Shakshuka de Yotam Ottolenghi
#63
Postat 04 October 2012 - 03:09 PM
Neaparat s-o faci eu sunt la a treia serie deja! Au mancat toti mofturosii lui mama i-am zis de unde e, lui omul i-am zis ca e din Macedonia, verisoarei i-am zis ca e de la 2 Mai. I-am bramburit pe toti pana au inceput sa manance, pe urma, liniste, pace, ce bun a fost!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!
#64
Postat 04 October 2012 - 03:19 PM
zerda, la 04 October 2012 - 03:09 PM, a spus:
Neaparat s-o faci eu sunt la a treia serie deja! Au mancat toti mofturosii lui mama i-am zis de unde e, lui omul i-am zis ca e din Macedonia, verisoarei i-am zis ca e de la 2 Mai. I-am bramburit pe toti pana au inceput sa manance, pe urma, liniste, pace, ce bun a fost!
Poate-o fac maine, sa vedem.
#65
Postat 04 October 2012 - 04:31 PM
io ma oftic ca nu am pus mai multi ardei taiati fasii la congelator pentru mancarea asta.
se bat turcii la gura sotului cand fac mancarea asta , iar eu sunt bucuroasa ca in doi timpi si trei miscari e gata masa!
se bat turcii la gura sotului cand fac mancarea asta , iar eu sunt bucuroasa ca in doi timpi si trei miscari e gata masa!
#66
Postat 04 October 2012 - 05:18 PM
Ma bucur mult ca va place, eu n-am refacut-o tot pentru ca nu gasesc ardei ca lumea.
#68
Postat 28 December 2012 - 07:43 AM
Am primit ajutor si am regasit reteta.
Ci siamo!
Nu se supara sper nimeni daca folosesc ardei copti asta vara si congelati.
Personal imi place adausul de aroma afumata si faptul ca sunt curatati de pielita.
Ma mir ca Adriana nu a postat - inca, dar mai e vreme - si sora italiana a retetei, care foloseste o tehnica similara
Ova ‘mpriatorio / Uova in purgatorio
Ci siamo!
Nu se supara sper nimeni daca folosesc ardei copti asta vara si congelati.
Personal imi place adausul de aroma afumata si faptul ca sunt curatati de pielita.
Ma mir ca Adriana nu a postat - inca, dar mai e vreme - si sora italiana a retetei, care foloseste o tehnica similara
Ova ‘mpriatorio / Uova in purgatorio
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare
#70
Postat 10 June 2013 - 08:21 PM
Grazie amoooreee
am rosioare confit facute simbata, tre sa mai procur ardei copti si sa o refac
am rosioare confit facute simbata, tre sa mai procur ardei copti si sa o refac
#71
Postat 11 June 2013 - 08:39 AM
Rosii confit ziceti la rosiile uscate? Daca da,maine imi fac si eu varianta cu ardei copti.Bine ca mi-ati reamintit
Manchmal ist weniger einfach mehr....
#73
Postat 11 June 2013 - 09:08 AM
Eataly, la 11 June 2013 - 08:42 AM, a spus:
petunie, la 11 June 2013 - 08:39 AM, a spus:
Rosii confit ziceti la rosiile uscate? Daca da,maine imi fac si eu varianta cu ardei copti.Bine ca mi-ati reamintit
Nu chiar.Uite aici cum se fac.
Aaa,mersi,Lili!Eu nu le-am vazut pana acum,dar o sa le fac
Manchmal ist weniger einfach mehr....
#76
Postat 20 July 2014 - 10:55 AM
Mi-ati facut pofta de ea cu postarile de la Ce gatim azi, ieri mi-am copt 3 ardei si ma bate gindul s-o fac cu ei.