Lapona Enigel, la 10 March 2011 - 04:48 PM, a spus:
Da' tu ce tematica ai saptamana asta? "Hartuirea demuazelelor de pe culi, care se chinuie sa mai dea din târtitzä jos?" Aceasta este o conspiratie!!

Si eu-s la un fel de dieta,da pe cuvant cand am scos prima tava,am mancat asa fierbinte un sfant .nu mai puteam de pofta,mi-am oparit si gura si stomacu`(

),am zis gata ,ma opresc,
Da de unde,incet-incet am mai halit doi bunshi,nu mai puteam de suparare ca n-am putut sa ma abtin(varsta

)
Aseara i-am facut pachet,i-am menit(de pomana)si-am dat lui sotu sa duca la servici,ca-s doar vreo 6 pe tura ,noaptea,la mine-s vreo 30 si n-ar fi fost de ajuns,
da`m-am bucurat c-am reusit sa impart si eu,
Dimineata cand a venit de la treaba ,zice:-au mancat colegii si le-a placut grozav!
Adriana, la 10 March 2011 - 07:14 PM, a spus:
Nico vecinii tai adorm leganati de parfumul care vine din bucataria ta, sau te suna sa imparti bunatatile astea si cu ei?

Bravissima

As vrea eu sa am asa vecini comunicativi,da aici fiecare isi vede de-ale lui,nu vizite,sau chestii din astea.hello-hi si gata!
Cu mancarea si cu aspiratorul,cred ca i-am cam innebunit,ce sa fac eu vin din alte vremuri,cu alte obiceiuri,si oricum nu prea imi pasa
Mersi