Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 774 Pagini +
  • « Prima
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#181 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 06 December 2009 - 02:15 PM

Tic & Nico :floare: :floare: :pupic:

Eu am facut azi gnocchi dupa reteta Juliei Child ("modelati' cu lingurita) si i-am servit cu un sos facut cu pesto de patrunjel, untdelemn de masline si suc de lamaie. Dumneaei a tras prin malai cateva bucati de cod alb si mi le-a pus pe farfurie.
.
Imagine postata
.
Imagine postata
.

Restul de aluat l-am pus in tava la cuptor ca pe choix-uri si vad eu maine cu ce li-l bag pe gat :twisted: :love3:
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#182 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 06 December 2009 - 04:54 PM

Imagine atasata: 67_a56146cb92b10cdec62b9d9e3a4a4f07.jpgCiorba de miel cu verisoare, lasagna cu mozarella si tocana cu carne si cartofi .

Imagini atasate

  • Imagine atasata: 67_877134152a48065434c13cfb23613794.jpg


#183 Useril este offline   mihamarky 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 142
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationconstanta

Postat 06 December 2009 - 05:47 PM

Rosiile astea de acu n-au niciun farmec. asa ca am hotarat sa le umplu cu un amestec din: cous cous, masline, parmezan si verdeata si le-am tinut in caldura insuportabila :D a cuptorului pana ce mi-am zis eu ca se indulceste patlageaua. o fost bun mai ales cu parmezan mult deasupra.
Imagine atasata: 175_fdb91aa0f341c66f4663992da82a5e75.jpg

pupicei

#184 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 06 December 2009 - 05:56 PM

Noi o ciorbica cu fasole pastai si carne si chiftelute de urda cu sos de rosii la spaghette!

Imagine atasata: 59_bbd22f4683eeb817cfbfdb9072387809.jpg

Imagini atasate

  • Imagine atasata: 59_04ad52fe7c9d17999a33ed2ff8030bd3.jpg


#185 Useril este offline   julix_2007 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 1,244
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 06 December 2009 - 07:02 PM

Sarmale de post, peste fript, ciorba de peste, salata "buf" de post, piftie de peste.

Imagine atasata: 114_956577dc403bc1b6c10173517f5e2e61.jpg

Imagine atasata: 114_316cc786ccf6cd06235c688d0cb3e358.jpg

#186 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 06 December 2009 - 07:19 PM

julix_2007 a spus:

Sarmale de post, peste fript, ciorba de peste, salata "buf" de post, piftie de peste.



Piftie de peste?Cum asa ?
De sarmale nu zic nic', inghit in sec si tac.Ma duc sa-mi prepar sushi(ul) meu! :D

#187 Useril este offline   julix_2007 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 1,244
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 06 December 2009 - 07:37 PM

Eataly a spus:

julix_2007 a spus:

Sarmale de post, peste fript, ciorba de peste, salata "buf" de post, piftie de peste.



Piftie de peste?Cum asa ?
De sarmale nu zic nic', inghit in sec si tac.Ma duc sa-mi prepar sushi(ul) meu! :study:


Asa bine. Piftie, ca orice piftie. Se fierbe un peshte cu tot cu cap in apa curata, in care se adauga ceapa alba si eventual un morcov intreg. Dupa ce a fiert bine, se scoate peshtele din apa, se scoate carnea de pe oase, se indeparteaza ceapa si morcovul. In supa de peshte se pune sare, piper, mujdei, 1-2 plicuri de gelatina (inmuiata in prelabil in apa rece), eventual alte condimente, dupa preferinte, si se lasa cam 1/2 ore, sa-si traga aromele, dupa care se strecoara si se pune peste carnea de peshte dezosata. Se lasa la inchegat ca orice piftie.

Aici am o mostra, dar fara sectiune, ca eu nu prea mananc piftie de peshte. Familia mea e innebunita.

Imagine atasata: 114_c5ca38790906b063b8c366b01551627c.jpg

#188 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 06 December 2009 - 07:48 PM

Multumesc July de explicatie.Chiar aveam un cap de crap in cong il mutam cand sus cand jos!Mai cumpar fileè de peste si trantesc si eu de-o piftie. :study:

#189 Useril este offline   julix_2007 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 1,244
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 06 December 2009 - 07:58 PM

Eataly a spus:

Multumesc July de explicatie.Chiar aveam un cap de crap in cong il mutam cand sus cand jos!Mai cumpar fileè de peste si trantesc si eu de-o piftie. :study:


Crap am avut si eu, crap oglinda si crap chinezesc.

