Cu traista in...spinare CAP! raspuns la provocare :)
Postat 27 August 2012 - 09:00 PM
nu sunt doar maimute printre craci..pe asta eram sa-l luam intre ochii
templul Pestera Elefantului
Verde de Ubud
Postat 27 August 2012 - 09:07 PM
Astea zice el ca le facea la fata locului...TZEAPA!!! am stat langa el. Hai, cum faci? sa vad si eu?? Nica!!! Il intreb cum il cheama zice un nume...iar pe nucile erau iscalite de nu stiu cati...cica frasu, bunicasu..naiba sa-l ia!! Cert e ca frumoase sunt, facute de el sau nu!
Postat 27 August 2012 - 09:08 PM
Ia ia ia abia astept ce urmeaza
Postat 27 August 2012 - 09:32 PM
Geomy, la 27 August 2012 - 09:08 PM, a spus:
Ia ia ia abia astept ce urmeaza
Pup fata frumoasa! ai dreptate! Dadeam la Mamaia mai mult
Ia o nuca cu Ganesha
ia mai multe
si mai multe
Si inca o vedere din Rocky temple ca am uitat sa va zic ca asa se numeste templul asta
Holly Spring Water Temple - Eu as putea sa scriu maimulte despre temple astea dar cu gogu acum, pe cine intereseaza da un search si citeste istoria )
Anyway, dupa cum ii zice numele e un loc de purificare spirituala si nu numai. Adica e baie comunala in toata regula
Postat 27 August 2012 - 09:43 PM
terasele de orez
si in drum spre cazare ...un funeraliu, cu rug si tot ce cere religia hindu
M-am uitat, m-am sucit...m-am invartit nu plangea nimeni si totusi rugul era de dimensiuni mici. Bai fratilor, nu-mi trecea prin cap nici intr-o mie de ani dar eram in cimitirul maimutelor de langa Monkey Forest. Murise un maimut si ii faceau ritual ca la oameni! M-au luminat oamenii astia.
se pune doar anul morti
Postat 27 August 2012 - 09:43 PM
Te admir , ca eu una n-s avea si nici n-am avut curajul sa plec asa ca tine . deja eu mi-s comoda din nascare, si am absolut nevoie de 4 pereti in juru-mi...deci cort, chestii din astea exclus... asta nu ma impiedica sa te admir si sa-ti admir pozele.
superb spirit de aventura, superbe vacante si superba tu , fata draga.
Postat 27 August 2012 - 10:35 PM
Nu stiu daca-l stii pe Imperator (Cezar Dumitru), banuiesc ca da, eu te consider omologul lui feminin
Postat 28 August 2012 - 12:38 AM
stella, la 27 August 2012 - 09:43 PM, a spus:
Te admir , ca eu una n-s avea si nici n-am avut curajul sa plec asa ca tine . deja eu mi-s comoda din nascare, si am absolut nevoie de 4 pereti in juru-mi...deci cort, chestii din astea exclus... asta nu ma impiedica sa te admir si sa-ti admir pozele.
superb spirit de aventura, superbe vacante si superba tu , fata draga.
Multumesc mult Stella! A fost mai greu prima data.
Carmella, la 27 August 2012 - 10:35 PM, a spus:
Nu stiu daca-l stii pe Imperator (Cezar Dumitru), banuiesc ca da, eu te consider omologul lui feminin
Ohohoho pai Cezar Dumitru a trecut de la faza de calator de ocazie, ca mine, la ceva profesionist! Are totul calculat pe ore. Eu ma duc cum bate vantul. Ma mai uitam pe site-ul lui pt unele indicatii si intradevar experienta isi spune cuvantul. Cred ca omologul dansului e doar sotia lui care il insoteste de cele mai multe ori.
Postat 28 August 2012 - 12:49 AM
la asta nu am mancat
dar la recomandarile lui Anthony Bourdain - No reservation am fost la
se serveste purcelus de lapte facut dupa o reteta secreta zic ei. Eu nu am mai mancat pana atunci purcel de lapte deci ii cred pe cuvant ca e altfel decat reteta "nesecreta".
portia mea - rea nu a fost dar la cat ma omor eu dupa, mielut, puiut, purcelus nu m-a impresionat pe cat ii reclama de mare
Postat 28 August 2012 - 08:59 AM
Si mie mi-ar place sa calatoresc prin toata lumea daca s-ar putea, sunt o plimbareata de felul meu.
