Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 787 Pagini +
  • « Prima
  • 785
  • 786
  • 787
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#15721 Useril este offline   adi_edi 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,750
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 16 February 2025 - 09:20 PM

 Ica, la 16 February 2025 - 04:40 PM, a spus:

Eu am pe foc o mancare de conopida cu pui. Poza e oribila, scuze, atat ma pricep.

Lasa ca e ok poza! Mai bine faceam si eu ca tine cu conopida, poate se manca. De obicei fac la cuptor, pane sau supa, nu m-am gandit sa fac dupa metoda ta.

Ieri am reusit sa-mi fac pofta de lasagna, azi avem spanac cu ochiuri, maine inca nu stiu.

#15722 Useril este offline   Ica 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 94
  • Inregistrat: 11-April 23

Postat 16 February 2025 - 10:07 PM

Adi, de la tine mi-a venit ideea. Si eu fac budinca, pane, dar veneau copiii si doar asa o mananca.

#15723 Useril este offline   black_cat 

  • crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,495
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 17 February 2025 - 08:15 PM

Supa de pui cu galuste de gris
Imagine atasata: monthly_02_2025/post-178-0-08888900-1739816079.jpeg
brain loading....please wait....

#15724 Userul este online   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,374
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 17 February 2025 - 09:21 PM

buna idee ca am supa de la osul lui Mela, sa vad daca am gris :D

#15725 Useril este offline   adi_edi 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,750
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 18 February 2025 - 11:18 PM

Am mai facut loc in congelator, am scos sarmalele. Eu le pun nefierte, mi se par mai bune asa.

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_02_2025/post-192-0-10247900-1739913483.jpg


#15726 Useril este offline   boni 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,765
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 19 February 2025 - 02:21 PM

O tentativa de noodles, dar cu spaghetti, ca asta aveam in casa. Pofta era prea mare asa ca am improvizat cu ce am avut. Sosul l-am facut din avocado, unt de migdale, tahini, lamaie, sos de soja si apa. L-am turnat peste pastele fierte si am adaugat diverse (castravete, morcov, ceapa rosie, seminte de susan, nuci caju, brocoli gatit). In farfurie/castron fiecare a putut sa isi mai adauge ce supliment mai dorea.

Scuzati castronul manjit, dar daca nu faceam poza atunci nu mai apucam, ca se golea de tot. Imagine postata
Imagine atasata: monthly_02_2025/post-84-0-06066700-1739967188.jpg

#15727 Useril este offline   black_cat 

  • crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,495
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 20 February 2025 - 08:09 PM

Vezi postareaboni, la 19 February 2025 - 02:21 PM, a spus:

O tentativa de noodles, dar cu spaghetti, ca asta aveam in casa. Pofta era prea mare asa ca am improvizat cu ce am avut. Sosul l-am facut din avocado, unt de migdale, tahini, lamaie, sos de soja si apa. L-am turnat peste pastele fierte si am adaugat diverse (castravete, morcov, ceapa rosie, seminte de susan, nuci caju, brocoli gatit). In farfurie/castron fiecare a putut sa isi mai adauge ce supliment mai dorea.

Scuzati castronul manjit, dar daca nu faceam poza atunci nu mai apucam, ca se golea de tot. Imagine postata
noodles.jpg

Si eu fac uneori ceva asemanator, o salata de noodles reci cu morcov, castravete, muguri de soya, ceapa verde, seminte de susan si uneori pun pachetele de primavara deasupra.
Eu azi am mai golit frigiderul si am facut o shakshuka. Poza direct din tigaie cu aburi cu tot. Imagine atasata: monthly_02_2025/post-178-0-69199900-1740074879.jpeg
brain loading....please wait....

#15728 Useril este offline   clau_ash 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 988
  • Inregistrat: 05-February 10
  • LocationIsrael

Postat 20 February 2025 - 09:22 PM

Vezi postareablack_cat, la 20 February 2025 - 08:09 PM, a spus:

Vezi postareaboni, la 19 February 2025 - 02:21 PM, a spus:

O tentativa de noodles, dar cu spaghetti, ca asta aveam in casa. Pofta era prea mare asa ca am improvizat cu ce am avut. Sosul l-am facut din avocado, unt de migdale, tahini, lamaie, sos de soja si apa. L-am turnat peste pastele fierte si am adaugat diverse (castravete, morcov, ceapa rosie, seminte de susan, nuci caju, brocoli gatit). In farfurie/castron fiecare a putut sa isi mai adauge ce supliment mai dorea.

