Forum Culinar: Concurs de toamna pe Arta Culinara - Forum Culinar

Salt la continut

• 12 Pagini +
  • « Prima
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Concurs de toamna pe Arta Culinara regulament, discutii, intrebari...

#161 Useril este offline   redivivus 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 713
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationIsrael

Postat 04 December 2012 - 08:42 AM

Bravooo! Felicitari premiantelor si, mai ales, nepremiantelor ! :))

Sa stiti ca nu m-am fandosit cand am zis ca reteta mea e cenusareasa pe langa celelalte, ca chiar m-ati coplesit cu ale voastre!

Deja am ales cateva sa le fac, si cel mai devreme o sa fac retetele La-Chef-A si Petunie, ca si tortul Olgutei, care m-a dat gata. La sfarsitul anului vin aici parintii mei si una din surori, asa ca o sa ne petrecem teribil! Si o sa le fac chiar si fileul de vita cu sos de ciocolata al Ioanei, ca tare interesant e!

Incetul cu incetul, o sa le incerc pe toate ;)

Inca o data: felicitari tuturor!

#162 Useril este offline   Olguta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,342
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 04 December 2012 - 09:02 AM

Vezi postareaAdriana, la 03 December 2012 - 10:22 PM, a spus:

Premiile si premiantii concursului Concurs de toamna pe Arta Culinara
De la Maya:
- un set de patru termometre din inox si sticla termorezistenta si patru rîsnite cu condimente retetei Rulada din Mousse de somon afumat-servita alaturi de crema de limette - petunie

De la Eataly:
- foarfeca multilama si golitor de legume retetei Arici harnici - boni

De la Adriana:
din lipsa de retete perfect adaptate cerintelor initiale primele 2 premii s-au "reprofilat"
- perle de ceramica pentru copt aluatul de tarte fara umplutura retetei RULADA FANTEZIE CU FRUCTUL PASIUNII - boabe de cafea pentru ca e reteta care mie mi-a placut cel mai mult si mai mult, asa la prima vedere, ca doar numai astfel am venit in contact cu ele deocamdata, negustind nici una

- forme de taiat biscuiti in forme de frunza retetei Desert cu biscuiti, branza dulce si fructe confiate - izuk pentru ca data viitoare cind va face reteta asta sa faca mai intii si biscuitii impreuna cu Iza :)

- un termometru de frigider/congelator retetei " Buffalo Chicken Dip" - La-Chef-A

Vezi postareaadi_edi, la 13 November 2012 - 03:57 AM, a spus:

Mere… deghizate
Merele se curata de coaja si de seminte si se taie in 8 cu ajutorul aparatului pus la bataie de Adriana pentru concurs . Daca nu aveti, va descurcati voi, cum m-am descurcat si eu.

Pe arta culinara dorintele se indeplinesc
- un taietor/curatator de mere retetei Mere… deghizate - adi_edi

- un taietor/curatator de cotor de ardei retetei Peste cu stafide ,samburi de pin si pachetele cu legume - Simona_22

- o cutie cu 4 forme Tescoma retetei Aperitivul 'Rapsodia culorilor' cu jeleu de somon - Ellani

De la Alexandru:
- o razatoare stil "microplane" retetei flan de spanac si parmesan - Dan@

- un termometru cu sonda retetei File de vita cu sos de ciocolata si chili - Ioana

De la Lapona Enigel:
- storcator de citrice retetei TORT DE CIOCOLATA SI CREME BRULEE - Olguta

Vezi postareaLapona Enigel, la 03 December 2012 - 10:30 PM, a spus:

Dragele mele, pentru a nu da nastere confuziilor de nici un fel, doresc sa precizez cum am luat decizia de a ii oferi cadoul Olgutei.

