
Ce ati gatit astazi?
#15661
Postat 31 January 2025 - 09:13 PM

#15662
Postat 01 February 2025 - 04:17 AM

#15663
Postat 01 February 2025 - 04:11 PM
#15664
Postat 01 February 2025 - 06:27 PM
#15665
Postat 01 February 2025 - 07:09 PM
#15666
Postat 01 February 2025 - 11:20 PM
eu azi am facut iar trippa (ciorba de burta desi e total diferita de cea romaneasca) in slowcooker
apoi la prinz risotto cu kaiser si radicchio
iar acum seara o supa din Toscana cu kale (desi parerea mea e ca ceea ce aici e cavolo nero nu e kale), fasole, cartofi si faina de porumb

#15667
Postat 02 February 2025 - 04:19 PM
Ieri am facut snitele, am folosit pesmet panko, in urma criticilor ca nu sunt destul de crocante. (In poza e unul din ultimele pe care le-am prajit, am pus si pesmet normal ca mi s-a terminat celalalt). La salata am pus dressing de ulei de masline si otet balsamic, fiica-mea isi inmuia snitelele in el 😀.
Imagini atasate
#15668
Postat 02 February 2025 - 09:07 PM
#15669
Postat 02 February 2025 - 09:44 PM
#15670
Postat 02 February 2025 - 11:37 PM

kale e fraged dar aici eu nu l-am vazut

#15671
Postat 03 February 2025 - 11:44 PM
Azi ciorba de vitel, pulpe de pui si cartofi dulci, am fiert si o limba de porc pe care maine o voi face cu maioneza si castraveti murati.
#15672
Postat 04 February 2025 - 10:07 PM

#15673
Postat 05 February 2025 - 12:40 AM
Blackie, daca as putea m-as teleporta si ti-as fura din carnati 😄.
Zilele trecute am facut niste galuste cu carne (nu sunt umplute, sunt pe langa carne 🤪), au iesit tare bune.
Imagini atasate
#15674
Postat 05 February 2025 - 08:45 AM

Cum le dai forma la galustele astea?
Seamana cu ce faceam cu matusa mea de la Suceava, punea putina apa intr-o farfurie cu faina si incepea sa amestece si gramajoarele alea care se formau le numea frecăței si apoi le fierbea in lapte.
#15675
Postat 05 February 2025 - 09:52 AM
#15676
Postat 05 February 2025 - 03:30 PM
a fost de fapt un experiment, sa compar carnea de la doi macelari pentru ca am descoperit un macelar nou care are carne de calitate superioara si am intrat in polemica cu cineva despre unde e cea mai buna carne in urbe
paranteza - aici gradarea este asa - fara gradare, A, AA, AAA, Prime dupa care Wagyu (adica Kobe genetic dar nu crescuta in prefectura Kobe) carnea buna de friptura este si "aged", de la AAA in sus e cam musai
macelarul nou are numai Prime, canadiana si americana si Wagyu american, australian si japonez
printre fripturile de toate felurile pe care le vind au si ceea ce se cheama "english ribs" din care iese o tocana nemaipomenita
experimentul a fost sa iau o carne asemanatoare de la alt macelar, pe care restaurantele il considera cel mai bun si sa compar: verdictul a fost ca asta nou e mult mai bun si e si la jumate de pret fata de celalalt
#15677
Postat 05 February 2025 - 03:57 PM
adi_edi, la 05 February 2025 - 12:40 AM, a spus:
Blackie, daca as putea m-as teleporta si ti-as fura din carnati 😄.
Adriana, la 05 February 2025 - 08:45 AM, a spus:

Adi fix cum zice Adriana. Punem de o intalnire culinara. Nici nu trebuie sa furi ca iti dau de buna voie

#15678
Postat 05 February 2025 - 04:06 PM
#15679
Postat 05 February 2025 - 04:42 PM
Imagini atasate
Aceasta postare a fost editata de Ica: 05 February 2025 - 04:42 PM
#15680
Postat 05 February 2025 - 06:55 PM