Forum Culinar: Concurs de toamna pe Arta Culinara - Forum Culinar

Salt la continut

  • 12 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Concurs de toamna pe Arta Culinara regulament, discutii, intrebari...

#141 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,202
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 01 December 2012 - 12:26 AM

Timpul a expirat, in zilele urmatoare vom comunica numele cistigatorilor :)

#142 Useril este offline   petunie 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 01 December 2012 - 12:43 AM

Eu doresc sa felicit inca o data organizatorii pentru initiativa si sa felicit participantii!Avem inca o colectie de retete care mai de care :) tuturor
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#143 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,601
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 02 December 2012 - 11:15 AM

Felicitari si celor care au postat pe ultima suta de metri! Retete foarte interesante si apetisante!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#144 Useril este offline   dana3262 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 238
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 02 December 2012 - 12:00 PM

Felicitari si din partea mea, mereu sunteti o sursa de inspiratie pentru mine!

Va doresc o duminica frumoasa in continuare!

Cu drag,
Dana
dana

#145 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,202
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 03 December 2012 - 10:22 PM

Premiile si premiantii concursului Concurs de toamna pe Arta Culinara
De la Maya:
- un set de patru termometre din inox si sticla termorezistenta si patru rîsnite cu condimente retetei Rulada din Mousse de somon afumat-servita alaturi de crema de limette - petunie

De la Eataly:
- foarfeca multilama si golitor de legume retetei Arici harnici - boni

De la Adriana:
din lipsa de retete perfect adaptate cerintelor initiale primele 2 premii s-au "reprofilat" =))
- perle de ceramica pentru copt aluatul de tarte fara umplutura retetei RULADA FANTEZIE CU FRUCTUL PASIUNII - boabe de cafea pentru ca e reteta care mie mi-a placut cel mai mult si mai mult, asa la prima vedere, ca doar numai astfel am venit in contact cu ele deocamdata, negustind nici una

- forme de taiat biscuiti in forme de frunza retetei Desert cu biscuiti, branza dulce si fructe confiate - izuk pentru ca data viitoare cind va face reteta asta sa faca mai intii si biscuitii impreuna cu Iza :hug:

- un termometru de frigider/congelator retetei " Buffalo Chicken Dip" - La-Chef-A

Vezi postareaadi_edi, la 13 November 2012 - 03:57 AM, a spus:

Mere… deghizate
Merele se curata de coaja si de seminte si se taie in 8 cu ajutorul aparatului pus la bataie :blush: de Adriana pentru concurs :blush: . Daca nu aveti, va descurcati voi, cum m-am descurcat si eu.

Pe arta culinara dorintele se indeplinesc :P
- un taietor/curatator de mere retetei Mere… deghizate - adi_edi

- un taietor/curatator de cotor de ardei retetei Peste cu stafide ,samburi de pin si pachetele cu legume - Simona_22

- o cutie cu 4 forme Tescoma retetei Aperitivul 'Rapsodia culorilor' cu jeleu de somon - Ellani


De la Alexandru:
- o razatoare stil "microplane" retetei flan de spanac si parmesan - Dan@

- un termometru cu sonda retetei File de vita cu sos de ciocolata si chili - Ioana

De la Lapona Enigel:
- storcator de citrice retetei TORT DE CIOCOLATA SI CREME BRULEE - Olguta

#146 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,202
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 03 December 2012 - 10:24 PM

Rog fetele care vor primi premiile de la mine sa imi trimita un mp cu adresa lor exacta, iertati-ma dar nu stiu daca reusesc saptamina asta sa le trimit dar saptamina viitoare sigur :blush:

#147 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,601
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 03 December 2012 - 10:30 PM

Dragele mele, pentru a nu da nastere confuziilor de nici un fel, doresc sa precizez cum am luat decizia de a ii oferi cadoul Olgutei.

