Dex, cum ai preparat exemplarul?
Adam a spus: "Spare rib, anyone?"
#61
Postat 24 September 2015 - 03:04 PM
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#62
Postat 24 September 2015 - 06:11 PM
dani, am condimentat cu sare grunjoasă și piper, masat carnea să "absoarbă” sarea, am pus-o pe grătarul super fierbinte și am tinut-o aprox 4 min pe fiecare față fără să o mișc, înțep, gîdil.. am controlat să fie medium rare cu metoda cu degetul. carnea trebuie să aibă aceiași consitentă ca atunci cînd apeși la la baza degetului mare in poziția din poză. trebuie ceva antrenament dar se învață am lăsat-o să se odihnească și să iasă sucurile cam 8 minute.
PS simplitatea asta a preparării e rodul muuultor încercări...
PS simplitatea asta a preparării e rodul muuultor încercări...
#63
Postat 25 September 2015 - 01:35 PM
Dexter, la 24 September 2015 - 06:11 PM, a spus:
dani, am condimentat cu sare grunjoasă și piper, masat carnea să "absoarbă” sarea, am pus-o pe grătarul super fierbinte și am tinut-o aprox 4 min pe fiecare față fără să o mișc, înțep, gîdil.. am controlat să fie medium rare cu metoda cu degetul. carnea trebuie să aibă aceiași consitentă ca atunci cînd apeși la la baza degetului mare in poziția din poză. trebuie ceva antrenament dar se învață am lăsat-o să se odihnească și să iasă sucurile cam 8 minute.
PS simplitatea asta a preparării e rodul muuultor încercări...
PS simplitatea asta a preparării e rodul muuultor încercări...
Asta mi-o agat in bucatarie