Ce ati gatit astazi?
#10521
Postat 05 January 2017 - 04:43 PM
#10522
Postat 05 January 2017 - 06:42 PM
Kiva, la 04 January 2017 - 07:32 PM, a spus:
Multumesc, in engleza pot citi ca pe apa, cu germana fug la dictionar, chiar pare interesanta!
#10523
Postat 06 January 2017 - 12:47 PM
Geany, la 05 January 2017 - 03:02 PM, a spus:
mai fusion de-atata?
ciorba de curcan si iepure cu masline si ghebe, in sos rosu.
edit: Corina, tu i-ai trimis la ski cu tartine puse pe servetele dantelate? io nici nu stiam ca exista asa ceva.
#10524
Postat 07 January 2017 - 03:40 PM
moatza, la 06 January 2017 - 12:47 PM, a spus:
Geany, la 05 January 2017 - 03:02 PM, a spus:
mai fusion de-atata?
ciorba de curcan si iepure cu masline si ghebe, in sos rosu.
edit: Corina, tu i-ai trimis la ski cu tartine puse pe servetele dantelate? io nici nu stiam ca exista asa ceva.
Pai mi se parea ciudat sa le pun direct pe plastic... sunt de hartie si ieftine. De unica utilizare.
#10525
Postat 07 January 2017 - 04:35 PM
Imagini atasate
#10526
Postat 07 January 2017 - 04:37 PM
Imagini atasate
#10527
Postat 08 January 2017 - 05:21 PM
Cred ca anul asta va fi -din punct de vedere culinar doar, ca sa fim intelesi - anul fara excese, fara batai de cap , sofisticaturi si mai stiu eu ce. De aceea, spahetti aglio , olio si peperoncino (care nu stiu daca e scris corect asa): Mbuuuuun...
#10528
Postat 08 January 2017 - 05:23 PM
Aceasta postare a fost editata de Lapona Enigel: 08 January 2017 - 05:23 PM
#10529
Postat 08 January 2017 - 06:21 PM
Lapona Enigel, la 08 January 2017 - 05:23 PM, a spus:
saru-mana, sper sa fie bine (ca eu si speranta suntem pretene de-o viata )
#10530
Postat 09 January 2017 - 12:06 AM
#10531
Postat 09 January 2017 - 08:59 AM
#10532
Postat 09 January 2017 - 11:53 AM
#10533
Postat 09 January 2017 - 12:47 PM
zerda, la 09 January 2017 - 11:53 AM, a spus:
in ultimul timp, varza calita fac doar din amestec varza acra + varza dulce, proaspata. iese perfect!
dintr-un curcan mai mic, f atlet (adica fara grasime, da' ar fi necesitat!): supa cu galuste, racitura, pilaf si ghiveci.
dorada la gratar, icre de crap, vinete cu maioneza (asa am declarat , dar au fost doar cremoso si mustar), omleta si mbs.
plus desert.
#10534
Postat 09 January 2017 - 01:27 PM
Eu nu pot aplica reteta ta din cauza de cantitati, si asa e greu cu varza si sarmalele ca nu pot face decat daca congelez o parte, daca mai pun si varza cruda, imi ramane si aia ca dupa doua salate n-o sa mai vrea, iepuri n-am, eu cat pot sa rod?? Dar mai am jumate din varza aia acra in congelator si o sa caut cea mai mica varza cruda sa fac varza si de vreo doua ori salata din ce ramane!
Daca te gandesti e raiul pentru doctori varza asta ca e acra si nu e foarte sarata, dar daca o prepari se concentreaza acreala si n-o pun in apa, ca eu ma stiu, ca dupa aia o scot fara niciun gust!
#10535
Postat 09 January 2017 - 01:44 PM
zerda, la 09 January 2017 - 01:27 PM, a spus:
pai da! si nu-i nevoie de varza romaneasca (ca astea-s mai mari), poti lua de la supermarket una mica-mica de-aia mai tzeapana, ca fierbe pana se face si aia acra.
io n-am pus varza la murat, cumpar din piata. si mereu aleg frunzele, daca-s mai multe pun in congelator, iar restul o bag la robot si mi-o ciopartzeste destul de ok ptr oala. cateodata chiar si pe asta ciopartzita o impart in doua pungute ptr congelator. organizare!
#10536
Postat 09 January 2017 - 06:15 PM
Paste aop si eu... eu- de pe un blog romanesc, marea majoritate au si patrunjel, inclusiv Adihadean.... Unele au si parmezan- savori urbane, de ex... eu n-am pus parmezan, da” patrunjel am pus...
Imagini atasate
#10537
Postat 09 January 2017 - 06:50 PM
Da moatzo, si eu iau din piata, am preferatii mei, dar tot asa, oricat le alegi, tot imi ramane si atunci o bag in congelator si-o scot la nevoie!
#10538
Postat 10 January 2017 - 10:52 AM
Dar daca se numesc "aglio olio e peperoncino" e taman pentru ca au doar aglio, olio e peperoncino
#10539
Postat 10 January 2017 - 11:00 AM
#10540
Postat 11 January 2017 - 08:21 PM