Ce retete vegetariane ati gatit azi?
#101
Postat 09 May 2013 - 08:02 PM
#102
Postat 09 May 2013 - 08:05 PM
Rezultatul e ala pe care-l vezi.
Nu pune mult aluat, 2-3 mm.
#103
Postat 09 May 2013 - 08:13 PM
O sa incerc cu indicatiile tale si cu instrumentele mele
#104
Postat 09 May 2013 - 08:25 PM
In plus azi am vazut-o intr-o brutarie cu cubulete de bacon deasupra.
Incerc si eu cat de curand.
#105
Postat 20 May 2013 - 10:32 PM
Pasta cu rasii si busuioc
- 400 gr. pasta ( pasta scurta penne rigate)
- 10 rosii micute
- 1 ceapa
- 6 foi de busuioc proaspat
- 3 linguri de ulei de masline extra virgin
- sare
Taiati ceapa in felii subtiri si prajiti in 3 linguri de ulei de masline. Spalati rosiile si adaugatile peste ceapa zdrobind usor cu dosul unei furculite . Lasati sa coaca 10 min la foc mic. Intre timp fierbeti pasta in apa sarata .
Cand pasta a fiert , scurgeti de apa , si adaugati pasta in tigaie cu sosul de rosii gatit amestacand pentru un minut la foc mic . Adaugati sare dupa gust si foile de busuioc . Se serveste imediat la masa.
sursa
#106
Postat 09 June 2013 - 10:38 PM
#107
Postat 06 July 2013 - 11:52 PM
si salata de dovlecei cu putin ulei, otet, sare si ierburi aromate
#108
Postat 07 July 2013 - 07:57 AM
Adriana, la 06 July 2013 - 11:52 PM, a spus:
cremamelanzane.jpg
de asta mi-e tare dor, anul asta nu am luat inca vinete, da' las'ca vine ea si vacanta si ... "imi fc plinul" cum trebe
si salata de dovlecei cu putin ulei, otet, sare si ierburi aromate
zucchinemarinate.jpg
dovleceii cruzi? cum e? nu am facut niciodata si tare ma tenteaza
#109
Postat 07 July 2013 - 11:24 AM
Incearca cind ai posibilitatea sa ai unul proapat doar cu unul doi sa vezi daca-ti place.
Am mai pus versiuni foarte similare de-a lungul anilor dar ieri am cautat aici sa ma lipesc si n-am gasit nimic, nu's daca am cautat bine, cel putin in mesaje de sine statatoare aici la vegetariene nu-s.
#110
Postat 07 July 2013 - 12:47 PM
#111
Postat 07 July 2013 - 01:09 PM
Ieri am facut:
cartofi acordeon, umpluti cu dovlecei, rosii si ceapa
mancare de dovlecei cu orzo.
#112
Postat 07 July 2013 - 02:37 PM
#113
Postat 07 July 2013 - 04:41 PM
#116
Postat 07 July 2013 - 07:56 PM
Adriana, la 09 June 2013 - 10:38 PM, a spus:
S-ar putea in punga aia sa fi pus ei faina "pre coapta".Ca aia normala daca nu o pun la inmuiat, are gust de naut crud si mie nu-mi place.
Eu salata de dovlecei cruzi o fac de cand am vazut-o in magazinele de gastronomie, cu tije de telina si nuci.Ca la salata piemonteza de pui.
#117
Postat 07 July 2013 - 08:31 PM
#119
Postat 07 July 2013 - 08:52 PM
Eataly, la 07 July 2013 - 07:56 PM, a spus:
Eu salata de dovlecei cruzi o fac de cand am vazut-o in magazinele de gastronomie, cu tije de telina si nuci.Ca la salata piemonteza de pui.
n-are gust neplacut, se poate sa fie coapta, daca zic ca se face asa repede
dovlecii cruzi? si cu ce altceva amestecat?
#120
Postat 07 July 2013 - 09:23 PM
aura, la 07 July 2013 - 08:31 PM, a spus:
Mie imi plac in lung, taiati cu mandolina subtire, subtire.
Telina, nuci, solzi de parmigiano, ulei , lamaie.Daca-i lasi si un pic la frigider inainte de ai servi sunt dementiali.