Jesolo 2012
Postat 10 September 2012 - 03:37 PM
Ca in fiecare an am inchiriat o locuinta foarte faina,doua dormitoare,sufragerie,bucatarie,baie,doua balcoane,piscina,la cam 100 m de mare,la un pret de nimic,350€.Bun am mers si in afara sezonului ,cand preturile sunt mult mai mici si e mult mai putina aglomeratie,ceea ce e perfect pentru noi.
Am ajuns sambata dimineata si am dus cu noi o ploaie torentiala.Aproape de intrarea in Italia a inceput si nu vedeai bine la cativa metri inaintea masinii,dar asta totusi nu ne-a impiedicat sa dam o fuga pana la plaja,dupa ce ne-am cazat si am despachetat bagajele.
A doua zi am avut vreme frumoasa,am stat la plaja,copiii s-au "balacit" atat in apa cat si in nisip
Postat 10 September 2012 - 03:49 PM
Parca mi-a placut mai mult in Jesolo,nu e totul asa comercial ca si in Bibione.Bun,si aici sunt o gramada de vanzatori pe plaja,si sunt multe magazine unde gasesti tot ce vrei si ce nu vrei,dar parca nu e totul asa penetrant ca in Bibione.Punctul minus ar fii ,pentru Jesolo,ca nu ai voie pe langa plaja sa folosesti bicicleta(aia cu 4-6 locuri) si noua asta ne-a placut mult in Bibione.
Am facut poze si la alte case,hoteluri,ca sa vedem ce alegem pentru la anul,dar intre timp am schimbat planurile pentru anul care vin (o sa vin cu o intrebare legata de ideea pentru la anul,intr-un alt topic )
Asadar,mai cateva poze pentru voi:
-atata a fugit Patrick dupa pasarica asta pana a reusit sa o fotografieze :
-farul-
-am avut intr-o zi si vizitatori :
-una dintre constructiile/sapaturile in nisip;a aratat foarte frumos cand am umplut-o cu apa
Postat 10 September 2012 - 04:05 PM
-Amelie ne-a umplut de inimioare si floricele;impreuna cu fetita prietenilor care au fost cu noi:
-o sirena intalnita in timpul plimbarii de la malul marii
-un soare artistic
Continui mai tarziu ca acum am sedinta cu nepotelul
Postat 10 September 2012 - 04:11 PM
Apa cristalina si calda? In ce perioada ai fost mai exact? Pentru cate nopti 350€?
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 10 September 2012 - 04:39 PM
Daniella, la 10 September 2012 - 04:11 PM, a spus:
Apa cristalina si calda? In ce perioada ai fost mai exact? Pentru cate nopti 350€?
In perioada 01.09-08.09 am fost.
Apa a fost calda,dar nu as putea spune chiar cristalina,numai seara.
Postat 10 September 2012 - 04:51 PM
Sa va fi fost de bine si sper ca v-ati întors relaxati!
Noua ne place mult Jesolo.
Daniela, Adria nu e cristalina. Cristalina e apa la Stella, în Puglia. Ionica
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 10 September 2012 - 05:11 PM
poate merg in iunie 2013, cand am treaba in zona de nord, daca nu imi vine alta idee pana atunci ... Intr-adevar f ieftin.
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 10 September 2012 - 08:22 PM
Maya, la 10 September 2012 - 04:51 PM, a spus:
Sa va fi fost de bine si sper ca v-ati întors relaxati!
Noua ne place mult Jesolo.
Daniela, Adria nu e cristalina. Cristalina e apa la Stella, în Puglia. Ionica
Nu am poze de la locuinta,nu stiu cum de nu am facut.
Blocul in care am stat s-a numit "Certosa" cam la 100 m de mare,in Piazza Marina.Noi luam tot timpul locuinta si gatesc eu din cand in cand,sau mancam in oras.Am avut doua dormitoare ,ambele cu pat dublu si mai un pat simplu,bucataria micuta,dar de ajuns,am avut chiar si masina de vase si cuptor,si sufrageria care avea si o canapea extensibila,care arata ca un pat dublu imens.Baia normala cu dus,masina de spalat.
