Ce am copt azi!?!
#462
Postat 16 January 2012 - 08:04 AM

muffins din faina integrala cu nasturi de cioco


#463
Postat 16 January 2012 - 08:39 AM
Angel, la 16 January 2012 - 08:04 AM, a spus:

muffins din faina integrala cu nasturi de cioco

Angel ce reteta? integrala de faina? ti.au crescut as usual?
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#464
Postat 16 January 2012 - 11:27 AM
Daniella, la 16 January 2012 - 08:39 AM, a spus:
Angel, la 16 January 2012 - 08:04 AM, a spus:

muffins din faina integrala cu nasturi de cioco

Angel ce reteta? integrala de faina? ti.au crescut as usual?
e selfrising flour...mereu a crescut cand am folosit-o. reteta cerea selfrising alba dar eu am pus integrala
#465
Postat 16 January 2012 - 11:33 AM
Angel, la 16 January 2012 - 11:27 AM, a spus:
Daniella, la 16 January 2012 - 08:39 AM, a spus:
Angel, la 16 January 2012 - 08:04 AM, a spus:

muffins din faina integrala cu nasturi de cioco

Angel ce reteta? integrala de faina? ti.au crescut as usual?
e selfrising flour...mereu a crescut cand am folosit-o. reteta cerea selfrising alba dar eu am pus integrala
te rog pune reteta, ca eu am facut ieri o tura si nu mi-au iesit frumoase


mi-e clar ca voi adauga praf de copt in faina, daca a ta e selfrising, dar ma intereseaza si restul de cantitati/proportii.
#466
Postat 16 January 2012 - 11:57 AM

astea maine sau poimaine vor, se uita singure in cartea pt school lunch si isi aleg. incepe scoala la 1 feb si facem planuri pt lunch si altele. o sa fac si cateva sa congelez desi bebicii dorm la inceput mult sa nu fiu nevoita sa gatesc chiar mereu. asa scot de seara si pun in frigi si dimineata doar la pachet si gata. am pus poate ii place cuiva sa dea la scoala la copii

#467
Postat 16 January 2012 - 01:26 PM
aura, la 08 January 2012 - 09:07 PM, a spus:


Ce bucte , Aura?
Pui , te rog , o retzeta?
#468
Postat 16 January 2012 - 07:31 PM
Mutti, la 16 January 2012 - 01:26 PM, a spus:
aura, la 08 January 2012 - 09:07 PM, a spus:


Ce bucte , Aura?
Pui , te rog , o retzeta?
Sigur, cand ajung acasa am sa scriu reteta. O poti gasi insa pe blogul lui Gabi, nu stiu daca am voie sa pun link-ul aici. Eu am facut o modificare, cu seminte de in in loc de oua.
#469
Postat 16 January 2012 - 10:10 PM

Ca si idee, am plecat de la reteta de baza a Ioanei, doar ca eu am pus un kilogram de faina, 160 de gramde unt.. si ce-a urmat a fost istorie.. branza vreo 300 de grame, smantana vreo 250 de grame, untura vreo 4-5 linguri .. si tot era tare asa ca am trantit un kefir peste aluat.. aaa si un cub de 25 de grame de drojdie.. improvizat sau nu... aluatul a fost o splendoare, iar ca gust... mentionez doar ca am mancat vreo juma de kil din productie...inainte sa apuce sa se raceasca unele..
#470
Postat 16 January 2012 - 10:55 PM
alimocanu, la 16 January 2012 - 10:10 PM, a spus:
Ca si idee, am plecat de la reteta de baza a Ioanei, doar ca eu am pus un kilogram de faina, 160 de gramde unt.. si ce-a urmat a fost istorie.. branza vreo 300 de grame, smantana vreo 250 de grame, untura vreo 4-5 linguri .. si tot era tare asa ca am trantit un kefir peste aluat.. aaa si un cub de 25 de grame de drojdie.. improvizat sau nu... aluatul a fost o splendoare, iar ca gust... mentionez doar ca am mancat vreo juma de kil din productie...inainte sa apuce sa se raceasca unele..
Frumos arata cosul tau plin cu saratele, Alina

#472
Postat 18 January 2012 - 09:02 PM

Facute asa.





#473
Postat 19 January 2012 - 10:09 AM



ca sa vedeti ca ma lua cu lesin de cat am pazit praji, impletitura e vraiste


cu spanac, danish feta si pine nuts

#474
Postat 19 January 2012 - 10:21 AM
Io dupa un tort pic lata 1 saptamana ...tu, nu bine scoti din cuptor una ca deja bagi alta.
Zilele astea fac painea aia a ta crocantzoasa.
Draga mea felicitari pt tot ce faci si mai ales pt cate faci.

PS: praji e aia a lui Andrada?
#475
Postat 19 January 2012 - 10:25 AM

mai pot. am zile cand nu am chef, deci nu fac nimic. si zile cand vreau sa fac. sant 36 de grade si io coc. or sa fie 38, atunci nu mai fac nimic, stau ca greierul cu burta-n sus pe canapea
da, praji e a Andradei. imi place tare, la toti de altfel. merita migaleala.
#476
Postat 19 January 2012 - 04:42 PM


#477
Postat 20 January 2012 - 01:53 AM
Io te-astept aci in batatura coptaturilor cu alte suprize incantatoare.

Am facut si eu praji lui Andrada de Craciun...am crezut ca dau cu ea pe geam la cat aluat mai aveam de pus....zici ca se inmultea. Au zis cei din familie ca e tare buna si se mirau pe mine ca am copt-o in asa multe straturi.
Dar unde ai pus gemul la praji respectiva? Deasupra?
#478 Guest_Gelutza_*
Postat 20 January 2012 - 05:29 PM
Eu am copt azi ceva dulce, baclavale si ceva sarat, carnati de bere in aluat si patratele cu oregano.

#479
Postat 20 January 2012 - 07:28 PM
Imi dai pls reteta de la aluatul care l-ai folosit la carnatii cu bere.