#190 Useril este offline   Coco 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 30
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 06 December 2009 - 09:18 PM

Supa crema de broccoli a lui LauraImagine atasata: 138_54207cce36894503b290abab4b5a9b68.jpg

Salata de orez cu ton - reteta Maya. Am facut-o de multe ori. E foarte buna.Imagine atasata: 138_449136ac96f89dc816dc9629ddb28a80.jpg

Dovlecei a la Maya. Foarte buni.Imagine atasata: 138_78a82525dc8bea1e9be5ff2b9c6116ea.jpg

#191 Useril este offline   Silvia 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 40
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationMures

Postat 06 December 2009 - 09:26 PM

Eu azi am facut o reteta rapida, gata in 30 de minute, medalioane de porc cu sos de smantana & mustar.
Imagine atasata: 72_d664418e6780ab8bcac1e226692a25f3.jpg

#192 Useril este offline   mihamarky 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 142
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationconstanta

Postat 06 December 2009 - 10:28 PM

Silvia a spus:

Eu azi am facut o reteta rapida, gata in 30 de minute, medalioane de porc cu sos de smantana & mustar.

Maaama cum poate sa arate un porc sub forma de medalion. Asta nu e de pus la gat ci e de mancat :hungry: . Superb!!!

#193 Useril este offline   Nico 

  • bunicuta lui David
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationuk

Postat 06 December 2009 - 10:36 PM

:bounce: eu...doar o ciorbita de gulii , inspiratie Piscotel grozav de buna :hungry:(abia asteptam sa o fac :D )
si o tocanita de cartofi cu arpacas si perisoare de curcan...o bunatate!

Imagine postata

Imagine postata


#194 Useril este offline   Mutti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 06 December 2009 - 10:53 PM

Facuram carnati , poze n-am ca aparatu-i in masina si asa mi-o o lene….poimaine trag afumatoarea-n chip.
Carnati-s de vita , din carne macra , cu mult usturoi si iutiiiiiiiiiiii….o sa iasa ca un sucug , sper

Facuram si o leaca de pateu de porc , si asta-i tot in afumatoare , isi asteapta soarta .

#195 Useril este offline   Silvia 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 40
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationMures

Postat 06 December 2009 - 10:56 PM

Multumesc mihamarky :drool: sa-mi spui daca vrei reteta, e foarte usoara =))

#196 Useril este offline   mihamarky 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 142
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationconstanta

Postat 06 December 2009 - 11:46 PM

Silvia a spus:

Multumesc mihamarky :drool: sa-mi spui daca vrei reteta, e foarte usoara =))

Mai mult insistam ca sa vin la o degustare =)) , dar daca se face asa repede mai bine zici reteta ca de la constanta pana in mures nu-s decat 12 ore cu trenu si pana vin eu se termina bunatate de medalion!! =)) Data viitoare ma treci si pe mine in schema( doar ca degustator, numa sa zici cu fro doo zile inainte) =))

#197 Useril este offline   Cassia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 268
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationla nord de 49

Postat 07 December 2009 - 07:37 AM

Intii de toate felicitari tuturor pentru pozele super meseriase, chestie cu care nu va voi delecta pupilele niciodata din motive obiective: un Olympus de acu' vreo 8 ani, deci fara chestii super (sau o fi avind dar nu le stiu eu)

Deci ce am gatit astazi?
Snitzel de porc + cartofi piure. Am adaugat niste castraveti murati (nefacuti de mine desigur). Toate astea pentru sot.

Eu am consumat niste lapte batut cu Ryvita - Pumpkin seeds & Oats pentru ca
1. Trebuie sa slabesc vreo 3 kg
2. Pumpkin seeds au magneziu si fosfor (ce nu facem pentru ca sa stimulam neuronii in lupta cu bursa)
3. Oats au fibra care ajuta la digestie
Prieteni sunt acele persoane, care te iubesc cu toate ca te cunosc bine.

#198 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 07 December 2009 - 07:27 PM

Noi ieri seara Sushi(dupa explicatiile lui Alexandru).

Imagine atasata: 59_ec204961ad5705a755b46272009ef259.jpg

#199 Useril este offline   black_cat 

  • crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,382
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 07 December 2009 - 07:47 PM

Eataly a spus:

Noi ieri seara Sushi(dupa explicatiile lui Alexandru).




Mmmmm :floare:

Eu supa de kimchi si creveti

Imagine atasata: 229_c26aa0b1ff66d5737ccc6581e4822217.jpg
brain loading....please wait....

#200 Useril este offline   Piscotel 

  • Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDin NORD

Postat 07 December 2009 - 10:06 PM

Mai fetelor ,ce gatiti si ce fotochipati :D voi ,e demn de GOOD FOOD ! :D :D :P
Nico, :P :P
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

Arata acest topic


  • 774 Pagini +
  • « Prima
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

10 useri citesc topicul
0 membri, 10 vizitatori, 0 utilizatori anonimi