Forum Culinar: Ce am copt azi!?! - Forum Culinar

Salt la continut

  • 104 Pagini +
  • « Prima
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce am copt azi!?!

#461 Useril este offline   Angel 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 16 January 2012 - 08:04 AM

dublu post

#462 Useril este offline   Angel 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 16 January 2012 - 08:04 AM

pt ca termitele mele mic ma dispera intre mic dejun si pranz cu: mie mi-e foame, ca pot sa mananc? (de fapt e cam la 1h dupa md :-*)...am scos bolul si le-am pus la treaba. si asta a iesit
muffins din faina integrala cu nasturi de cioco :scratch:

Imagine atasata: monthly_01_2012/post-49-13266938721643.jpg

#463 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 16 January 2012 - 08:39 AM

Vezi postareaAngel, la 16 January 2012 - 08:04 AM, a spus:

pt ca termitele mele mic ma dispera intre mic dejun si pranz cu: mie mi-e foame, ca pot sa mananc? (de fapt e cam la 1h dupa md :D)...am scos bolul si le-am pus la treaba. si asta a iesit
muffins din faina integrala cu nasturi de cioco :D

Angel ce reteta? integrala de faina? ti.au crescut as usual?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#464 Useril este offline   Angel 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 16 January 2012 - 11:27 AM

Vezi postareaDaniella, la 16 January 2012 - 08:39 AM, a spus:

Vezi postareaAngel, la 16 January 2012 - 08:04 AM, a spus:

pt ca termitele mele mic ma dispera intre mic dejun si pranz cu: mie mi-e foame, ca pot sa mananc? (de fapt e cam la 1h dupa md :D)...am scos bolul si le-am pus la treaba. si asta a iesit
muffins din faina integrala cu nasturi de cioco :D

Angel ce reteta? integrala de faina? ti.au crescut as usual?



e selfrising flour...mereu a crescut cand am folosit-o. reteta cerea selfrising alba dar eu am pus integrala

#465 Useril este offline   boni 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,768
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 16 January 2012 - 11:33 AM

Vezi postareaAngel, la 16 January 2012 - 11:27 AM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 16 January 2012 - 08:39 AM, a spus:

Vezi postareaAngel, la 16 January 2012 - 08:04 AM, a spus:

pt ca termitele mele mic ma dispera intre mic dejun si pranz cu: mie mi-e foame, ca pot sa mananc? (de fapt e cam la 1h dupa md :D)...am scos bolul si le-am pus la treaba. si asta a iesit
muffins din faina integrala cu nasturi de cioco :D

Angel ce reteta? integrala de faina? ti.au crescut as usual?

e selfrising flour...mereu a crescut cand am folosit-o. reteta cerea selfrising alba dar eu am pus integrala

te rog pune reteta, ca eu am facut ieri o tura si nu mi-au iesit frumoase :D si mi s-au si lipit groaznic de hartiute Imagine postata
mi-e clar ca voi adauga praf de copt in faina, daca a ta e selfrising, dar ma intereseaza si restul de cantitati/proportii.

#466 Useril este offline   Angel 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 16 January 2012 - 11:57 AM

cu placere. am facut poza din carte. singurul lucru schimbat e faina, in jocul paginii zice si cum sa inlocuiesti sa iasa low fat

Imagine atasata: monthly_01_2012/post-49-13267076927528.jpg

astea maine sau poimaine vor, se uita singure in cartea pt school lunch si isi aleg. incepe scoala la 1 feb si facem planuri pt lunch si altele. o sa fac si cateva sa congelez desi bebicii dorm la inceput mult sa nu fiu nevoita sa gatesc chiar mereu. asa scot de seara si pun in frigi si dimineata doar la pachet si gata. am pus poate ii place cuiva sa dea la scoala la copii



Imagine atasata: monthly_01_2012/post-49-13267078384626.jpg

#467 Useril este offline   Mutti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 16 January 2012 - 01:26 PM

Vezi postareaaura, la 08 January 2012 - 09:07 PM, a spus:

Eu recidivez cu margareta lui Ria :D alaturi se vad bucte, reteta Gabi Cara, un pic modificata. Eu sunt indragostita de chiflele astea pufoase.

Atasament IMG_6220.JPG


Ce bucte , Aura?

Pui , te rog , o retzeta?

#468 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 16 January 2012 - 07:31 PM

Vezi postareaMutti, la 16 January 2012 - 01:26 PM, a spus:

Vezi postareaaura, la 08 January 2012 - 09:07 PM, a spus:

Eu recidivez cu margareta lui Ria :) alaturi se vad bucte, reteta Gabi Cara, un pic modificata. Eu sunt indragostita de chiflele astea pufoase.

Atasament IMG_6220.JPG


Ce bucte , Aura?

Pui , te rog , o retzeta?

Sigur, cand ajung acasa am sa scriu reteta. O poti gasi insa pe blogul lui Gabi, nu stiu daca am voie sa pun link-ul aici. Eu am facut o modificare, cu seminte de in in loc de oua.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#469 Useril este offline   alimocanu 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 412
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationPiatra Neamt/ Gorizia(it)

Postat 16 January 2012 - 10:10 PM

Am facut saratele.. si-as fi facut si niste pateuri, insa ma bantuie o imagine, trebuie sa imi aduc aminte unde am vazut-o si sa fac exact reteta aia... pana atunci:
Imagine postata
Ca si idee, am plecat de la reteta de baza a Ioanei, doar ca eu am pus un kilogram de faina, 160 de gramde unt.. si ce-a urmat a fost istorie.. branza vreo 300 de grame, smantana vreo 250 de grame, untura vreo 4-5 linguri .. si tot era tare asa ca am trantit un kefir peste aluat.. aaa si un cub de 25 de grame de drojdie.. improvizat sau nu... aluatul a fost o splendoare, iar ca gust... mentionez doar ca am mancat vreo juma de kil din productie...inainte sa apuce sa se raceasca unele..
Imagine postata

