Mi-ar place, dar nu stiu daca sa bag mîna asa adînc în buzunar sau nu. Merita diferenta de pret (între MacBook-uri) doar pentru Retina? Va place? E bun? Merita? Avantaje, dezavantaje? Cum e trecerea de la Windows la... mar?
Sau poate stiti alte aparate asemanatoare pe piata. Adica leptoape bune si cît mai subtiri.
Merci
Pagina 1 din 1
MacBook Pro Retina
Postat 27 September 2012 - 10:51 PM
-Maya's World-☀
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 28 September 2012 - 05:03 PM
Maya, la 27 September 2012 - 10:51 PM, a spus:
Mi-ar place, dar nu stiu daca sa bag mîna asa adînc în buzunar sau nu. Merita diferenta de pret (între MacBook-uri) doar pentru Retina? Va place? E bun? Merita? Avantaje, dezavantaje? Cum e trecerea de la Windows la... mar?
Sau poate stiti alte aparate asemanatoare pe piata. Adica leptoape bune si cît mai subtiri.
Merci
Merci
A iesit pe piata deja? E mare diferenta de pret?
Al meu sot a jurat ca la noi in casa nu va mai intra altceva decat Mac. Unul a intrat deja, eu ma mai chinui cu Vaio-ul meu, insa o sa-l schimb ca-mi da probleme.
Postat 28 September 2012 - 07:54 PM
any_annette, la 28 September 2012 - 05:03 PM, a spus:
Maya, la 27 September 2012 - 10:51 PM, a spus:
Merci
Merci
A iesit pe piata deja? E mare diferenta de pret?
Al meu sot a jurat ca la noi in casa nu va mai intra altceva decat Mac. Unul a intrat deja, eu ma mai chinui cu Vaio-ul meu, insa o sa-l schimb ca-mi da probleme.
La noi este deja. Si eu la fel cu vaio (precedentul tot vaio, iar Dan le uraste ), dar nu ma chinui, e chiar un laptop bun si nici macar nu-i vechi, dar o sa-l dau mai departe în favoarea unui nou. Da, stiu, ma sacrific Chestia e ca e destul de piparat la pret retinatul. Unu de 15" la 2200 euro, chiar peste. Depinde si de model. Aceeasi marime, dar fara Retina ceva în jur/începînd de la 1700 euro.
-Maya's World-☀
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 29 September 2012 - 05:33 PM
Maya, la 28 September 2012 - 07:54 PM, a spus:
La noi este deja. Si eu la fel cu vaio (precedentul tot vaio, iar Dan le uraste ), dar nu ma chinui, e chiar un laptop bun si nici macar nu-i vechi, dar o sa-l dau mai departe în favoarea unui nou. Da, stiu, ma sacrific Chestia e ca e destul de piparat la pret retinatul. Unu de 15" la 2200 euro, chiar peste. Depinde si de model. Aceeasi marime, dar fara Retina ceva în jur/începînd de la 1700 euro.
Eu cred ca la mine n-a ajuns, chiar ieri ma uitam pe o oferta la alea normale, dara retina.
Mama, da' chiar ca-i piparat rau de tot!
Vaio-ul nu erau absolut deloc, dar in ultima vreme chiar nu ne mai intelegem , plus ca vreau si eu un computer care sa nu ia virusi si in cazul asta n-am alta alegere decat Mac.
Postat 30 September 2012 - 03:48 PM
any_annette, la 29 September 2012 - 05:33 PM, a spus:
Eu cred ca la mine n-a ajuns, chiar ieri ma uitam pe o oferta la alea normale, dara retina.
Mama, da' chiar ca-i piparat rau de tot!
Vaio-ul nu erau absolut deloc, dar in ultima vreme chiar nu ne mai intelegem , plus ca vreau si eu un computer care sa nu ia virusi si in cazul asta n-am alta alegere decat Mac.
Piparat, ca de la pretul ala abia începe... si urca, si urca...
Nu stiu ce sa zic. Sînt în dubii. Nu sînt sigura ca merita atîtia bani un laptop, chiar daca e misto...
-Maya's World-☀
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Arata acest topic
Pagina 1 din 1