Adam a spus: "Spare rib, anyone?"
#21
Postat 05 July 2010 - 11:41 PM
#23
Postat 07 July 2010 - 09:27 PM
macrou
pulpe de pui, marinate si dezosate
asortate: frigarui de pui, cirnat afumat, cirnat proaspat
#24
Postat 07 July 2010 - 09:29 PM
#25
Postat 26 July 2010 - 08:06 PM
Au mai urmat porumb si mere la gratar, dar n-am poze! Ma credeti?
#27
Postat 27 July 2010 - 09:33 PM
Ia zi repede, la salata ai avut dressing de zmeura? Mor dupa combinatia asta!
#28
Postat 27 July 2010 - 09:59 PM
raluca elena, la 27 July 2010 - 09:33 PM, a spus:
Ia zi repede, la salata ai avut dressing de zmeura? Mor dupa combinatia asta!
'luca, n-am avut nici o urma de zmeura in farfurie.
Ce vezi rosu in salata sint capsuni - asortate cu un alb de feta, un verde de ceapa, seminte de bostan & pin si afine uscate. In final am stropit totul cu ulei de masline si am macinat niste piper roz pe deasupra. Poate ar fi mers si niste aceto-balsamico, dar mi-am adus aminte de el dupa ce-am mincat.
#29
Postat 27 July 2010 - 10:04 PM
Dar decorul ala de unde l-ai luat? tot weberica?
#30
Postat 27 July 2010 - 10:17 PM
raluca elena, la 27 July 2010 - 10:04 PM, a spus:
Dar decorul ala de unde l-ai luat? tot weberica?
Noah, hai sa murim impreuna ! Cum ziceai ca se face dressing-ul ala de zmeura ?
(decorul l-am primit de la o prietena din DK; farfuria e de la weberica )
#31
Postat 28 July 2010 - 04:49 AM
#35
Postat 15 June 2011 - 03:19 PM
Am taiat-o pe Carolina, am jumulit-o!
Pacaleala mai!Am avut creveti Jumbo.
In spate se vad si doua vinete, ca nu rezist!
Cine a vrut frigarui:
Cine a strans fragute:
Cine s-a luat la bataie:
#36
Postat 28 June 2011 - 02:35 PM
De-a lungul anilor am avut diferite gratare.La curent,pe gaz,si felurite pentru grilatul cu carbuni sau lemne.Dupa experimentari îndelungate,am ajuns la concluzia ca pe ce grilam nu prea conteaza.Importanta e materia prima si arta de a o pîrli În fond si la urma urmei,se poate grila si pe un gratar fixat pe patru caramizi,daca focul si ceea ce se pune deasupra,este bun!
Gratarele actuale:
Asta îl avem în gradina din afara orasului.
Am undeva si poze mai decente,dar în moment nu le gasesc.O sa le caut.
Pîna una alta,o imagine din telefonul mobil.
Si locomotiva de acasa.
În ambele grilam cu lemne sau carbunii din lemn ars.
Nu folosim niciun gaz lichid pentru a aprinde carbunii sau lemnele.
Avem un arzator cu care "aprindem" carbunii/lemnele.
Pentru ca duminica a fost prima zi cu soare dupa secole,cel putin asa ni s-a parut,
am scos locomotiva în gradina si am sarbatorit prima zi de vara,adevarata
Am grilat cotlete,mititei,costita,brînza halloumi,chifle si ardei.
Pe lînga am avut cartofi noi copti,salata din rosii castraveti,ceapa violet,iar la mititei am servit mustar
Ca desert am avut muffinsii cu cioco si banane-parfumati cu o briza de lavanda
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#37
Postat 28 June 2011 - 03:13 PM
#38
Postat 28 June 2011 - 03:21 PM
Pai ce-i dezmatul ala, e frumos????
Si btw, voi acolo in Germania cum reusiti sa tineti totul asa curat, ca la mine gratarul doar cand a fost nou-nout a fost asa curat.
#39
Postat 28 June 2011 - 03:55 PM
Ioana, la 28 June 2011 - 03:13 PM, a spus:
Am afumat somon.A fost bun!Am vrut sa afumam si cîrnati,dar nu am apucat...cîndva o s-o facem si pe asta.
De mers,merge,ca am vazut si la altii
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#40
Postat 28 June 2011 - 04:03 PM
La-Chef-A, la 28 June 2011 - 03:21 PM, a spus:
Pai ce-i dezmatul ala, e frumos????
Si btw, voi acolo in Germania cum reusiti sa tineti totul asa curat, ca la mine gratarul doar cand a fost nou-nout a fost asa curat.
Da,am profitat!Nu am fost singuri.Am halit în doua ture,dar tot ne-a mai ramas.Dar la noi nu e o problema,consumam si a doua zi
Gratarul e din inox,si-l curatam dupa gratareala.Adica,Dan o face.Ma refer la gratarul din inox,adica betele alea.Si avem mai multe.
Asta pe care am grilat duminica nu e originalul.Ala are gratarul/betele din inox îmbracat în email maro.Asta poti vedea în primele 3 poze cu Smokerul.Atunci era gratatul nou,înca nefolosit.Sînt poze vechi,de aia era asa curat
Acum e murdar..adica uns.Dar am fotografiat asa mai de la distanta si unghiuri de unde nu se vedea asa bine
Locomotiva,pe din afara o curatam asa grob
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges