Forum Culinar: Concurs de toamna pe Arta Culinara - Forum Culinar

Salt la continut

  • 12 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Concurs de toamna pe Arta Culinara regulament, discutii, intrebari...

#61 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,601
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 16 November 2012 - 09:13 PM

Mananc un mar si ma uit :toothy6: ...la noua reteta. Ma'c sa-mi dau in bobi, cand o fac, cand o fac?
Geniala fata babii, geniala nebunia aia in straturi! Bine ai venit la hora! :notworthy:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#62 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 16 November 2012 - 09:17 PM

Felicitari ptr toate/toti concurentii!

Va admir pe toate/toti si multa bafta!

Olguta, Mandru ciocolatosul tau.

#63 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 16 November 2012 - 09:22 PM

wow Olguta, m-ai ametit cu reteta asta. Dar nici nu ma asteptam la altceva din partea ta, se vede ca-ti place sa te bagi la chestii migaloase. Bravo!
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#64 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,249
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 16 November 2012 - 10:02 PM

Vezi postareacerra, la 16 November 2012 - 09:17 PM, a spus:

Felicitari ptr toate/toti concurentii!

Va admir pe toate/toti si multa bafta!

Olguta, Mandru ciocolatosul tau.

Cerra, comentariile se fac in subiectul asta, celalalt e doar pentru postarea retetelor.

#65 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,249
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 16 November 2012 - 10:03 PM

Olguta, splendid tortul tau, bun venit in concurs.

#66 Useril este offline   Olguta 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,342
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 16 November 2012 - 10:09 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 16 November 2012 - 09:13 PM, a spus:

Mananc un mar si ma uit :D ...la noua reteta. Ma'c sa-mi dau in bobi, cand o fac, cand o fac?
Geniala fata babii, geniala nebunia aia in straturi! Bine ai venit la hora! =))


:D Cand o faci, cand o faci? Astept sa se termine asta si fac si tarta ta :((

Vezi postareacerra, la 16 November 2012 - 09:17 PM, a spus:

Felicitari ptr toate/toti concurentii!

Va admir pe toate/toti si multa bafta!

Olguta, Mandru ciocolatosul tau.


Multumesc, cerra!

Vezi postareaaura, la 16 November 2012 - 09:22 PM, a spus:

wow Olguta, m-ai ametit cu reteta asta. Dar nici nu ma asteptam la altceva din partea ta, se vede ca-ti place sa te bagi la chestii migaloase. Bravo!


Multumesc, Aura!!

Vezi postareaAdriana, la 16 November 2012 - 10:03 PM, a spus:

Olguta, splendid tortul tau, bun venit in concurs.


?Multumesc, Adriana :notworthy:

Bafta tuturor :toothy6:
Imagine postata

#67 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 16 November 2012 - 10:38 PM

Eu n-am mai facut un tort normal, cu doua straturi de nus'cand.
8 straturi(am numarat bine), Olguzta?
8 straturi de extaz culinar. :notworthy:

Bafta!

#68 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 16 November 2012 - 10:41 PM

Vezi postareaAdriana, la 16 November 2012 - 10:02 PM, a spus:


Cerra, comentariile se fac in subiectul asta, celalalt e doar pentru postarea retetelor.


Iti multumesc foarte frumos ptr ajutor si imi cer sz ptr greseala.

#69 Useril este offline   Olguta 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,342
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 16 November 2012 - 10:59 PM

Vezi postareaEataly, la 16 November 2012 - 10:38 PM, a spus:

Eu n-am mai facut un tort normal, cu doua straturi de nus'cand.
8 straturi(am numarat bine), Olguzta?
8 straturi de extaz culinar. :toothy6:

Bafta!

Multumesc, Lily =)) :notworthy:
Imagine postata

#70 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 16 November 2012 - 11:00 PM

Vezi postareaEataly, la 16 November 2012 - 10:38 PM, a spus:

Eu n-am mai facut un tort normal, cu doua straturi de nus'cand.
8 straturi(am numarat bine), Olguzta?
8 straturi de extaz culinar. :notworthy:

Bafta!