Nu a fost luxus,dar la cat suntem noi de imprastiati in concediu,nici nu am nevoie.Ne-am simtit tare bine!Noua ne ajungea si o locuinta cu un singur dormitor,dar asa s-a nimerit sa fie
Postat 10 September 2012 - 09:23 PM
La picioarele pontonului era plin de dansele;Patrick mi-a venit intr-o zi cu o mana de ele,sa le iau acasa sa le gatesc
...iaca,sa ma creada lumea ca am fost si eu cu ei
Drumul de intoarcere catre casa
Nu stiu cum a trecut asa repede o saptamana!La nul vreau mai mult la mare
In orice caz,am venit incarcata cu ulei de masline,taitei din aia subtiri pentru supa,exact ca cei facuti in casa,pe cuvant.Sare afumata,sare neagra,sare de Himalaya,niste Crackers integrali excelenti la gust,cornulete diverse...parca totul e mai bun ca la noi
Postat 10 September 2012 - 10:03 PM
Postat 11 September 2012 - 11:31 AM
zerda, la 10 September 2012 - 10:03 PM, a spus:
Daaaa,le-a placut tare mult!
Si eu mi-as face o casa de vacanta undeva la mare ,hiii,ce vise ...
Postat 11 September 2012 - 05:14 PM
Sa va traiasca . eu se stie ca prefer Ionica la Adriatica , dar zona e faina, si in septembrie ce e minunat, e ca nu mai e inghesuiala si lumea aia multa peste tot.
Postat 12 September 2012 - 08:23 AM
Puii se vede clar cat au fost de fericiti, asa ca sa va fie de bine vacanta!
Postat 12 September 2012 - 12:34 PM
stella, la 11 September 2012 - 05:14 PM, a spus:
Sa va traiasca . eu se stie ca prefer Ionica la Adriatica , dar zona e faina, si in septembrie ce e minunat, e ca nu mai e inghesuiala si lumea aia multa peste tot.
Multumesc,stella!
Si noua ne place in septembrie ca nu e asa plin si nu am asa mare teama ca-mi pierd copiii prin multime
Giorgiana, la 12 September 2012 - 08:23 AM, a spus:
Puii se vede clar cat au fost de fericiti, asa ca sa va fie de bine vacanta!
Giorgiana
Mai tragem vreo doi ani de mers la mare,apoi vreau sa incep cu excursii prin Romania
Postat 12 September 2012 - 12:43 PM
petunie, la 12 September 2012 - 12:34 PM, a spus:
Mai tragem vreo doi ani de mers la mare,apoi vreau sa incep cu excursii prin Romania
O, frumos! Excursii prin Romania, avem tara frumoasa cu atatea locuri minunate de vizitat si admirat.
Si noi incercam de acum sa mergem in fiecare an in alt loc pe care nu l-am vazut inca.
Postat 12 September 2012 - 09:03 PM
Lucrarile mele la nisip se reduceau la gauri.Eu sap gauri pe plaja si atat.
Amelie are ochelari?
Postat 13 September 2012 - 10:19 AM
Giorgiana, la 12 September 2012 - 12:43 PM, a spus:
petunie, la 12 September 2012 - 12:34 PM, a spus:
O, frumos! Excursii prin Romania, avem tara frumoasa cu atatea locuri minunate de vizitat si admirat.
Si noi incercam de acum sa mergem in fiecare an in alt loc pe care nu l-am vazut inca.
Intr-adevar avem o tara tare frumoasa si abia astept sa le-o arat si copiilor.Bun,lor le place si numai cand mergem la ai mei,la curte,pe strada...libertate
Eataly, la 12 September 2012 - 09:03 PM, a spus:
Lucrarile mele la nisip se reduceau la gauri.Eu sap gauri pe plaja si atat.
Amelie are ochelari?
Ooo,pai groapa in nisip e primul lucru care il fac ai meu cu taticu.Nu am pus anul asta poze,ca sa nu va plictisesc .Sapa groapa,se baga copiii pe rand in ea,apoi o astupa iarasi,asza fac chiar in prima zi de plaja
Da,Amelie are din 21 august ochelari.E tare mandra cu ei,mai ales ca a avut voie sa-si aleaga singura rama In noiembrie avem iarasi control ,probabil nu va trebui sa-i poarte mult timp .