Scuzati castronul manjit, dar daca nu faceam poza atunci nu mai apucam, ca se golea de tot. Imagine postata
noodles.jpg

Si eu fac uneori ceva asemanator, o salata de noodles reci cu morcov, castravete, muguri de soya, ceapa verde, seminte de susan si uneori pun pachetele de primavara deasupra.
Eu azi am mai golit frigiderul si am facut o shakshuka. Poza direct din tigaie cu aburi cu tot. Imagine atasata: monthly_02_2025/post-178-0-69199900-1740074879.jpeg


Arata super bine shakshuka ta si da cu poftwle in mine 😋😋.

Eu am facut peste pane

Imagine atasata: monthly_02_2025/post-591-0-01823300-1740079360.jpg

#15729 Useril este offline   mino 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,939
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 21 February 2025 - 11:24 AM

Blackie ești a doua persoană care îmi pune sub ochi shakshuka , primul fiind soțul, așa ca o am programată pentru sâmbătă, azi am făcut aripioare la grătar cu o salată caldă de pak choi și niște broccoli făcut la funcția abur a noii mele jucării.

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_02_2025/post-343-0-45980200-1740129890.jpeg

Aceasta postare a fost editata de mino: 21 February 2025 - 11:25 AM


#15730 Userul este online   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,374
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 21 February 2025 - 01:05 PM

eu eram datoare cu spezzatino
Imagine atasata: monthly_02_2025/post-4-0-45422600-1740135933.jpeg

#15731 Useril este offline   Ica 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 94
  • Inregistrat: 11-April 23

Postat 21 February 2025 - 03:52 PM

Wow, e retea pe aici pe undeva?

#15732 Useril este offline   black_cat 

  • crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,495
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 21 February 2025 - 08:29 PM

Simplu si rapid, dar bun. Garlic shrimpsImagine atasata: monthly_02_2025/post-178-0-23270000-1740162331.jpeg
brain loading....please wait....

#15733 Useril este offline   clau_ash 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 988
  • Inregistrat: 05-February 10
  • LocationIsrael

Postat 21 February 2025 - 10:36 PM

Vezi postareablack_cat, la 21 February 2025 - 08:29 PM, a spus:

Simplu si rapid, dar bun. Garlic shrimps IMG_3293.jpeg


Astia sunt mereu bine primiti 😅

#15734 Userul este online   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,374
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat Ieri, 12:03 PM

Vezi postareablack_cat, la 21 February 2025 - 08:29 PM, a spus:

Simplu si rapid, dar bun. Garlic shrimps IMG_3293.jpeg

da, foarte bine primiti mereu cum zice clau :hungry:

#15735 Userul este online   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,374
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat Ieri, 12:21 PM

Vezi postareaIca, la 21 February 2025 - 03:52 PM, a spus:

Wow, e retea pe aici pe undeva?

aveam un soffritto congelat adica ceapa, morcov si ardei, nu stiu daca o fi fost si telina, nu-mi amintesc
apoi bucatelele de carne erau intr-o punga, am pus faina peste si am agitat bine si apoi in 2 rinduri le-am prajit in putin ulei intorcindu-le cit am putut ca sa se rumeneasca bine
apoi am pus intr-o oala soffritto, carnea, 1 lingura de bulion, paprica afumata si un amestec de arome pentru carne, un pahar de sos de rosii si o cutie mare de bere si am lasat acolo sa fiarba nu prea mult pentru ca bucatelele de carne erau micute, cind mi s-a parut ca erau ok am adaugat cartofii si lasat sa fiarba pina cind s-au fiert si gata
tare buna a fost

#15736 Useril este offline   Ica 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 94
  • Inregistrat: 11-April 23

Postat Ieri, 01:50 PM

Multumesc, Adriana, am intrebat pentru ca am cautat si eu pe net, o cautare simpla, recunosc, si am inteles ca e nevoie si de mazare. In farfuria ta nu distingeam mazarea. :)

Arata acest topic


  • 787 Pagini +
  • « Prima
  • 785
  • 786
  • 787
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

8 useri citesc topicul
0 membri, 8 vizitatori, 0 utilizatori anonimi