La noi in familie sunt doi: Iulia, fetita verisoarei mele primare si, in acelasi timp, finuta mea, studenta in anul I la Chimie la Cluj. Si George, baiatul surorii mele mai mici, student in anul I la Medicina veterinara, tot la Cluj.
Deci 6 ani am pentru cine coace si gati, in mod sigur ( de anul viitor si pentru Catalin al meu, care tot la Cluj merge).
Asa ca am copt 2 tipuri de saratele si 2 tipuri de biscuiti, cate 3 tavi mari din fiecare, 2 tavi pentru George , ca sunt 4 in camera de camin, si o tava pentru Iulia, din fiecare, ca sunt 2 in camera. Din resturile de aluat am mai scos cate o tava mica din fiecare pentru copiii mei... nu prea le trebuie... or vedea ei cand vor ajunge studenti!
1. Saratele clasice cu telemea si chimen.
2. Saratele cu mascarpone si susan negru- reteta de pe blogul Savori urbane, susanul negru e contributia mea
3. Biscuiti Capșa cu lămâie- ocazie cu care am probat stampila pentru biscuiti , primita de la adi_edi. Ca tot se apropie sezonul si nu strica sa fac niste repetitii
4. Biscuiti olandezi cu scortisoara si ghimbir, cu a doua stampila, cea cu omuletul pentru turta dulce.
Mai am o stampila cu bradut, dar n-am mai fost in stare sa fac ceva si cu ea, ca eu am avut azi ore pana la 2, la 3 am ajuns acasa, iar Sanda a venit dupa cutii la 7 seara... iar verisoara mea la 9 seara, ca amandoua porneau azi dimineata cu copii, bagaje si vise... spre Mecca Ardealului, Cluj.