Am hotarat ca alaturi de portocala sa consider si lamaia valabila. Conform acestui punct am ales trei retete care au intrat in competitie pentru premiul oferit de mine, si anume:
1. Adi_edi cu merele in taitei de cataif, contine o citrica si un produs tipic toamnei, merele.
2. A doua reteta pe care am luat-o in considerare este cea a Boabei de Cafea, in ciuda faptului ca nu a indeplinit cea de a doua conditie, anume ca trebuie sa contina un ingredient tipic de toamna. M-au impresionat eleganta retetei, originalitatea ei si combinatia foarte reusita si balansata a aromelor si sucul de portocala de pe ea.
3. A treia reteta luata in considerare este cea a Olgutei, care indeplineste atat conditia ingredientelor cat si cea a prelucrarii. Am specificat in conditiile de participare sa se foloseasca o portocala, lasand la alegerea concurentului care parte anume din portocala (sucul, pulpa ori coaja) , egal in ce forma (proaspata, fiarta ori confiata). Al doilea ingredient, cel de toamna, folosit de Olguta a fost nuca, un fruct specific toamnei.
Avand in vedere atat realizarea complicata a retetei, ce necesita efort si timp, complexitatea ei si rezultatul foarte reusit, respectiv imbinarea frumoasa a gusturilor si aromelor, originalitatea retetei, o adaptare proprie cat si eleganta prezentarii, m-am hotarat sa ofer premiul retetei Tort de ciocolata si crème brûlée, realizata de Olguta.
Felictari sincere tuturor celor care au participat!
Olguta, te rog mult sa imi transmiti adresa, ca sa pot pune cat mai repede cadouasul la posta. Sper din inima sa fie functionabil (eu l-am scos din cutie si verificat, la mine a functionat totul) si sa iti fie macar de putin folos in bucatarie!

Va felicit pe toate pentru participare si le urez castigatoarelor cat mai multa distractie si inspiratie in bucatarie!

Ioi... asta da surpriza :) Multumesc mult de tot pentru ocazia asta... inaine de toate am luat-o ca pe o provocare de a ma autodepasi si de a incerca retete pe care nu le facusem pana atunci. Felicitari tuturor concurentilor pentru participare si pentru premii si felicitari si celor care au pus in scena aceasta idee ;) V-as servi cu o felie de tort, virtuala macar, pe toti :105: ca tare drag imi e sa va citesc si sunteti mereu o sursa de inspiratie :) Cu voi am inceput pasii in bucatarie si pe majoritatea va urmaresc inca din alte vremuri de mult apuse si o sa tot fiu prin preajma, chiar daca de multe ori nu va scriu :)
Saru'mana, Lori!! ;) De folos va fi ca am un mic bautor de suc de portocale :) Multumesc ca te-ai gandit la mine ;) Imi va face placere sa-l folosesc cu atat mai mult cu cat vine de la moldoveanca mea draga :floare:
Imagine postata

#163 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,750
  • LocationSibiu

Postat 04 December 2012 - 09:26 AM

Vezi postareaEataly, la 03 December 2012 - 11:37 PM, a spus:

Indecisa am hotarat sa trag la sorti. Zeita norocului a ales-o pe Boni.

Nici nu mi-am dat seama că deja s-a terminat concursul. Ce mai zboară timpul ăsta!

Eu n-am câştigat niciodată la loz în plic sau tombole sau alte de astea legate de noroc. La altfel de concursuri nu aveam cum să câştig pentru că nu am participat ;)
Aşa că pentru mine tot acest concurs continuă să fie ceva deosebit. Întâi şi întâi că "mi-a venit" să particip şi apoi am mai şi câştigat. Ioi! Imagine postata
Mulţumesc frumos pentru toată bucuria asta Imagine postata

Felicitări tuturor: organizatori, participanţi şi chibiţi :floare:
Am pus şi eu ochii pe câteva reţete de făcut pentru sărbătorile astea sau alte ocazii mai deosebite. Am şi comandă de la Maia mea. Pentru ziua ei vrea să pregătesc ceva în genul rapsodiei de culori - Ellani. :)

#164 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 04 December 2012 - 11:31 AM

Boni imi trimiti pm cu adresa, te rog.Asa maine pleaca si intr-o saptamana ar tebui sa ajunga.
Daca nu arunc pachetul din avion deasupra Sibiului, cand trec in drum spre Ro. :)

#165 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,750
  • LocationSibiu

Postat 04 December 2012 - 11:58 AM

Am trimis pm.
Vezi ce face emoţia din om? Nici nu m-am gândit să-tri trimit adresa. Ioiiiii dudă-s Imagine postata

#166 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 04 December 2012 - 12:04 PM

Ioi, ce fastacita-i Boni!

