adi_edi, la 11 June 2024 - 01:21 AM, a spus:
Ah, tot uit sa pun pe lista frunze de vita... Pana una-alta, pui, orez, salata, simplu ca n-am chef de gatit desi e racoare. Fiu-meu a zis ca vrea macaroane cu branza, din alea "romanesti" cu telemea , asa ca am sa ma execut pe cand vine de la scoala.
Am mai facut niste dip cu usturoi copt. Nu stiu de unde le-a venit ideea celorlaltor membri ai familiei, sa manance pizza cu dip. Daca tot nu-i pot lamuri sa renunte, am zis ca poate e mai bine daca fac eu. Trebuie sa gasesc o reteta mai dietetica, vad ca dipul asta se mananca in cantitate mai mare decat cel cumparat .
P.S. cred ca nu-mi functioneaza creierul cum trebuie - e corect "celorlaltor" ?
Apropo de frunze de vita, unde ne-am mutat acum este plin in jurul proprietatii de vita salbatica (riverbank grape) si ma gandeam ca ar merge sa conserv ceva frunze cat mai sint inca mici si fragede.
Ideea de pizza cu dip le-o fi venit "celorlaltor" membri
(scuze, dar suna asa de funny) de la faptul ca unele lanturi de pizza gen Pizza Pizza vand pizza cu dip?
La cat de bine arata dipul tau, cred si eu ca se mananca in cantitate mare.
De gatit, am mai gatit asa:
-o ciorba de burta, care era sa ajunga la dezastre, pentru am reusit cumva sa fierb burta prea mult si se facuse aproape ca un jeleu. Am mancat-o pana la urma, a fost buna ca ne-a fost foame.
- salata de vinete si ardei copti, toate coapte la jar de lemne,
- pui satay cu orez.
Si pentru ca mi-a mai ramas orez fiert si am luat un borcan marisor de kimchi care cam incepe sa se acreasca, astazi planuiesc un kimchi fried rice.
Aceasta postare a fost editata de black_cat: 11 June 2024 - 02:33 PM