Pagina 1 din 1
Casnice Idei, ma refer :))
Postat 31 July 2012 - 08:23 PM
How to Make a Spray Bottle That Works in any Direction/Position
http://www.instructa...ny-direc/#step1
"Pamantul s-ar fi dus, hainul,
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"
Postat 08 September 2012 - 04:09 PM
te rog ... io togma' am desfacut bazinu' de la buda sa schimb timpenia aia care trage apa. se bulise garnitura care tinea apa sa nu curga din bazin in buda si nu era sistem d-ala modular (la care baza poa' sa ramina infipta-n bazin). mi-am zdrelit destele si l-am invocat pe mniezau, anatomia, fiziologia si genealogia. nevasta si copiii i-am trimis in parc pina s-a terminat experienta ecumenica.
Lasati dolarii sa vina la mine!
Postat 09 September 2012 - 09:58 PM
Calugaru, la 08 September 2012 - 04:09 PM, a spus:
te rog ... io togma' am desfacut bazinu' de la buda sa schimb timpenia aia care trage apa. se bulise garnitura care tinea apa sa nu curga din bazin in buda si nu era sistem d-ala modular (la care baza poa' sa ramina infipta-n bazin). mi-am zdrelit destele si l-am invocat pe mniezau, anatomia, fiziologia si genealogia. nevasta si copiii i-am trimis in parc pina s-a terminat experienta ecumenica.
Pune mîna si inventeaza un sistem mai practic, ca de-aia te-a facut patria doctor în fizica
Nu faceti aceeasi prostie de doua ori, sunt atat de multe prostii noi de facut!
Postat 10 September 2012 - 07:57 AM
Alexandru, la 09 September 2012 - 09:58 PM, a spus:
Calugaru, la 08 September 2012 - 04:09 PM, a spus:
Pune mîna si inventeaza un sistem mai practic, ca de-aia te-a facut patria doctor în fizica
exista deja, draga, nu tz-am spus? am pus unu' d-asta. baza ramine-n bazin, partea activa se poate schimba cit ai zice "ciunga". si nu uita, nu ma mai uocup cu ftizica, da?
Lasati dolarii sa vina la mine!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1