Forum Culinar: Ce retete vegetariane ati gatit azi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 25 Pagini +
  • « Prima
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce retete vegetariane ati gatit azi?

#201 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 05 December 2016 - 11:51 PM

Vezi postareaAdriana, la 05 December 2016 - 08:33 PM, a spus:

Faini de tot hamburgerii

+ 1 :love7:

Cand vad ce porcarii,si asta in sensul de nashpa' nu de porc,ca jicnesc'bietul porc :71: ,sunt in comert,pt. post ...Astia i-asi manca si eu in momentul unu' cu maxim interes :-* ,nu mai zic de ragu ,care arata si ala intr-un mare fel ,si vinetele cu ardei copti o sa prestez si eu ,mai ales cum a servit Manu' cu paste o sa manance si hunii mei! :71:

#202 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 06 December 2016 - 10:39 AM

Ma bucur ca va fac cu ochiul! :love7:

#203 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,244
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 20 March 2017 - 12:21 AM

Salata scarola la cuptor
Imagine atasata: monthly_03_2017/post-4-14899620438245.jpg
Fenel
Imagine atasata: monthly_03_2017/post-4-14899620597358.jpg
Anghinare
Imagine atasata: monthly_03_2017/post-4-14899620777706.jpg
Cous cous de conopida
Imagine atasata: monthly_03_2017/post-4-14899620963775.jpg

#204 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 20 March 2017 - 03:34 PM

Adriana, scarola o bagi direct in cuptor, cu apa? Cu ulei? :floare:

Eu am facut-o asa: 'mbuttunata, dar oparita in pralabil.

#205 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,244
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 20 March 2017 - 03:48 PM

O ce faina reteta, mi-am stors creierii simbata sa ma gindesc unde am citit de ea facuta intreaga (dar nu umpluta ca a ta) si n-am gasit asa ca pina la urma am facut-o iar taiata. Am descoperit-o de curind si imi place mult.
O spal si o tai, sau in ordine inversa, sprayez forma cu ulei si pun salata, ulei, sare si ieri am pus si seminte de nigella si gata, apoi cuptor 200°C pina cind o vezi ca se inmoaie, e gata. Al'data am pus parmigiano deasupra.
Urmatoarea o fac umpluta ca in linkul pus de tine, dar eu n-as opari-o pentru ca efectiv nu cred ca e nevoie, ii trebuie foarte putin timp sa se coaca, poate merita oparita doar ca sa fie mai usor de manevrat. Mersi :floare:

#206 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 20 March 2017 - 03:55 PM

Pai incerc si neopratita.Dar ma gandesc ca asa cum spui tu: e dificil de manevrat si umplutura, si salata.

#207 Useril este offline   milena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationCanada

Postat 20 March 2017 - 06:13 PM

Adriana, spune-mi te rog , cum ai facut fenel-ul? doar la cuptor cu ceva ulei, sare, piper?
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#208 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,244
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 20 March 2017 - 06:54 PM

Intr-un fel nou care mi-a placut foarte mult. Aveam tigaia "murdara" de sosul lasat de anghinare, am mai pus un pic din grasimea lasata de puiul pe care il facusem inainte, apoi am pus fenelii cu taietura in jos, foc mare si capac, trebuie stat cu ochii pe ei, cind s-a consumat grasimea au inceput sa se coloreze, in acel moment am adaugat apa calda si iar foc mare si capac fara sa-i intorc pina cind se inmoaie, i-am intors apoi cu fundul in sus ca sa ii pun in forma in care i-am dus la masa. Ideea mi-a venit uitindu-ma la reteta lui Ottolenghi doar ca el pune zahar ca sa le dea culoarea inchisa, mie mi-a fost teama ca daca le pun zahar nu mi-i mai maninca ca-s prea dulci.

#209 Useril este offline   milena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationCanada

Postat 21 March 2017 - 03:50 PM

Multumesc Adriana, am notat si o sa incerc.
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#210 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 19 April 2017 - 10:12 AM

Baby zucchini cu rosii cherry, ceapa verde la cuptor .

Imagine atasata: monthly_04_2017/post-9-14925895216633.jpg

Ardei, sparanghel.

