Ce ati gatit astazi?
#105
Postat 30 November 2009 - 04:46 PM
#106
Postat 30 November 2009 - 04:50 PM
#107
Postat 30 November 2009 - 06:20 PM
mama ce de bunaciuni,...se vede ca-ti place sa gatesti bine!
nu, sigur nu poti fi in pana de idei aici...dai clik si deja sti ce ai de facut!!
#108
Postat 30 November 2009 - 08:14 PM
Imagini atasate
#109
Postat 30 November 2009 - 08:32 PM
Noi, pulpe de pui facute dupa metoda lui Puiu {SMILIES_PATH}/6.gif<" title="arms" /> , iar drept garnitura am recidivat cu Semmelknodel, dupa reteta Mayei si, desigur, un sos picant de legume
#110
Postat 30 November 2009 - 08:48 PM
#111
Postat 30 November 2009 - 11:29 PM
#112
Postat 01 December 2009 - 12:06 AM
Scoasa din cuptor, a facut un guler ca si pizza aia de la nenea Hut.
Portia mea presarata cu patrunjel taiat marunt.
#113
Postat 01 December 2009 - 10:57 AM
salata:
Ciorba de perisoare:
varza verde ( Grünkohl) cu pulpa de curcan:
si in We am avut pui umplut cu stafide si caise:
#114
Postat 01 December 2009 - 11:36 AM
Destiny a spus:
Ce as baga nitel si eu furculita .Dar azi am intrat in blugi marimea 40 deci ma abtin.
#115
Postat 01 December 2009 - 11:43 AM
simonaro29 a spus:
si in We am avut pui umplut cu stafide si caise:
Unde-s Pitt, sau Maya sa faca o expertiza fotografica?
Ma tot uit: Cand la puiul rosu , cand la farfurie. Cand la puiul rosu , cand la farfurie ... Si nu-mi dau seama daca s-a umblat la filtrele de culoare.
Hai, spune, te rog, cum l-ai facut asa de morcoviu? Ca arata mai degraba ca-un mar-ca-un par-ca-un-fir-de-trandafir decat ca caisa
Miere amestecata cu boya?
Eu am liber fortat de la Shefa azi, dar de la bucatarie amiroasa a supa de gaina-batrana-face-something-something si a ceva varza calita.
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare
#116
Postat 01 December 2009 - 11:48 AM
Unde-s Pitt, sau Maya sa faca o expertiza fotografica?
Ma tot uit: Cand la puiul rosu , cand la farfurie. Cand la puiul rosu , cand la farfurie ... Si nu-mi dau seama daca s-a umblat la filtrele de culoare.
Hai, spune, te rog, cum l-ai facut asa de morcoviu? Ca arata mai degraba ca-un mar-ca-un par-ca-un-fir-de-trandafir decat ca caisa
Miere amestecata cu boya?
quote]
Maestre , la filtre ..ce???? ca io stiu sa fac tzac si gata , te-am tras in chip . Mai mult nu !
Da , este o combinatie de miere , ulei de argan , boia ( de Arad) , sare , ardei piscacios ( de Rüsselsheim ) si vegeta facuta de mami-meu
ce cantitatzi si cum , nu stiu sa-ti spun , ochiometric.
#117
Postat 01 December 2009 - 02:10 PM
W Mamadeus Paparotti a spus:
Hai, spune, te rog, cum l-ai facut asa de morcoviu? Ca arata mai degraba ca-un mar-ca-un par-ca-un-fir-de-trandafir decat ca caisa
...
Creca' s-a reflectat de la bluzita! :mrgreen: Simona nu ma certa, vorba unui drag co-forumist, nu ma putui abtine!
#118
Postat 01 December 2009 - 02:15 PM
laura_lala a spus:
W Mamadeus Paparotti a spus:
Hai, spune, te rog, cum l-ai facut asa de morcoviu? Ca arata mai degraba ca-un mar-ca-un par-ca-un-fir-de-trandafir decat ca caisa
...
Creca' s-a reflectat de la bluzita! :mrgreen: Simona nu ma certa, vorba unui drag co-forumist, nu ma putui abtine!
#119
Postat 01 December 2009 - 02:20 PM
#120
Postat 01 December 2009 - 02:40 PM
Eataly a spus:
Si nici nu le-ai lasat sa se terciuiasca
Daca ai pus la sfarsit si ustuoi, ma prezint
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare