masline si un condiment gata amestecat(de cumparat) de gyros.
Peter
#10405
Postat 14 November 2016 - 11:02 AM
Peter, la 14 November 2016 - 10:44 AM, a spus:
Foxyy, la 14 November 2016 - 10:03 AM, a spus:
Numai 100 ml ulei de masline si un condiment gata amestecat(de cumparat) de gyros.
Peter
Perfect!!
#10406
Postat 14 November 2016 - 12:54 PM
#10407
Postat 14 November 2016 - 01:25 PM
Peter, la 14 November 2016 - 10:44 AM, a spus:
Foxyy, la 14 November 2016 - 10:03 AM, a spus:
Numai 100 ml ulei de masline si un condiment gata amestecat(de cumparat) de gyros.
Peter
Halt!Einen Moment, bitte!
Inainte sa te pierdem pe insula, povesteste bine cum ai facut ca eu nu intelesei.
#10408
Postat 15 November 2016 - 08:34 AM
1 kg ceapa rondele
un borcan de varza rosie - care eu nu am pus. Poate era mai bine sa pun...
100 g condiment de gyros
100 ml ulei de masline.
Se incepe cu un strat de carne. Il ungem cu pasta obtinuta din ulei si condiment. Punem ceapa si
alt strat de carne, ungem......
Pina am terminat. Apoi legam ca o friptura.
Eu am pus atunci in folie/celofan din ala de este rezistent la caldura. Am lasat ptr. o ora si vreo 4o min la 180°C.
Lasam sa se odihneasca putin apoi taiem fisii din carne.
Deci puneti si ceapa si condiment in raport de greutatea carnii, altfel sarati carnea evtl. prea tare... stiti voi.
Peter
#10409
Postat 15 November 2016 - 09:30 AM
#10410
Postat 15 November 2016 - 02:27 PM
#10411
Postat 15 November 2016 - 10:59 PM
ori am gresit asezarea feliilor
#10412
Postat 16 November 2016 - 11:26 AM
#10413
Postat 16 November 2016 - 11:47 AM
zerda, la 16 November 2016 - 11:26 AM, a spus:
Peter
#10414
Postat 16 November 2016 - 12:01 PM
deseara vedem rezultatul
#10415
Postat 17 November 2016 - 09:37 AM
Trebuie s-o comit in we!
#10416
Postat 17 November 2016 - 11:20 AM
Si mi s-a si stricat termometrul asa ca amazon miine imi aduce altul
Poza cu ea taiata e de toata jena asa ca tre sa o refac, asa intre timp caut si condimente pentru gyros sau kebab sau ce-o fi si invat sper si sa leg o rulada
Mersi Peter
#10417
Postat 17 November 2016 - 04:22 PM
#10418
Postat 17 November 2016 - 04:56 PM
de vreme ce eu le-am intins asa si apoi doar am suprapus o margine una peste alta si am inceput sa rulez, si nu statea de nici o culoare
feliile mele asa erau, nu stiu daca in Germania porcu' e mai mare si erau mai mari
am avut un kg in total
#10420
Postat 17 November 2016 - 05:34 PM
Adriana, la 17 November 2016 - 04:56 PM, a spus:
de vreme ce eu le-am intins asa si apoi doar am suprapus o margine una peste alta si am inceput sa rulez, si nu statea de nici o culoare
feliile mele asa erau, nu stiu daca in Germania porcu' e mai mare si erau mai mari
am avut un kg in total
fettecapocollo.jpg
Am avut in jur de 2,4 Kg de la macelar. Acu, mai mari dupa ce imi dau seama, nu au fost feliile.
Dar cum scrii, le-am pus mai mult una peste alta decit una linga alta.
am avut la baza patru felii si de acolo am pornit, vreo sase-sapte straturi peste.
Tocmai asta este. Cind tai sa se faca ca la kebab, bucatele mici...
Peter