Ce ati gatit astazi?
#1
Postat 24 November 2009 - 09:10 PM
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#2
Postat 24 November 2009 - 09:35 PM
Maya a spus:
E musai sa punem si poze?
Oricum, azi am facut paste cu legume si papanasi..... Acu' ma duc sa fac niste floricele.
#3
Postat 24 November 2009 - 10:13 PM
Edit ca am un strop de curent:
Ciorba pe oase de vita nici n-apucai sa o trag in chip. Si maine e o zi.....
#4
Postat 24 November 2009 - 10:35 PM
Eu astazi am facut o banala fasole cu os de la sunca(din Romania).
#5
Postat 24 November 2009 - 10:45 PM
petunie a spus:
Eu astazi am facut o banala fasole cu os de la sunca(din Romania).
intr-o nuca de unt am dinstuit neste praz ( frunze) cu 1 catzel de usturoi apoi am adaugat fel si fel de verdetzuri ( melissa , cimbru , rosmarin, patrunjel, menta , marar.....) , apoi creme fraiche.Sare , piper si nelipsitii fulgi de ardei iute.
#6
Postat 24 November 2009 - 10:48 PM
#7
Postat 24 November 2009 - 11:35 PM
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#8
Postat 25 November 2009 - 12:42 AM
azi supa de gasca cu turnatzici
si orez cu multe legume si zarzavaturi facute praf in gen "tocana de legume" cu snitel in aluat de bere
Imagini atasate
#9
Postat 25 November 2009 - 01:57 AM
fetele au avut coaste de porc la cuptor cu piure
azi cred ca fac spanac(la mine de dimineata deja si sant la fel de obosita cum m-am culcat ). eu nu pun carne in el, pun langa.
#10
Postat 25 November 2009 - 08:25 AM
#11
Postat 25 November 2009 - 01:17 PM
Imagini atasate
#12
Postat 25 November 2009 - 03:56 PM
eu azi, in premiera am facut sang choy bow. e preferata sotului si am cautat reteta si i-am facut acasa, low fat cu curcan in loc de porc, dar mere f bine cu orice va place(original e porc)
poza nu e a mea, a venit devreme si nu am mai apucat sa pozez desi vroiam sa ma laud :roll:
pun reteta daca vreti, e f usoara
#14
Postat 25 November 2009 - 04:13 PM
snej a spus:
2 teaspoons peanut oil
1 medium brown onion, finely copped
2 cloves garlic, crushed
2 teaspoons ginger, grated
500g chicken mince (am folosit curcan)
2 teaspoons soy sauce
2 teaspoons hoisin
1 tablespoon oyster sauce
1 tablespoon lime juice
1 morcov razuit
2 green onions, chopped finely
Half of a 230g can water chestnuts, sliced thinly
½ cup coriander leaves, roughly chopped
1 long red chilli, chopped finely
10 large iceberg lettuce leaves, trimmed and washed
2 teaspoons toasted sesame seeds, optional
pe asta am folosit-o, de pe net, am dat copy paste acum, o sa fac iar si pun si poze
Heat wok, add oil, stir-fry onion, garlic and ginger until soft.
Add mince and continue to cook until meat is cooked through and well browned.
Add combined sauces and lime juice, toss to combine and simmer 1-2 minutes.
Toss through remaining ingredients to heat and spoon mixture into lettuce cups to serve, garnish with sesame seeds, if using.
Use witlof leaves as the lettuce cup for cocktail / finger food
asta-i tot, el a fost super extaziat. :roll:
#15
Postat 25 November 2009 - 04:17 PM
#16
Postat 25 November 2009 - 04:20 PM
peseu: mi-a placut cum ai "inserat" morcovu' razuit in lista de ingrediente!
#17
Postat 25 November 2009 - 04:23 PM
snej a spus:
poti sa scoti ce nu-ti place, de exemplu sa nu pui si hoisin si oyster ci doar unul
ceapa verde eu nu am pus, am uitat sa specific.
coriandrul ii da gust aparte, nu-l sari
water chesnuts sant crocantele si tot asa, da savoare, daca nu le gasesti nu-i bai.
salata sa fie iceberg, e crocantoasa si e de preferat
stii si tu, fiecare in timp adapteaza dupa ustul lor. eu nu mananc, asa ca pot sa pun tot ce-i place lui si-i place tot :roll:
eu am mancat sushi cu fetele, boring, doar cu pui ca asa mananca ele
morcovul nu era in lista, dar vazusem eu la restaurant :mrgreen:
#18
Postat 25 November 2009 - 04:33 PM
dark angel a spus:
snej a spus:
poti sa scoti ce nu-ti place, de exemplu sa nu pui si hoisin si oyster ci doar unul
ceapa verde eu nu am pus, am uitat sa specific.
coriandrul ii da gust aparte, nu-l sari
water chesnuts sant crocantele si tot asa, da savoare, daca nu le gasesti nu-i bai.
salata sa fie iceberg, e crocantoasa si e de preferat
stii si tu, fiecare in timp adapteaza dupa ustul lor. eu nu mananc, asa ca pot sa pun tot ce-i place lui si-i place tot :roll:
eu am mancat sushi cu fetele, boring, doar cu pui ca asa mananca ele
morcovul nu era in lista, dar vazusem eu la restaurant :mrgreen:
Ce tare esti
Oyster sos n-am si nici n-am vazut de cumparat si la fel salata iceberg dar tot dau o tura in Billa ca parca am vazut mai demult. Cum mi-o fi norocul.
Noi mancam amandoi si ne place foarte, in schimb sushi n-am incercat ca asa am o jena....
#20
Postat 25 November 2009 - 05:52 PM