Felicitari deopotriva concurentilor, castigatori au ba, felicitari si organizatorilor, mie-mi place sa va urmaresc, continuati asadar!

#167 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 04 December 2012 - 12:31 PM

Felicitari tututor :)!

#168 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,690
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 04 December 2012 - 01:06 PM

Felicitari tuturor, participanti si organizatori :)
Eu, aici cu moata pe fotoliu va citesc cu drag.
Imagine postata

#169 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 04 December 2012 - 01:06 PM

Eu vreau sa multumesc juriului si sponsorilor implicit, pentru idee si contributie. Un concurs frumos,conditii interesante si provocatoare in sensul bun al cuvantului!Felicitari tuturor castigatoarelor, dar si celorlalte participante,pentru ca sunt sigura ca si-au dat toata straduinta ca sa-si impartaseasca ideile si cu noi.

Nu in ultimul rand vreau sa multumesc pentru premiu Adrianei, :) care cred c-a avut rolul major in cazul meu.Asta da,surpriza :) si mai ales acum inainte de Sarbatorile de iarna are un ‘parfum’ aparte,de sarbatori. :)

Vezi postareaboni, la 04 December 2012 - 09:26 AM, a spus:

Eu n-am câştigat niciodată la loz în plic sau tombole sau alte de astea legate de noroc. La altfel de concursuri nu aveam cum să câştig pentru că nu am participat :105:
Aşa că pentru mine tot acest concurs continuă să fie ceva deosebit. Întâi şi întâi că "mi-a venit" să particip şi apoi am mai şi câştigat.

Am şi comandă de la Maia mea. Pentru ziua ei vrea să pregătesc ceva în genul rapsodiei de culori - Ellani. :)

Ma alatur si eu la cele de mai sus, caci a fost primul concurs in general din viata mea de om matur la care m-am decis sa particip si la care-am si castigat ceva material-palpabil(nu le am in vedere pe cele scolare,universitare si profesionale)Si insasi faptul ca m-am mobilizat e un mare castig pentru mine.Deci e clar ca forumul are o influenta pozitiva,nu? ;)

Sper sa n-o dezamageasca deloc,deloc pe Maia si sa placa tuturor celor care ii vor face degustatia.Tare ma sensibilizeaza cand stiu ca-i vorba de copii pentru care mamicile aleg sa faca din retetele postate de mine. :floare:

Multumiri si pentru felicitari! :)

#170 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,601
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 04 December 2012 - 01:09 PM

Vezi postareaAdriana, la 04 December 2012 - 08:41 AM, a spus:

Nici sa nu te gindesti sa nu-mi trimiti adresa ta, oricum am si alt pachet de trimis peste ocean si am trimis si data trecuta, le trimit cu posta normala deci in cel mai rau caz ajunge la anul, dar de ajuns sper sa ajunga fara probleme. Problema banilor nu se pune pentru ca din moment ce am plecat la drumul asta am stiut ce ma asteapta :)

Ce ma 'nervezi ;) ! Stiu ca nu-i vorba de bani, da' io am un fix; pe de alta parte nu vreau sa-ti stric placerea, o sa-ti trimit pm :floare: .

