Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 774 Pagini +
  • « Prima
  • 525
  • 526
  • 527
  • 528
  • 529
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#10521 Useril este offline   koral 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 05 January 2017 - 04:43 PM

Facuta ieri, mancata azi. Ciorba de legume cu oua sparte. ( Si maine merg sa iau ardei rosu si galben pentru salata de mai sus... mde, pofticioasa e descrierea mea exacta! :crying: )

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_01_2017/post-508-14836273716072.jpg

Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#10522 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 05 January 2017 - 06:42 PM

Vezi postareaKiva, la 04 January 2017 - 07:32 PM, a spus:

Vezi postareazerda, la 04 January 2017 - 06:17 PM, a spus:

Poate scrii si numele cartii, ca pare interesanta! Nu cred ca as putea-o citi, dar poate se traduce!



Zerda, cartea eu o citesc in englezeste. Nu stiu daca e tradusa in romaneste. Se numeste My Berlin Kitchen - adventures in love and life by Luisa Weiss

Multumesc, in engleza pot citi ca pe apa, cu germana fug la dictionar, chiar pare interesanta!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#10523 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 06 January 2017 - 12:47 PM

Vezi postareaGeany, la 05 January 2017 - 03:02 PM, a spus:

jumatate e placinta cu branza iute+ dulce cu stafide.jumatate cu dulceata de portocale cu farame de ciocolata :pupic: )


mai fusion de-atata? :crying:

ciorba de curcan si iepure cu masline si ghebe, in sos rosu.

edit: Corina, tu i-ai trimis la ski cu tartine puse pe servetele dantelate? io nici nu stiam ca exista asa ceva.

#10524 Useril este offline   koral 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 07 January 2017 - 03:40 PM

Vezi postareamoatza, la 06 January 2017 - 12:47 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 05 January 2017 - 03:02 PM, a spus:

jumatate e placinta cu branza iute+ dulce cu stafide.jumatate cu dulceata de portocale cu farame de ciocolata :pupic: )


mai fusion de-atata? :crying:

ciorba de curcan si iepure cu masline si ghebe, in sos rosu.

edit: Corina, tu i-ai trimis la ski cu tartine puse pe servetele dantelate? io nici nu stiam ca exista asa ceva.


Pai mi se parea ciudat sa le pun direct pe plastic... sunt de hartie si ieftine. De unica utilizare. =))
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#10525 Useril este offline   koral 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 07 January 2017 - 04:35 PM

Bors de sfecla rosie, incredibil de gustos... tare de multa vreme n-am mai facut si nu inteleg de ce...

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_01_2017/post-508-14837997239741.jpg

Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#10526 Useril este offline   koral 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 07 January 2017 - 04:37 PM

Si tagliatelle cu ostropel de pui. Pentru copii, eu mi-am mai pus o portie de bors si la felul doi, ca tare bun mi-a iesit... =)) =)) Scuzati modestia.

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_01_2017/post-508-14837998211194.jpg

Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#10527 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,601
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 08 January 2017 - 05:21 PM

Eu nu iti scuz nimic =)))) E justificata!

Cred ca anul asta va fi -din punct de vedere culinar doar, ca sa fim intelesi - anul fara excese, fara batai de cap , sofisticaturi si mai stiu eu ce. De aceea, spahetti aglio , olio si peperoncino (care nu stiu daca e scris corect asa): Mbuuuuun...

Imagine atasata: monthly_01_2017/post-12-14838889080097.jpg
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#10528 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,601
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 08 January 2017 - 05:23 PM

Bristena, eu iti tin pumnii si iti urez multa energie si anduranta sa treci peste provocari!

Aceasta postare a fost editata de Lapona Enigel: 08 January 2017 - 05:23 PM

Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#10529 Useril este offline   bristena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 08 January 2017 - 06:21 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 08 January 2017 - 05:23 PM, a spus:

Bristena, eu iti tin pumnii si iti urez multa energie si anduranta sa treci peste provocari!



saru-mana, sper sa fie bine (ca eu si speranta suntem pretene de-o viata =)) )
fiica dacilor

#10530 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,244
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 09 January 2017 - 12:06 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 08 January 2017 - 05:21 PM, a spus:

spahetti aglio , olio si peperoncino (care nu stiu daca e scris corect asa)

Aglio olio e peperoncino, corect =))
DARRRRR.... ce cauta patrunjelul si brinza aia? =))

#10531 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 09 January 2017 - 08:59 AM

Vezi postareaAdriana, la 09 January 2017 - 12:06 AM, a spus:

Vezi postareaLapona Enigel, la 08 January 2017 - 05:21 PM, a spus:

spahetti aglio , olio si peperoncino (care nu stiu daca e scris corect asa)

Aglio olio e peperoncino, corect =))
DARRRRR.... ce cauta patrunjelul si brinza aia? =))


O fi pus si "G"-ul la reteta acolo asa. =)) =))