Eu ma opresc la tortul "mimoza" :toothy6: .

Olguta, toata stima si mandria pentru curaj si nu numai.

#71 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,249
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 16 November 2012 - 11:02 PM

Vezi postareacerra, la 16 November 2012 - 10:41 PM, a spus:

Iti multumesc foarte frumos ptr ajutor si imi cer sz ptr greseala.

cu placere, nici o problema :notworthy:

#72 Useril este offline   adi_edi 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,605
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 17 November 2012 - 01:54 AM

Vai de mine si de mine, Olguta :notworthy: ! Eu in general ma feresc de prajiturile complicate, daca se poate sa se amestece totul intr-o cratita si sa se bage la cuptor, dar tortul tau... mai ca mi-as lua si concediu sa-l fac!
O intrebare: mousse-urile si cremele si mai stiu eu ce-i acolo, le-ai facut toate inainte de a asambla tortul? Sau ai pus blatul si le-ai facut pe masura ce ai asamblat? Ma gandesc la gelatina, sa nu se inchege? Scuze, poate ai scris in reteta dar nu mai pot sa ma uit pe pagina aia, mor de pofta :toothy6: ...

#73 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 17 November 2012 - 08:48 AM

Vezi postareaadi_edi, la 17 November 2012 - 01:54 AM, a spus:

Vai de mine si de mine, Olguta :notworthy: ! Eu in general ma feresc de prajiturile complicate, daca se poate sa se amestece totul intr-o cratita si sa se bage la cuptor, dar tortul tau... mai ca mi-as lua si concediu sa-l fac!
O intrebare: mousse-urile si cremele si mai stiu eu ce-i acolo, le-ai facut toate inainte de a asambla tortul? Sau ai pus blatul si le-ai facut pe masura ce ai asamblat? Ma gandesc la gelatina, sa nu se inchege? Scuze, poate ai scris in reteta dar nu mai pot sa ma uit pe pagina aia, mor de pofta :) ...



Subscriu, adi! Si cata rabdare, nene! Eu n-am avut rabdare nici sa citesc reteta pana la capat, d-apoi s-o traduc si s-o pun si-n practica! Bravo, Olguta!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#74 Useril este offline   Vika 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 468
  • Inregistrat: 01-May 11

Postat 17 November 2012 - 02:47 PM

Vezi postareazoazorel, la 17 November 2012 - 08:48 AM, a spus:

Vezi postareaadi_edi, la 17 November 2012 - 01:54 AM, a spus:

Vai de mine si de mine, Olguta :notworthy: ! Eu in general ma feresc de prajiturile complicate, daca se poate sa se amestece totul intr-o cratita si sa se bage la cuptor, dar tortul tau... mai ca mi-as lua si concediu sa-l fac!
O intrebare: mousse-urile si cremele si mai stiu eu ce-i acolo, le-ai facut toate inainte de a asambla tortul? Sau ai pus blatul si le-ai facut pe masura ce ai asamblat? Ma gandesc la gelatina, sa nu se inchege? Scuze, poate ai scris in reteta dar nu mai pot sa ma uit pe pagina aia, mor de pofta :) ...



Subscriu, adi! Si cata rabdare, nene! Eu n-am avut rabdare nici sa citesc reteta pana la capat, d-apoi s-o traduc si s-o pun si-n practica! Bravo, Olguta!


Sub-subscriu! :)
Nici eu nu am reusit sa fiu atenta la reteta, la cat e de lunga si complexa...

Olguta, jos palaria, arata excelent! Imagine postata

#75 Useril este offline   adi_edi 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,605
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 17 November 2012 - 04:50 PM

Mi-am facut curaj sa citesc de la cap la coada romanul Olgutei :crying: , si revin ca mai am o intrebare (deocamdata): nu se pot face toate intr-o zi? Adica preparat+asamblat, pe urma lasat la frigider pana a 2-a zi? Da, imi dau seama ca trebuie sa ma scol cu noaptea-n cap :cheers: ...

