Concurs de toamna pe Arta Culinara regulament, discutii, intrebari...
#21
Postat 05 November 2012 - 01:49 PM
cred insa ca e asa de atractiva si cu cocotele alea micute dupa care mor eu, puteai sa gatesti orice in ele si eu eram fan!!Eu dau tarcoale daca ma loveste vreo inspiratie postez! Dar nu v-asteptati la prea mult!
#22
Postat 05 November 2012 - 03:25 PM
(Felicitari si mie ca l-am facut deja Parca am un déjà vu. Tu spargi gheata, eu probez reteta. Bine ca am avut cocote )
Zerda, te astept cu reteta!
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#23
Postat 05 November 2012 - 03:56 PM
#24
Postat 07 November 2012 - 10:58 AM
Eataly, la 05 November 2012 - 01:34 PM, a spus:
Mai ales asa servite in monoportii.
Bafta!
Lilly, sint total de acord cu tine. unde mai pui ca sint satioase si gustoase. merci pt. incurajare.
zerda, la 05 November 2012 - 01:49 PM, a spus:
cred insa ca e asa de atractiva si cu cocotele alea micute dupa care mor eu, puteai sa gatesti orice in ele si eu eram fan!!Eu dau tarcoale daca ma loveste vreo inspiratie postez! Dar nu v-asteptati la prea mult!
cafeluto, merci de apreciere.
chiar daca n-ai cocotele, sa stii ca flanul merge foarte bine preparat in ramequins sau orice alte vasute termorezistente din ceramica de Cucuteni, care isi au si ele originalitatea lor.
hai nu te mai codi atita, lovite-ar inspiratia odata !
Maya, la 05 November 2012 - 03:25 PM, a spus:
(Felicitari si mie ca l-am facut deja. Parca am un déjà vu. Tu spargi gheata, eu probez reteta. Bine ca am avut cocote )
Maya, chiar de le-ai fi preparat in niste canute de ceramica sau in vase yena, sa stii ca ma bucur mult ca le-ai incercat.
iar daca v-au placut la gust, deja imi creste inima cit o piine.
Ioana, la 05 November 2012 - 03:56 PM, a spus:
Ioana, merci de apreciere.
astept cu nerabdare prezentarea ta la concurs. stiu ca o sa apari cu ceva de vis.
inspiratie si spor la treaba !
#25
Postat 07 November 2012 - 04:07 PM
Dan@, la 07 November 2012 - 10:58 AM, a spus:
Maya, chiar de le-ai fi preparat in niste canute de ceramica sau in vase yena, sa stii ca ma bucur mult ca le-ai incercat.
iar daca v-au placut la gust, deja imi creste inima cit o piine.
Ne-au placut prea mult
O sa revin si cu pozele, dar momentan sînt crizata de timp si de cofeina (motiv, noua cafetiera )
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#26
Postat 09 November 2012 - 02:06 PM
Ai pregatit o "explozie de fructe uscate".
#28
Postat 10 November 2012 - 04:00 PM
Super retete si super idei!! Doresc si eu sa dau un premiu, cum facem?
#29
Postat 10 November 2012 - 04:08 PM
Pentru participanti, mult succes, cu dedicatie:
Tacos de parmezan cu tatar de somon, pe sos de wasabi si crema de parmezan.
#30
Postat 10 November 2012 - 04:12 PM
Conditiile de participare a retetelor pentru acest premiu sunt:
1. Sa aiba complexitate cel putin medie.
2. Sa contina ca unul din ingrediente principale o portocala si un ingredient specific de toamna, gen dovleac etc.
Asta e tot, multumesc!
#31
Postat 10 November 2012 - 04:48 PM
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#32
Postat 10 November 2012 - 06:53 PM
bafta si tie!
Lore, "wuelcam", si-mi place de mor tacoshi tai.
#33
Postat 10 November 2012 - 08:56 PM
Lilly, thanks girl! Au fost foarte gustosi. Cand am timp poate pun si reteta.
#34
Postat 10 November 2012 - 09:30 PM
#36
Postat 10 November 2012 - 09:50 PM
Chiar zilele trecute am incercat cous-cous cu fructe uscate,dar daca tot nu m-a dat pe spate,n-am mai repetat-o pentru concurs.Asa c-o mai astept,daca vine la timp si nu cand 'o pleca trenul din gara'.
#38
Postat 10 November 2012 - 11:59 PM
#39 Guest_Gelutza_*
Postat 11 November 2012 - 07:41 PM
Ellani, la 10 November 2012 - 09:50 PM, a spus:
Chiar zilele trecute am incercat cous-cous cu fructe uscate,dar daca tot nu m-a dat pe spate,n-am mai repetat-o pentru concurs.Asa c-o mai astept,daca vine la timp si nu cand 'o pleca trenul din gara'.
Pai, sa stii ca nici pe mine nu m-a vizitat inspiratia, dar daca tot am pregatit ceva cu ingrediente cerute de regulamentul pe un anumit segment, am zis ca musai sa ma inscriu, fiindca e bine sa fie cat mai multe retete, hai ca te asteptam si pe tine alaturi de noi.
Haideti cu noi retete, bafta si inspiratie cat cuprinde, dragilor!