Am hotarat ca alaturi de portocala sa consider si lamaia valabila. Conform acestui punct am ales trei retete care au intrat in competitie pentru premiul oferit de mine, si anume:
1. Adi_edi cu merele in taitei de cataif, contine o citrica si un produs tipic toamnei, merele.
2. A doua reteta pe care am luat-o in considerare este cea a Boabei de Cafea, in ciuda faptului ca nu a indeplinit cea de a doua conditie, anume ca trebuie sa contina un ingredient tipic de toamna. M-au impresionat eleganta retetei, originalitatea ei si combinatia foarte reusita si balansata a aromelor si sucul de portocala de pe ea.
3. A treia reteta luata in considerare este cea a Olgutei, care indeplineste atat conditia ingredientelor cat si cea a prelucrarii. Am specificat in conditiile de participare sa se foloseasca o portocala, lasand la alegerea concurentului care parte anume din portocala (sucul, pulpa ori coaja) , egal in ce forma (proaspata, fiarta ori confiata). Al doilea ingredient, cel de toamna, folosit de Olguta a fost nuca, un fruct specific toamnei.
Avand in vedere atat realizarea complicata a retetei, ce necesita efort si timp, complexitatea ei si rezultatul foarte reusit, respectiv imbinarea frumoasa a gusturilor si aromelor, originalitatea retetei, o adaptare proprie cat si eleganta prezentarii, m-am hotarat sa ofer premiul retetei Tort de ciocolata si crème brûlée, realizata de Olguta.
Felictari sincere tuturor celor care au participat!
Olguta, te rog mult sa imi transmiti adresa, ca sa pot pune cat mai repede cadouasul la posta. Sper din inima sa fie functionabil (eu l-am scos din cutie si verificat, la mine a functionat totul) si sa iti fie macar de putin folos in bucatarie!


Va felicit pe toate pentru participare si le urez castigatoarelor cat mai multa distractie si inspiratie in bucatarie!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#148 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 03 December 2012 - 10:35 PM

Felicitari tuturor participantelor, bravo pentru reusite, ati postat numai retete una si una! Bine ca n-am fost in juriu, ca nu stiu ce-as fi facut! Ar fi fost dificil sa aleg o reteta anume.
Felicitari castigatoarelor si sa folositi premiile cu mare placere! :blush:
Nu in ultimul rand, felicitari si organizatorilor concursului si bravo lor pentru frumoasele premii oferite! :blush:

#149 Useril este offline   boabe de cafea 

  • Red Hood
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 738
  • Inregistrat: 04-January 11
  • LocationRomania

Postat 03 December 2012 - 10:50 PM

Wow, multumesc mult! :P =)) :blush:
Este exact premiul pe care mi-l doream dintre toate! Nu am zis dar am gandit :hug:

LE: Si e prima data cand castig la un concurs culinar sau de orice fel :blush:

#150 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,202
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 03 December 2012 - 10:51 PM

Nici nu stii cit ma bucur :blush:

#151 Useril este offline   boabe de cafea 

  • Red Hood
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 738
  • Inregistrat: 04-January 11
  • LocationRomania

Postat 03 December 2012 - 10:53 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 03 December 2012 - 10:30 PM, a spus:

Dragele mele, pentru a nu da nastere confuziilor de nici un fel, doresc sa precizez cum am luat decizia de a ii oferi cadoul Olgutei.

Am hotarat ca alaturi de portocala sa consider si lamaia valabila. Conform acestui punct am ales trei retete care au intrat in competitie pentru premiul oferit de mine, si anume:
1. Adi_edi cu merele in taitei de cataif, contine o citrica si un produs tipic toamnei, merele.
2. A doua reteta pe care am luat-o in consideratie este cea a Boabei de Cafea, in ciuda faptului ca nu a indeplinit cea de a doua conditie, anume ca trebuie sa contina un ingredient tipic de toamna. M-au impresionat eleganta retetei, originalitatea ei si combinatia foarte reusita si balansata a aromelor si sucul de portocala de pe ea.
3. A treia reteta luata in considerare este cea a Olgutei, care indeplineste atat conditia ingredientelor cat si cea a prelucrarii. Am specificat in conditiile de participare sa se foloseasca o portocala, lasand la alegerea concurentului care parte anume din portocala (sucul, pulpa ori coaja) , egal in ce forma (proaspata, fiarta ori confiata). Al doilea ingredient de toamna folosit de Olguta a fost nuca, un fruct specific toamnei.
Avand in vedere atat realizarea complicata a retetei, ce necesita efort si timp, complexitatea ei si rezultatul foarte reusit, respectiv imbinarea frumoasa a gusturilor si aromelor, originalitatea retetei, o adaptare proprie cat si eleganta prezentarii, m-am hotarat sa ofer premiul retetei Tort de ciocolata si crème brûlée, realizata de Olguta.
Felictari sincere tuturor celor care au participat!
Olguta, te rog mult sa imi transmiti adresa, ca sa pot pune cat mai repede cadouasul la posta. Sper din inima sa fie functionabil (eu l-am scos din cutie si verificat, la mine a functionat totul) si sa iti fie macar de putin folos in bucatarie!


Va felicit pe toate pentru participare si le urez castigatoarelor cat mai multa distractie si inspiratie in bucatarie!

Multumesc pentru aprecieri! :blush: :blush:

#152 Useril este offline   Alexandru 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,370
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationParis, France

Postat 03 December 2012 - 11:17 PM

Felicitari tuturor participantelor, îmi pare rau ca nu au cîstigat toate pentru ca ar fi meritat. Multumiri Laponei, cu regretul ca s-a retras din competitie.
O mentiune speciala pentru tarta lui Mon'em, care ar fi fost foarte pe gustul meu, dar care din pacate nu se înscria în tematica propusa.
Nu faceti aceeasi prostie de doua ori, sunt atat de multe prostii noi de facut!

#153 Useril este offline   boabe de cafea 

  • Red Hood
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 738
  • Inregistrat: 04-January 11
  • LocationRomania

Postat 03 December 2012 - 11:22 PM

Vezi postareaAlexandru, la 03 December 2012 - 11:17 PM, a spus:

Felicitari tuturor participantelor, îmi pare rau ca nu au cîstigat toate pentru ca ar fi meritat. Multumiri Laponei, cu regretul ca s-a retras din competitie.
O mentiune speciala pentru tarta lui Mon'em, care ar fi fost foarte pe gustul meu, dar care din pacate nu se înscria în tematica propusa.

:blush: Multumesc, Alexandru!

#154 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,601
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 03 December 2012 - 11:25 PM

Vezi postareaboabe de cafea, la 03 December 2012 - 10:53 PM, a spus:

Multumesc pentru aprecieri! :blush: :blush:


Nu, nu, au fost criterii foarte stricte :hug: si le-ai indeplinit in mare parte. Eu am fost sincera! Daca mai puneai o nuca, un mousse de dovleac ceva p-acolo, ma duceam si dadeam in bobi, ca nu as fi stiut cui sa i-l dau =)) Felicitari maxime pentru perlele de ceramica! Sa le faci proba si sa imi spui si mie cum sunt, ca de mult ma bate gandul sa le iau.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#155 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,601
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 03 December 2012 - 11:27 PM

Vezi postareaAlexandru, la 03 December 2012 - 11:17 PM, a spus:

Felicitari tuturor participantelor, îmi pare rau ca nu au cîstigat toate pentru ca ar fi meritat. Multumiri Laponei, cu regretul ca s-a retras din competitie.
O mentiune speciala pentru tarta lui Mon'em, care ar fi fost foarte pe gustul meu, dar care din pacate nu se înscria în tematica propusa.


:blush:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#156 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 03 December 2012 - 11:33 PM

În primul rînd doresc sa le multumesc participantelor pentru retetele delicioase! Am preluat vreo trei retete în meniul de Craciun, deci înca un motiv sa va multumesc :blush:


Pentru ca nu m-am fixat pe o categorie anume, mi-am dat seama în final, ca unui indecis din fire (cînd e vorba sa hotarasc în "favoarea" cuiva) ca mine... îi cade mai greu de ales între atîtea retete. Nici macar papila nu era în stare sa-mi comunice daca doreste ceva dulce sau ceva sarat... asa ca am lasat soarta sa decida, ca eu voiam prea multe :hug:

random.org, a randomizat de la 1-17, si a ales 15. Felicitari, Diana! :blush:

Imagine atasata: monthly_12_2012/post-5-13545701063811.png
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#157 Useril este offline   boabe de cafea 

  • Red Hood
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 738
  • Inregistrat: 04-January 11
  • LocationRomania

Postat 03 December 2012 - 11:34 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 03 December 2012 - 11:25 PM, a spus:

Vezi postareaboabe de cafea, la 03 December 2012 - 10:53 PM, a spus:

Multumesc pentru aprecieri! =)) :hug:


Nu, nu, au fost criterii foarte stricte :P si le-ai indeplinit in mare parte. Eu am fost sincera! Daca mai puneai o nuca, un mousse de dovleac ceva p-acolo, ma duceam si dadeam in bobi, ca nu as fi stiut cui sa i-l dau :P Felicitari maxime pentru perlele de ceramica! Sa le faci proba si sa imi spui si mie cum sunt, ca de mult ma bate gandul sa le iau.