#76 Useril este offline   Olguta 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,342
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 17 November 2012 - 05:53 PM

Vezi postareaadi_edi, la 17 November 2012 - 01:54 AM, a spus:

Vai de mine si de mine, Olguta :crying: ! Eu in general ma feresc de prajiturile complicate, daca se poate sa se amestece totul intr-o cratita si sa se bage la cuptor, dar tortul tau... mai ca mi-as lua si concediu sa-l fac!
O intrebare: mousse-urile si cremele si mai stiu eu ce-i acolo, le-ai facut toate inainte de a asambla tortul? Sau ai pus blatul si le-ai facut pe masura ce ai asamblat? Ma gandesc la gelatina, sa nu se inchege? Scuze, poate ai scris in reteta dar nu mai pot sa ma uit pe pagina aia, mor de pofta :crying: ...


Retetele pe care le-am mai citit fie nu erau foarte clare in privinta asta, fie asamblatu totul la final, dupa ce toate componentele erau gata. Totusi, mie imi place sa asamblez torturile pe masura ce fac reteta. Oricum, mousse-urile ar trebui facute ultimele si cu putina coordonare poti sa le faci pe amandoua o data.. poti face de ex pate a bombe combinand ingredientele de la ambele mousse-uri, apoi imparti compozitia si continui sa faci fiecare reteta separat. Pe de alta parte, retetele nu au foarte multa gelatina, deci nu ar trebui sa se inchege asa repede, insa cum am zis, eu le-am facut pe masura ce am asamblat tortul, avand crema brulee si blatul si ganache-ul gata pregatite.

Vezi postareazoazorel, la 17 November 2012 - 08:48 AM, a spus:




Subscriu, adi! Si cata rabdare, nene! Eu n-am avut rabdare nici sa citesc reteta pana la capat, d-apoi s-o traduc si s-o pun si-n practica! Bravo, Olguta!


Multumesc!

Vezi postareaVika, la 17 November 2012 - 02:47 PM, a spus:



Sub-subscriu! :crying:
Nici eu nu am reusit sa fiu atenta la reteta, la cat e de lunga si complexa...

Olguta, jos palaria, arata excelent! Imagine postata


Multumesc!! Nu e chiar asa greu cu putin organizare :P

Vezi postareaadi_edi, la 17 November 2012 - 04:50 PM, a spus:

Mi-am facut curaj sa citesc de la cap la coada romanul Olgutei :cheers: , si revin ca mai am o intrebare (deocamdata): nu se pot face toate intr-o zi? Adica preparat+asamblat, pe urma lasat la frigider pana a 2-a zi? Da, imi dau seama ca trebuie sa ma scol cu noaptea-n cap :blush: ...


Teoretic, poti sa le faci pe toate intr=o zi.. cea mai riscanta e creme brulee, e important sa fie inchegata bine ca sa nu lase zeama cand o pui in mousse. De facut nu e greu, insa e time consuming =)) Spor la treaba :D
Imagine postata

#77 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 17 November 2012 - 10:16 PM

Vezi postareazoazorel, la 17 November 2012 - 08:48 AM, a spus:

Subscriu, adi! Si cata rabdare, nene! Eu n-am avut rabdare nici sa citesc reteta pana la capat, d-apoi s-o traduc si s-o pun si-n practica! Bravo, Olguta!


+1!

Felicitari, Olguta! Cum merge scoala?

#78 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,249
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 18 November 2012 - 04:23 PM

Vika, feerie alba cu buline rosii :) in concurs

#79 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 18 November 2012 - 04:53 PM

Ce de bunatati pe aici! Felicitari, fetelor! :)
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#80 Useril este offline   Vika 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 468
  • Inregistrat: 01-May 11

Postat 18 November 2012 - 06:04 PM

Vezi postareaAdriana, la 18 November 2012 - 04:23 PM, a spus:

Vika, feerie alba cu buline rosii :) in concurs



Ceva in genul trebuia sa denumesc prajiturica dar ...n-am avut idei. :)
La urmatorul concurs poate voi fi mai inspirata si la titlu si la reteta.

Arata acest topic


  • 12 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi