
Ce am copt azi!?!
#301
Postat 28 August 2011 - 01:00 PM
Ironia e grauntele de sare, datorita caruia mancarea capata gust! Thomas Mann
#302
Postat 28 August 2011 - 01:05 PM


#303
Postat 03 September 2011 - 08:47 PM

si placinta cu iaurt

#304
Postat 04 September 2011 - 01:41 PM

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
#305
Postat 06 September 2011 - 04:11 PM
zoazorel, la 04 September 2011 - 01:41 PM, a spus:
Fata, nu este reteta mea, ma ia astia la suturi! Este reteta lui Poca.
Dar a iesit bine, ca intotdeauna!
#306
Postat 08 September 2011 - 09:23 AM
Giorgiana, la 06 September 2011 - 04:11 PM, a spus:
Fata, nu este reteta mea, ma ia astia la suturi! Este reteta lui Poca.
Dar a iesit bine, ca intotdeauna!
Nu ma provoca! N-am voie sa pun link aici!

E-a ta si gata!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
#307
Postat 08 September 2011 - 09:38 AM
Giorgiana, la 06 September 2011 - 04:11 PM, a spus:
zoazorel, la 08 September 2011 - 09:23 AM, a spus:
Din moment ati facut voi insiva reteta respectiva nimic nu va impiedica sa scrieti aici textul retetei, specificind este reteta lui...
#308
Postat 08 September 2011 - 02:07 PM
250 gr. iaurt , sa nu fie apos, mai sunt si asa, eu verific ;
1 ou;
1/2 lingurita zahar;
280 gr. faina, eu nu sunt sigura ca am reusit sa pun chiar cantitatea exacta sau un pic mai mult, neavand cantar care sa-mi arate cu exactitate
1 pachet praf de copt ( din acela de10 gr.)
1 lingurita sare ( nici rasa, dar nici cu varf)
Intr-un castron punem iaurtul, oul intreg, zaharul, sarea, faina amestecata cu praful de copt si se amesteca bine cu lingura de lemn, se poate si cu un robot, cum eu nu am...
Aluatul obtinut se rastoarna intr-o forma unsa cu unt sau margarina si tapetata cu faina sau cu hartie de copt. Desi aluatul e moale si lipicios, nu se mai adauga faina.
Se niveleaza, se pot pune deasupra seminte, se pune in cuptorul incins, POCA spune 15 min., la cuptorul meu a stat 30 min., depinde deci de fiecare cuptor.
Este foarte buna, noua ne-a placut, am facut-o de multe ori pana acum.

#309
Postat 10 September 2011 - 07:37 AM
250 g.Iaurt gras (3,5% grasime) (asa am pus eu, sa nu fie un iaurt slab care sa fie apos)
280 g.Faina (eu am pus 300 g., fiindu-mi mai greu sa cantaresc 280)
1 ou
1 lingurita sare (dar nu cu varf, sa nu iasa prea sarata)
1 lingurita zahar (tot asa, nu cu varf)
1 praf de copt
Se amesteca toate intr-un castron, la gramada, iese o coca mai moale, eu am pus intr-o tava de chec unsa si tapetata, cine are hartie de copt, foloseste hartie de copt, am pus cu lingura, nu se poate pune altfel. Am incins cuptorul inainte, la cuptorul meu painica a trebuit sa stea 1h. Totul depinde de cuptorul fiecaruia. In reteta initiala ar trebuie sa stea la copt 40 min.
Eu pe-asta am facut-o! Cu iaurt Cedra, de bivolita
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
#311
Postat 12 September 2011 - 03:12 PM
Cremwursti in aluat.


#313
Postat 21 September 2011 - 04:05 PM



#314
Postat 21 September 2011 - 09:56 PM
Giorgiana, la 06 September 2011 - 04:11 PM, a spus:
Fata, nu este reteta mea, ma ia astia la suturi! Este reteta lui Poca.
Dar a iesit bine, ca intotdeauna!
Adriana, la 08 September 2011 - 09:38 AM, a spus:
Din moment ati facut voi insiva reteta respectiva nimic nu va impiedica sa scrieti aici textul retetei, specificind este reteta lui...
Si fara frica, noi nu împartim bani si nici averizari, daca e pomenit cineva de pe alt forum...

Fetelor, vad ca ati pîinit, focaccit, scovergit, pateurit, pizzait, si, si, si! Numai bunatati!
Ramona, pîinea Lili a iesit pe înteles, Ramy însa are un design exotic! Indian, zice Denise

Angel, m-am uitat si eu dupa concentratul ala de drojdie. La noi se gaseste cu 6 euro un borcanas. Nu e cam chiparat? Pretul, nu unguentul

-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#315
Postat 22 September 2011 - 05:56 AM


Pupici!!
#319
Postat 23 September 2011 - 07:18 PM


#320
Postat 24 September 2011 - 04:26 PM
Oana S, la 22 September 2011 - 05:56 AM, a spus:


Pupici!!
Oana, frumoase chifle, dar si supa ma tenteaza...stiu ca aici nu e locul unei retete de supa, dar poate poti sa spui cum ai facut-o la "ce am gatit azi"