Eu am participat pentru ca mi s-a parut dragut concursul si eram absolut convinsa ca nu voi castiga nimic.
Foarte rar mi se intampla sa ma atraga ceva atat de mult incat sa ma mobilizez si sa particip. Si am o regula nescrisa in ceea ce priveste cele cu like de pe FB... :blush:
Am sa incerc perlutele imediat cum le primesc si va spun ce si cum. Sunt tare curioasa si eu :blush:

#158 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 03 December 2012 - 11:37 PM

Eu as fi premiat toate retetele.

1.As fi premiat reteta Gelutzei pentru multitudinea fructelor uscate din compozitie.Aproximativ 800 de grame de fructe uscate e mai mult de cat as fi visat vreodata.

2.As fi premiat reteta Bonilicei, pentru ca imediat ce am vazut-o mi-am zis "musai trebuie facuta":

- pentru aspect.Manu o sa adore sa decoreze aricii.
- pentru ca-i o reteta "sanatoasa".

3.As fi premiat reteta Izukai, pentru ca desi e fara cuptor, arata ca o terrina numai buna de pus pe masa de Revelion, deci de sezon.

4.As fi premiat reteta Olgutzei, pentru complexitatea ei.Inutil sa mai spun aspect.

5.As fi premiat reteta Vikai pentru combinatia de gusturi: ciocolata(alba si cacao din blat), visine si merisoare confiate.

6.As fi premiat reteta Redivivus, pentru ca mi-a placut instantaneu metoda de preparare.Si unde mai pui ca nu are nici faina.

Indecisa am hotarat sa trag la sorti.Zeita norocului a ales-o pe Boni.

Imagine atasata: monthly_12_2012/post-9-13545707020153.jpg

#159 Useril este offline   adi_edi 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,565
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 04 December 2012 - 02:35 AM

Pe arta culinara dorintele se indeplinesc
- un taietor/curatator de mere retetei Mere… deghizate - adi_edi


Multumesc frumos! Cred ca a fost si greu sa te decizi, Adriana, cui sa-i dai premiul :blush: !
Ma simt de parca as fi castigat milionul, ca nici eu n-am avut parte de castiguri la concursuri pana acum!
Sa fiu sincera, mi-ar placea sa am taietorul, copiii mananca mere intr-o veselie, si chiar asa le tai, in 8, cand rontaim.
Dar zic ca nu merita sa dai o caruta de bani pentru un pachetel (nu stiu precis cat ar costa, dar stiu ca de aici in Romania am incercat sa trimit cu posta "normala" un pachetel cu 2 filre pentru o camera foto si m-ar fi costat zeci de dolari!).
O sa-ti spun zilele astea cui sa trimiti premiul, mai aproape de tine :blush: .
Felicitari tuturor castigatorilor!

#160 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,202
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 04 December 2012 - 08:41 AM

Vezi postareaadi_edi, la 04 December 2012 - 02:35 AM, a spus:

Pe arta culinara dorintele se indeplinesc
- un taietor/curatator de mere retetei Mere… deghizate - adi_edi


Multumesc frumos! Cred ca a fost si greu sa te decizi, Adriana, cui sa-i dai premiul :blush: !
Ma simt de parca as fi castigat milionul, ca nici eu n-am avut parte de castiguri la concursuri pana acum!
Sa fiu sincera, mi-ar placea sa am taietorul, copiii mananca mere intr-o veselie, si chiar asa le tai, in 8, cand rontaim.
Dar zic ca nu merita sa dai o caruta de bani pentru un pachetel (nu stiu precis cat ar costa, dar stiu ca de aici in Romania am incercat sa trimit cu posta "normala" un pachetel cu 2 filre pentru o camera foto si m-ar fi costat zeci de dolari!).
O sa-ti spun zilele astea cui sa trimiti premiul, mai aproape de tine :hug: .
Felicitari tuturor castigatorilor!

Nici sa nu te gindesti sa nu-mi trimiti adresa ta, oricum am si alt pachet de trimis peste ocean si am trimis si data trecuta, le trimit cu posta normala deci in cel mai rau caz ajunge la anul, dar de ajuns sper sa ajunga fara probleme. Problema banilor nu se pune pentru ca din moment ce am plecat la drumul asta am stiut ce ma asteapta :blush:

Arata acest topic


  • 12 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

6 useri citesc topicul
0 membri, 6 vizitatori, 0 utilizatori anonimi