Postat 28 August 2012 - 09:27 AM
Postat 28 August 2012 - 02:53 PM
Postat 28 August 2012 - 02:55 PM
Giorgiana, la 28 August 2012 - 08:59 AM, a spus:
Si mie mi-ar place sa calatoresc prin toata lumea daca s-ar putea, sunt o plimbareata de felul meu.
Giorgiana, norocul l-am facut cu mana mea ! Te stiu si pe tine cu dor de duca, numai de cate ori te-am vazut ca iti iei pruncu si tzop la munte cu el !
2ut, la 28 August 2012 - 09:27 AM, a spus:
Faceti cu capul cu mine Cand sunt plecata nu stiu ce fac maine si asa biiiine imi e!!! Mai sunt si exceptii cand din cauza algomeratiei tb sa imi fac unele rezervari din timp dar se intampla rar.
uite o poveste draguta, oameni care au trait asa.
http://travel.descop...tarile-din-lume
Enjoy! si ne vedem mai tarziu
Postat 28 August 2012 - 03:00 PM
Eataly, la 28 August 2012 - 02:53 PM, a spus:
Mai pun poze cu mare placere daca stiu ca va plac, timp sa fie!!
Lui taicamiu ii trimit poze de la locul faptei. Mai ales de cand a iesit minunatia asta de iphone asa mult se bucura. el zice: "uite, suntem pe teide!" " sau "suntem in barca mergem spre..." adica mereu foloseste pluralul pers 1. e tare dragutz domnul tata cand vine cu mine peste tot.
Postat 28 August 2012 - 04:22 PM
Si noi sîntem înamorati de Indonezia, balinezii sînt cool si în plus nu au atîtea interdictii alimentare ca în Java sau Sumatra. Sper ca ati vizitat si zona de nord-est a insulei, accesibila de relativ putin timp vizitatorilor.
Apropos de Java, la viitoarea escapada, cum si voua va place cu rucsacul în spinare si nu va e frica de catarat si conditii mai spartane, încercati sa dati o raita ca sa vedeti un rasarit de soare pe Bromo din caldeira Tengger si eventual o plimbare la Kawah Idjen, sînt momente de neuitat.
Postat 28 August 2012 - 04:56 PM
Btw, esti o norocoasa sa-ti poti alege jobul cu 2-3 luni de vacanta pe an!!!! Aici unde locuiesc nu am auzit pe cineva sa aiba mai mult de 1 luna de vacanta.
Postat 28 August 2012 - 05:16 PM
Postat 28 August 2012 - 05:22 PM
Alexandru, la 28 August 2012 - 04:22 PM, a spus:
Si noi sîntem înamorati de Indonezia, balinezii sînt cool si în plus nu au atîtea interdictii alimentare ca în Java sau Sumatra. Sper ca ati vizitat si zona de nord-est a insulei, accesibila de relativ putin timp vizitatorilor.
Apropos de Java, la viitoarea escapada, cum si voua va place cu rucsacul în spinare si nu va e frica de catarat si conditii mai spartane, încercati sa dati o raita ca sa vedeti un rasarit de soare pe Bromo din caldeira Tengger si eventual o plimbare la Kawah Idjen, sînt momente de neuitat.
Balinezi sunt supercool, aveam de gand sa mergem si in Lombok dar ne-am speriat de ogoh-ogoh ca ne-am nimerit inainte de nyepi day. Nu tu barca, nu tu masini...ehh am facut si noi ce am putut. Dar am luat-o un pic si spre nord spre Batur. M-as intoarce oricand in partea asta de lume. Sincer, am ales bali din motive economice erau biletele ffffff ieftine dar java e pe dreams list!
aura, la 28 August 2012 - 04:56 PM, a spus:
Btw, esti o norocoasa sa-ti poti alege jobul cu 2-3 luni de vacanta pe an!!!! Aici unde locuiesc nu am auzit pe cineva sa aiba mai mult de 1 luna de vacanta.
Aura, lucrez ca expat in tari cu "restricted area" zone restrictive, lucrez sub alte standarde. Oricum crede-ma ca-s putine si 2-3 luni in conditiile de stress in care suntem expusi. Anul trecut am simtit pur si simplu ca nu mai pot...si m-am orit un pic mai mult!!
Postat 28 August 2012 - 05:26 PM
zerda, la 28 August 2012 - 05:16 PM, a spus:
Auzi tovarasa, pai hai sa ne imprietenim! la munte oricum te iau chiar si asa cu gioale subrede cum zici tu ca le ai! Doar ursul sa nu ne fugareasca ca in rest...ne trezim de dimineata, shanti-shati aveam timp sa ajungem!!