Hazel, la 06 November 2022 - 04:29 PM, a spus:
Da-s facuti in ploaie si vant
Mino eu fac creveti dupa Reteta lui Titirimundi, cu usturoi, ardei iute si zeama de lamaie, dar facuti de altii ii mananc in orice fel
Principiul e acelasi si la astia, ulei de masline,zeama de lamaie, usturoi, ierburi si paprika afumata, unsi peste tot, inclusiv in crestatura pe care am facut-o in coaja, ca sa scot matul. Astia sint mari si facuti asa in coaja pe gratar au iesit foarte bine, nu uscati sau gumosi.
Aici ploua marunt, ploaie de toamna, e intuneric si frig. Am facut un bors de pui dres cu smantana si leustean ca sa ma incalzesc.
Si ca sa bifez o pofta de pe lista, am facut chiftelute din 2 kg de carne tocata, porc + vita. Cele mai multe merg la congelator, in pungute.
pff, acum vreau si chiftelute.
Nu pot tine pasul cu poftele ce ma apuca cand intru pe aici
11.jpg