#171 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Postari: 14,240
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 04 December 2012 - 01:30 PM

Bine :) ca ma faceai sa vin eu direct la Toronto sa ti-l aduc ;)

#172 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 04 December 2012 - 01:57 PM

Vezi postareaEllani, la 04 December 2012 - 01:06 PM, a spus:

Tare ma sensibilizeaza cand stiu ca-i vorba de copii pentru care mamicile aleg sa faca din retetele postate de mine. ;)

Ellani scoicile tale dulci sunt faimoase la Manu la scola.M-a intrebat mama unui coleg de clasa cu Manu: de unde am cumparat "scoici dulci" si ce sunt alea?
Ca baietelul ei a spus ca Manu are scoici dulci la gustare si ce bune-s! :)

#173 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,817
  • LocationDeutschland

Postat 04 December 2012 - 02:44 PM

Wow,ma bucur tare mult sa ma aflu printre castigatori,dar si mai tare ma bucur ca am avut ocazia sa particip la concurs si sa va inspir cat de putin.
Felicitari tuturor ,premianti sau nu,important e ca ne-am distrat impreuna si ca avem inca un colt de inspiratie Imagine postata :)

Ma bucur tare mult pentru premiu,poate ar trebui sa joc si la Lotto numarul 15,ca vad ca mi-a purtat noroc ;)
Multumesc,Maya :floare: !
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#174 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,196
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 04 December 2012 - 03:51 PM

Felicitari castigatoarelor!
Felicitari organizatorilor!

Felicitari tuturor participantilor la concurs!

#175 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 04 December 2012 - 05:48 PM

Felicitari tuturor participantelor , felicitari castigatoarelor , felicitari organizatorilor.
Multumesc Adriana , promit sa folosim formele , Iza va fi foarte incantata sa faca fursecuri/biscuiti.

#176 Useril este offline   Simona_22 

• Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Postari: 23
  • Inregistrat: 11-September 11

Postat 04 December 2012 - 05:51 PM

Multumesc frumos pentru premiu! :bounce:
Felicitari tuturor participantelor si castigatoarelor! :hug: :lol: =))

#177 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 04 December 2012 - 07:02 PM

Feicit si eu toate concurentele! Castgatoare de premii, sau nu, TOATE sunteti castgatoare! Si noi pe langa voi, ca ne-am ales cu retete care mai de care mai indraznrte si mai atragatoare!
Felicit si organizatorii pentru initiativa!

Bravo tuturor!:bounce:

Si, din partea mea, un premiu virtual, care va caracterizeaza pe voi, cele implicate direct, dar si pe noi, cei "de pe margine"

[url="http://www.youtube.com/watch?v=04854XqcfCY"]http://www.youtube.c...h?v=04854XqcfCY[/url]
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#178 Useril este offline   boabe de cafea 

• Red Hood
  • PipPipPipPip
  • Postari: 738
  • Inregistrat: 04-January 11
  • LocationRomania

Postat 04 December 2012 - 07:41 PM

:bounce: Sa-mi fie rusine! Aseara eram atat de entuziasmata incat nici macar nu mi-am dat seama ca nu am felicitat fetele pentru retetele pe care le-au postat. Am cateva retete pastrate si e musai sa le incerc!
Deci, imi cer scuze.
Vreau sa felicit pe toata lumea pentru ca intr-adevar merita. Mi-a placut mult faptul ca retetele au fost foarte diferite si inedite. :lol: :hug:

#179 Guest_Gelutza_*

• Grup: Guests

Postat 04 December 2012 - 07:59 PM

Un mare BRAVO pentru toata lumea care s-a implicat in acest concurs care a decurs foarte frumos! :bounce:
Felicitari castigatoarelor, stiu ca am facut scurta la mana notand retete de nota zece, :hug:) dar si sponsorilor care au rasplatit munca talentatelor artiste cu premii frumoase si utile in arta culinara.
Sa folositi sanatoase ustensilele, fetelor, ca le-ati meritat din plin!

#180 Useril este offline   Vika 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 468
  • Inregistrat: 01-May 11

Postat 04 December 2012 - 07:59 PM

Felicitari si din partea mea .
Asteptam urmatorul concurs. :bounce:

Arata acest topic

• 12 Pagini +
  • « Prima