Imagine atasata: monthly_04_2017/post-9-14925902839782.jpg

Imagine atasata: monthly_04_2017/post-9-14925903071844.jpg

#211 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 20 April 2017 - 06:31 PM

Crochete de cartofi, tor before/after la cuptor:

Imagine atasata: monthly_04_2017/post-9-1492705878444.jpg

Imagine atasata: monthly_04_2017/post-9-14927058892171.jpg

#212 Useril este offline   milena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationCanada

Postat 21 April 2017 - 07:03 PM

Adriana, am facut fenel-ul. Ne-a placut la toti si cu siguranta il voi repeta. Multumesc pt explicatii.

Eataly, m-ai omorat cu culorile. Trebuie sa plec la piata, ca mi-ai facut pofta, arata tare bine, ardei si sparanghel.
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#213 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,244
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 03 May 2017 - 09:42 AM

Oh, ce fain, ma bucur :D

#214 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 18 May 2017 - 11:46 AM

Lasagne cu paine carasau:

adica asta

Imagine atasata: monthly_05_2017/post-9-14951006088105.jpg

se coc , se umfla si se impart in doua, turtite si uscate arata asa

Imagine atasata: monthly_05_2017/post-9-14951006541923.jpg

cu rosii cherry, dovlecel ras parmezan busuioc

Imagine atasata: monthly_05_2017/post-9-14951007126148.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2017/post-9-14951007238889.jpg

E buna calda, dar rece e un spec-ta-col!!

#215 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 18 May 2017 - 12:29 PM

Wuuaaiinnleeuu!!! :occasion14: m-ai ucis!! ... :)

Arata suupperr!! :thumleft:

#216 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 18 May 2017 - 12:57 PM

Zici ca e "chapati" italian! :occasion14:

Ai tu cuptor din ala? Respect! :thumleft:

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#217 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 18 May 2017 - 01:41 PM

Vezi postareaGeany, la 18 May 2017 - 12:29 PM, a spus:

Wuuaaiinnleeuu!!! :) m-ai ucis!! ... :love7:

Arata suupperr!! :)


Si gustul e mai super. :occasion14:

Vezi postareaPeter, la 18 May 2017 - 12:57 PM, a spus:

Zici ca e "chapati" italian! :thumleft:

Ai tu cuptor din ala? Respect! :)

Peter


Nu mama draga.Primele doua poze sunt de pe net, explicative.E painea specifica in Sardinia.

#218 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 18 May 2017 - 02:05 PM

Vezi postareaEataly, la 18 May 2017 - 01:41 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 18 May 2017 - 12:29 PM, a spus:

Wuuaaiinnleeuu!!! :) m-ai ucis!! ... :)

Arata suupperr!! :love7:


Si gustul e mai super. :occasion14:

Vezi postareaPeter, la 18 May 2017 - 12:57 PM, a spus:

Zici ca e "chapati" italian! :thumleft:

Ai tu cuptor din ala? Respect! :)

Peter


Nu mama draga.Primele doua poze sunt de pe net, explicative.E painea specifica in Sardinia.



Ach soo! :)

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#219 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,244
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 18 May 2017 - 09:41 PM

Vezi postareaEataly, la 18 May 2017 - 11:46 AM, a spus:

Lasagne cu paine carasau:
cu rosii cherry, dovlecel ras parmezan busuioc
E buna calda, dar rece e un spec-ta-col!!

Deci nici un lichid, e suficient sucul lasat de rosii? dupa care pui in cuptor cit sa se incalzeasca?

#220 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 19 May 2017 - 11:40 AM

Eataly a spus:

Vezi postareaPeter, la 18 May 2017 - 12:57 PM, a spus:

Ai tu cuptor din ala? Respect! :P

Peter


Nu mama draga.Primele doua poze sunt de pe net, explicative.E painea specifica in Sardinia.



Lili, pai tot ai fost in renovari, puteai sa profiti sa-ti faci unul in dormitor :P

ca-n bucatarie nu-ncapea, doar am vazut-o. :hug:

Pete, :-*

Arata acest topic


  • 25 Pagini +
  • « Prima
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

9 useri citesc topicul
0 membri, 9 vizitatori, 0 utilizatori anonimi