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#10532 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 09 January 2017 - 11:53 AM

Eu mai lejer, bors de fasole, fara carne( asta fost cererea), pui cu masline, cu sos mult ca e bun pe frig, salata de boeuf( supa mi-a ramas e incongelator asteapta niste galuste mai incolo), varza a la cluj, ca am avut o varza acra tare, nu mergea simpla si conopida cu smantana si pulpe de pui!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#10533 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 09 January 2017 - 12:47 PM

Vezi postareazerda, la 09 January 2017 - 11:53 AM, a spus:

ca am avut o varza acra tare, nu mergea simpla


in ultimul timp, varza calita fac doar din amestec varza acra + varza dulce, proaspata. iese perfect!

dintr-un curcan mai mic, f atlet (adica fara grasime, da' ar fi necesitat!): supa cu galuste, racitura, pilaf si ghiveci.
dorada la gratar, icre de crap, vinete cu maioneza (asa am declarat =)) , dar au fost doar cremoso si mustar), omleta si mbs.
plus desert.

#10534 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 09 January 2017 - 01:27 PM

Bine ca ai zis, ca sambata am avut si noi dorada, dar cu cartofi prajiti ca omul intra in fibrilatie daca n-are 3 portii de cartofi prajiti/saptamana!

Eu nu pot aplica reteta ta din cauza de cantitati, si asa e greu cu varza si sarmalele ca nu pot face decat daca congelez o parte, daca mai pun si varza cruda, imi ramane si aia ca dupa doua salate n-o sa mai vrea, iepuri n-am, eu cat pot sa rod?? Dar mai am jumate din varza aia acra in congelator si o sa caut cea mai mica varza cruda sa fac varza si de vreo doua ori salata din ce ramane!
Daca te gandesti e raiul pentru doctori varza asta ca e acra si nu e foarte sarata, dar daca o prepari se concentreaza acreala si n-o pun in apa, ca eu ma stiu, ca dupa aia o scot fara niciun gust!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#10535 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 09 January 2017 - 01:44 PM

Vezi postareazerda, la 09 January 2017 - 01:27 PM, a spus:

mai am jumate din varza aia acra in congelator si o sa caut cea mai mica varza cruda sa fac varza


pai da! si nu-i nevoie de varza romaneasca (ca astea-s mai mari), poti lua de la supermarket una mica-mica de-aia mai tzeapana, ca fierbe pana se face si aia acra.
io n-am pus varza la murat, cumpar din piata. si mereu aleg frunzele, daca-s mai multe pun in congelator, iar restul o bag la robot si mi-o ciopartzeste destul de ok ptr oala. cateodata chiar si pe asta ciopartzita o impart in doua pungute ptr congelator. organizare!

#10536 Useril este offline   koral 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 09 January 2017 - 06:15 PM

Laponicoooooooo!!!!! Gand la gand!

Paste aop si eu... eu- de pe un blog romanesc, marea majoritate au si patrunjel, inclusiv Adihadean.... Unele au si parmezan- savori urbane, de ex... eu n-am pus parmezan, da” patrunjel am pus...

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_01_2017/post-508-14839785057833.jpg

Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#10537 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 09 January 2017 - 06:50 PM

Patrunjelul se pune asa de pamplezir pentru culoare! Si nu, la pastele astea albe simple, aglio, olio, aglio, oglio peperoncino si altele multe, nu se pune branza, asta e dambla venita de la americani.

Da moatzo, si eu iau din piata, am preferatii mei, dar tot asa, oricat le alegi, tot imi ramane si atunci o bag in congelator si-o scot la nevoie!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#10538 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,244
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 10 January 2017 - 10:52 AM

Voi faceti ce vreti, normal =))
Dar daca se numesc "aglio olio e peperoncino" e taman pentru ca au doar aglio, olio e peperoncino =))

#10539 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 10 January 2017 - 11:00 AM

Eu nu pun, nici alea facute cu conopida sau brocoli si peperoncino mie-mi plac mult pastele fara sos de rosii! Am observat si eu ca astia cu blogurile , le mai pun cate ceva sa dea bine in poza!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#10540 Useril este offline   koral 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 11 January 2017 - 08:21 PM

Azi, cus cus integral cu legume ( ceapa verde, ardei rosu si verde, dovlecel, vinete, patrunjel verde la final, 2 linguri de ulei si afanat cu furculita) cu frigarui de pui marinat in sos de soya, Worchester, piper, pasta de ardei iute, usturoi pisat, mustar si smantana, cu ceapa rosie, ardei rosu si verde.

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_01_2017/post-508-14841588649201.jpg

Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

Arata acest topic


  • 774 Pagini +
  • « Prima
  • 525
  • 526
  • 527
  • 528
  • 529
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

23 useri citesc topicul
0 membri, 23 vizitatori, 0 utilizatori anonimi