#470 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 16 January 2012 - 10:55 PM

Vezi postareaalimocanu, la 16 January 2012 - 10:10 PM, a spus:

Am facut saratele.. si-as fi facut si niste pateuri, insa ma bantuie o imagine, trebuie sa imi aduc aminte unde am vazut-o si sa fac exact reteta aia... pana atunci:

Ca si idee, am plecat de la reteta de baza a Ioanei, doar ca eu am pus un kilogram de faina, 160 de gramde unt.. si ce-a urmat a fost istorie.. branza vreo 300 de grame, smantana vreo 250 de grame, untura vreo 4-5 linguri .. si tot era tare asa ca am trantit un kefir peste aluat.. aaa si un cub de 25 de grame de drojdie.. improvizat sau nu... aluatul a fost o splendoare, iar ca gust... mentionez doar ca am mancat vreo juma de kil din productie...inainte sa apuce sa se raceasca unele..



Frumos arata cosul tau plin cu saratele, Alina =)) !

#471 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 17 January 2012 - 03:13 PM

Focaccia cu zer de la unt de casa:

Imagine atasata: monthly_01_2012/post-9-13268059679571.jpg

#472 Useril este offline   9Ramy9 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 671
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationItalia

Postat 18 January 2012 - 09:02 PM

Nu stiu cum le zice,am luat reteta de pe un forum rusesc(Izbushka).Umplutura se poate face cu orice.Eu cu nutella si gem.

Imagine atasata: monthly_01_2012/post-162-13269129238903.jpg

Facute asa.
Imagine atasata: monthly_01_2012/post-162-13269129909513.jpg
Imagine atasata: monthly_01_2012/post-162-13269130198623.jpg
Imagine atasata: monthly_01_2012/post-162-1326913059322.jpg
Imagine atasata: monthly_01_2012/post-162-13269131137903.jpg
Imagine atasata: monthly_01_2012/post-162-13269131732002.jpg

#473 Useril este offline   Angel 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 19 January 2012 - 10:09 AM

acum ma culc, sant franta. da, cand te mananca trebe sa te scarpini, asa si io. ma durea undeva ca nu mananca fetele gem, cu albinuta terminat de 3 ori pana s-a facut asta ;)...si am facut straturile mici si nu se mai termina compozitia :(

Imagine atasata: monthly_01_2012/post-49-13269604572858.jpg

ca sa vedeti ca ma lua cu lesin de cat am pazit praji, impletitura e vraiste =)) :)
cu spanac, danish feta si pine nuts

Imagine atasata: monthly_01_2012/post-49-13269605391514.jpg

#474 Useril este offline   yoyo 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 19 January 2012 - 10:21 AM

Mai Ingeras, mai ai putere?

Io dupa un tort pic lata 1 saptamana ...tu, nu bine scoti din cuptor una ca deja bagi alta.

Zilele astea fac painea aia a ta crocantzoasa.

Draga mea felicitari pt tot ce faci si mai ales pt cate faci. =))

PS: praji e aia a lui Andrada?

#475 Useril este offline   Angel 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 19 January 2012 - 10:25 AM

ma, mi-e frica sa nu fie nesting =))..
mai pot. am zile cand nu am chef, deci nu fac nimic. si zile cand vreau sa fac. sant 36 de grade si io coc. or sa fie 38, atunci nu mai fac nimic, stau ca greierul cu burta-n sus pe canapea

da, praji e a Andradei. imi place tare, la toti de altfel. merita migaleala.

#476 Useril este offline   Ellani 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 19 January 2012 - 04:42 PM

Angel,eu una ca n-as rezista sa fac atatea(si nu-s insarcinata)dar si ca trebuie sa le manance cineva.Bine,il am pe sot,dar parca ma gandesc si la el ca nu vreau sa-l tot ghiftuiesc.Dar voi sunteti si mai multi,asta usureaza un pic problema :( Am incercat si eu sa fac tarta la milimetru,dar cum ziceam,intentia si realitatea....mereu fac ori fasii mai late,ori se-ntind prea mult cand le crosetez... :(

#477 Useril este offline   yoyo 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 20 January 2012 - 01:53 AM

Draga mea iti doresc multa sanatate sa poti face toti ce-ti doresti.

Io te-astept aci in batatura coptaturilor cu alte suprize incantatoare.
:) Pupicesc cele 3 ratzuste.

Am facut si eu praji lui Andrada de Craciun...am crezut ca dau cu ea pe geam la cat aluat mai aveam de pus....zici ca se inmultea. Au zis cei din familie ca e tare buna si se mirau pe mine ca am copt-o in asa multe straturi.

Dar unde ai pus gemul la praji respectiva? Deasupra?

#478 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 20 January 2012 - 05:29 PM

Tare bine arata copturile voastre, nu pot sa zic decat Yami, yami...
Eu am copt azi ceva dulce, baclavale si ceva sarat, carnati de bere in aluat si patratele cu oregano.
Imagine atasata: monthly_01_2012/post-1400-1327073256863.jpg

#479 Useril este offline   yoyo 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 20 January 2012 - 07:28 PM

OOo ce multe ai copt Gelutza.

Imi dai pls reteta de la aluatul care l-ai folosit la carnatii cu bere.

#480 Useril este offline   Ellani 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 21 January 2012 - 09:13 PM

Tadadam,checul Stelei :-* acompaniate de muffinsii Danei :)

Imagine atasata: monthly_01_2012/post-1267-13271731801274.jpg

Arata acest topic


  • 104 Pagini +
  • « Prima
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi