Forum Culinar: Ce am copt azi!?! - Forum Culinar

Salt la continut

  • 101 Pagini +
  • « Prima
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce am copt azi!?!

#1441 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 12 June 2016 - 05:56 AM

Imi place coaja. Ai dat-o cu ceva inainte de cuptor?

Eu azi dupa brotdoc. Pus pe fapte mari. Ptr. asta am renuntat si la pescuitul de noapte(si din cauza acelor nori negrii amenintatori) :thumleft:

Imagine atasata: monthly_06_2016/post-27-14657037121703.jpg

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#1442 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 12 June 2016 - 07:33 AM

Si daca aveam mai multa rabdare, poate ieseau mai bine(si mai ordonate) :thumleft:

Imagine atasata: monthly_06_2016/post-27-14657096122398.jpg

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#1443 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 12 June 2016 - 09:13 AM

Bune rau!

Imagine atasata: monthly_06_2016/post-27-14657155718667.jpg

Imagine atasata: monthly_06_2016/post-27-14657155222957.jpg

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#1444 Useril este offline   Kiva 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 821
  • Inregistrat: 19-September 10
  • LocationDE

Postat 12 June 2016 - 09:53 AM

Si chiflo-baguettele mele tot de pe brotdoc sunt. Desi el nu zice, dupa ce le-am pus in tava, le-am uns peste tot cu un pic de lapte cald. Asa am scapat de aspectul ala mat sau fainos care uneori arata urat.

Chiflele tale sunt si cu faina de porumb? Era o reteta care imi facea cu ochiul dar trebuie facut un pre-ferment cu malai care se tine 3 zile in frigider. Mi-a pierit cheful. :thumleft:

#1445 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 12 June 2016 - 10:40 AM

Vezi postareaKiva, la 12 June 2016 - 09:53 AM, a spus:

Si chiflo-baguettele mele tot de pe brotdoc sunt. Desi el nu zice, dupa ce le-am pus in tava, le-am uns peste tot cu un pic de lapte cald. Asa am scapat de aspectul ala mat sau fainos care uneori arata urat.

Chiflele tale sunt si cu faina de porumb? Era o reteta care imi facea cu ochiul dar trebuie facut un pre-ferment cu malai care se tine 3 zile in frigider. Mi-a pierit cheful. :headbang:


Le pot recomanda :thumleft:

Si cum deja am "aproape" toate ingredientele ce le foloseste doctorul, mi-a fost usor sa fac.
Aspectul e frumos. Data viitoare iasa mai "frumoase". Stiu care e baiul. :thumleft:

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#1446 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 13 June 2016 - 11:39 AM

Vezi postareaPeter, la 12 June 2016 - 09:13 AM, a spus:

Bune rau!




Pit, pai ale tale arata mai fain decat ale doctorului! :)

#1447 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 16 June 2016 - 01:24 PM

Vezi postareaEataly, la 13 June 2016 - 11:39 AM, a spus:

Vezi postareaPeter, la 12 June 2016 - 09:13 AM, a spus:

Bune rau!




Pit, pai ale tale arata mai fain decat ale doctorului! =))



Minti! :lol: Dar esti foarte ingaduitoare. Merci. Stii ca o sa ma straduiesc mai mult data viitoare. Daca le maninci la micul dejul...ti se poate intimpla sa manici macar o chifla mai/prea mult... Cred ca o sa le fac -chifle normale- intr-o zi. Prea bune au iesit.
Dar azi sper sa reusesc o alta reteta cu lievito m-tot de la doc :rolleyes:

Imagine atasata: monthly_06_2016/post-27-14660760804978.jpg

Ce "tare" arata pregateala..
Imagine atasata: monthly_06_2016/post-27-14660760741383.jpg

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#1448 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 17 June 2016 - 08:01 AM

Imagine atasata: monthly_06_2016/post-27-14661428900853.jpg

Am respectat timpii de dospire, dar in cuptor nu mi-a mai crescut ca la doctor..
Dar am avut si LM praf si nu proaspat. :rolleyes:
Deci aspectul din pacate nu asa. De bune sunt bune.

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#1449 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 17 June 2016 - 12:32 PM

Pai in pregateala vad si drojdie de bere si lievito madre si spui ca ai folosit si lievito madre uscata? :tongue3:

Si nu minteam, le-am vazut pe ale doctorului si sunt palide, discrete.
Ale tale sunt rumenite, aratoase, invitante.

#1450 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 18 June 2016 - 07:22 AM

Vezi postareaEataly, la 17 June 2016 - 12:32 PM, a spus:

Pai in pregateala vad si drojdie de bere si lievito madre si spui ca ai folosit si lievito madre uscata? :lol:

Si nu minteam, le-am vazut pe ale doctorului si sunt palide, discrete.
Ale tale sunt rumenite, aratoase, invitante.


E complicat. :hug:
Doctorul are lievito madre care o tine in frigider(deci nu pulbere cumparata).

Aia ce se vede in poza a doua este 150 g apa in care am fiert/lasat sa se inchege 30 g de faina integrala de secara.
Doctotul ii spune Water-Roux.

Reteta

Din pacate nu iasa fiecare reteta 100%
De mancat este foarte buna. Are un gust super fain. Cred ca de la lievito madre vine...

Peter -> mai azi la munca, dupa aia doua saptamini concediu. :tongue3:
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#1451 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,251
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 18 June 2016 - 05:19 PM

Vezi postareaPeter, la 18 June 2016 - 07:22 AM, a spus:

Doctorul are lievito madre care o tine in frigider(deci nu pulbere cumparata).

Pai la cita piine si la cit de des o faci de ce nu-ti faci si tu?

#1452 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 18 June 2016 - 07:54 PM

Vezi postareaAdriana, la 18 June 2016 - 05:19 PM, a spus:

Vezi postareaPeter, la 18 June 2016 - 07:22 AM, a spus:

Doctorul are lievito madre care o tine in frigider(deci nu pulbere cumparata).

Pai la cita piine si la cit de des o faci de ce nu-ti faci si tu?


Am deja doua "animale/vietati" ce le hranesc in frigider. O sa mai am unul. :tongue3:
Si asa se termina LM din Italia...
:hug:
Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#1453 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 27 June 2016 - 12:56 PM

Azi o paine de seacara, merge bine cu niste dovlecei umpluti cu carne macinata.

Saptamina asta si asa am declarat-o "saptamana carnii tocate"... :floare:
Vreau demult sa fac sarmale sparte(pina la urma n-o sa se sparga..) incerc cu varza dulce facuta cu otet si paine-> la soare... :D
Si asi mai avea vreo doua retete unde tre carne tocata. Sa vad cum ii fentez pe Kinderi(si pe sefa.. :D )

Imagine atasata: monthly_06_2016/post-27-14670248680616.jpg

Imagine atasata: monthly_06_2016/post-27-14670248754026.jpg

O tai deseara dupa ce s-a mai domolit putin.

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#1454 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 28 June 2016 - 01:09 PM

Yoy, cum arata Pit!

Eu bucte cu iaurt in aluat, umplutura cu gem de zmeura sau ciocolata amaruie.

Imagine atasata: monthly_06_2016/post-9-14671121107746.jpg

Imagine atasata: monthly_06_2016/post-9-14671121513155.jpg

#1455 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 29 June 2016 - 12:53 PM

Vezi postareaEataly, la 28 June 2016 - 01:09 PM, a spus:

Eu bucte cu iaurt in aluat, umplutura cu gem de zmeura sau ciocolata amaruie.



Daca strigai din timp, veneam! Ce lacom asi putea fi la poza asta... :lol:

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#1456 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 29 June 2016 - 01:57 PM

Pai cat iti ia sa ajungi pana la Rasnov? :lol:

#1457 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 30 June 2016 - 05:23 AM

Vezi postareaEataly, la 29 June 2016 - 01:57 PM, a spus:

Pai cat iti ia sa ajungi pana la Rasnov? :lol:


Prea mult. ^_^
Vacanta placuta!

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#1458 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 30 June 2016 - 11:09 AM

Si tot mai experimentez cu painea FF a Ioanei. Am luat oala noua...sa incerc reteta cu 1 Kg de faina.

Imagine atasata: monthly_06_2016/post-27-14672777068894.jpg

Ar merge cu sarmale, nu?

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#1459 Useril este offline   bristena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 30 June 2016 - 01:58 PM

Vezi postareaPeter, la 30 June 2016 - 11:09 AM, a spus:

Si tot mai experimentez cu painea FF a Ioanei. Am luat oala noua...sa incerc reteta cu 1 Kg de faina.

Atasament DSC05708.jpg

Ar merge cu sarmale, nu?

Peter



la cum arata, merge si fara
mare mester esti, Patrule (vorba Stellinei)
spor la tot ce faci
fiica dacilor

#1460 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 01 July 2016 - 10:33 AM

Vezi postareabristena, la 30 June 2016 - 01:58 PM, a spus:


la cum arata, merge si fara
mare mester esti, Patrule (vorba Stellinei)
spor la tot ce faci


E buna si pufoasa. Nu a mai ramas nimic de ieri. Asi putea trai numai cu painea asta, dar mai
incerc si altele...

Imagine atasata: monthly_07_2016/post-27-14673619742448.jpg

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

Arata acest topic


  • 101 Pagini +
  • « Prima
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi