Forum Culinar: Ce retete vegetariane ati gatit azi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 25 Pagini +
  • « Prima
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce retete vegetariane ati gatit azi?

#241 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 28 January 2019 - 09:44 PM

Buna idee, Amina !

#242 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,601
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 29 January 2019 - 02:05 PM

Arata imbietor rau dovlecelul ala! Am zis prima data ca e file de peste.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#243 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,240
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 20 February 2019 - 01:15 PM

Minestrone con ceci
amestec de legume bucatele congelate in care am bagat o punguta de naut decorticat si o cutiuta de supa concentrata
Imagine atasata: monthly_02_2019/post-4-0-69735700-1550661294.jpg

#244 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 02 March 2019 - 04:01 PM

Salata rece calda sau cruda/ne-cruda de anghinare.

Reteta de la vecinul de pat de spital al sotului.

Imagine atasata: monthly_03_2019/post-9-0-01978500-1551534890.jpg

Curatati anghinarea o taiem in jumatate.Curatam si eventualul puf.

Taiem in lamele subtiri patea superioara a anghinarei.O stropim cu suc lamaie, ulei si sare.

Partea de jos, cotorul il feliem subtire si il coacem in wok cu un fir de ulei.

Cand obtinem consistenta dorita, amestecam cu partea cruda.

Adaugam alt suc de lamaie si ulei dupa gust.

Folositi anghinare proaspata si de sezon pentru reteta asta.

#245 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,240
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 02 March 2019 - 04:46 PM

Vezi postareaEataly, la 02 March 2019 - 04:01 PM, a spus:

Reteta de la vecinul de pat de spital al sotului.

:occasion14: deci va distrati? :toothy6:
si azi am vrut sa o iau mai ales ca o curatasera deja cei de la care am cumparat verdeata da mi-e frica ca mai e vreo parte tare si eu nu stiu sa o curat cit si cum
combinatia de copt rece ma atrage

#246 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 02 March 2019 - 06:31 PM

Adriana pai daca omul are blog de bucatarit!!!

Mai o perfuzie, mai o reteta!🤣

Eu fac asa: iau cate o petala si o gust.Daca e tare, arunc.Si tot asa.Nu da gres metoda asta.😅🤣

#247 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,240
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 02 March 2019 - 06:44 PM

o sa incerc atunci :occasion14:

#248 Useril este offline   Amina 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 301
  • Inregistrat: 03-December 09
  • LocationRm. Valcea

Postat 03 March 2019 - 10:26 AM

Vezi postareaAdriana, la 20 February 2019 - 01:15 PM, a spus:

Minestrone con ceci
amestec de legume bucatele congelate in care am bagat o punguta de naut decorticat si o cutiuta de supa concentrata



in lingura vad niste linte, da nu vaz nautu :rolleyes:
nu am folosit naut decat la humus si as vrea sa il folosesc si la alte retete. cel fiert la conserva nu imi place la gust, e total diferit de cel fiert acasa. si acasa fierb o jumatate de punga - 500 g, se fierbe greu si nu renteaza sa fierb doar cat imi trebuie pt humus. chiar si hidratat peste noapte si tot stau 5-6 ore cu el pe aragaz. restul il inghet.

#249 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 03 March 2019 - 12:01 PM

Vezi postareaAmina, la 03 March 2019 - 10:26 AM, a spus:

Vezi postareaAdriana, la 20 February 2019 - 01:15 PM, a spus:

Minestrone con ceci
amestec de legume bucatele congelate in care am bagat o punguta de naut decorticat si o cutiuta de supa concentrata

in lingura vad niste linte, da nu vaz nautu :rolleyes:
nu am folosit naut decat la humus si as vrea sa il folosesc si la alte retete. cel fiert la conserva nu imi place la gust, e total diferit de cel fiert acasa. si acasa fierb o jumatate de punga - 500 g, se fierbe greu si nu renteaza sa fierb doar cat imi trebuie pt humus. chiar si hidratat peste noapte si tot stau 5-6 ore cu el pe aragaz. restul il inghet.

Mie mi se pare ca boaba ce da sa cada din lingura, la ora 11, e naut..
Nautul pe care-l am eu fierbe repede. Mai ales daca e hidratat! In maxim o ora e gata. Daca nu cumva in 30 de minute, chiar nu urmaresc timpul. Verific, din cand in cand. Daca ai oala sub presiune, incearca sa-l fierbi asa.
Eu il mai pun in omleta, cea pe care o fac cu multe legume. Frittata vegetala, cum zic unii. Pun boabele fierte.

#250 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,240
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 03 March 2019 - 12:47 PM

era naut decorticat si mai mic si care a fiert linistit impreuna cu legumele congelate

#251 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 04 March 2019 - 09:45 PM

Vinete umplute cu quinoa

Imagine atasata: monthly_03_2019/post-9-0-67336800-1551728732.jpg

#252 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,240
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 05 March 2019 - 09:57 AM

le-ai copt goale si dupa aia le-ai umplut?

#253 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,601
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 05 March 2019 - 03:06 PM

Le-ai copt, le-ai scos pulpa si ai amestecat-o cu altele si dupa aia dat iar la cuptor si gratinat?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#254 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 05 March 2019 - 07:01 PM

Eu le scobesc crude.Pana pregatesc umplutura bag barcutele la cuptor.

Miezul vinetei il tai cuburi, calesc si amestec cu quinoa/orez fiert.Adaug rosioare si parmigiano.

#255 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 06 March 2019 - 08:54 AM

Budinca de conopida si quinoa.

Imagine atasata: monthly_03_2019/post-9-0-51487700-1551855253.jpg

#256 Useril este offline   mino 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,820
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 06 March 2019 - 10:08 AM

Vezi postareaEataly, la 06 March 2019 - 08:54 AM, a spus:

Budinca de conopida si quinoa.

Atasament IMG-20190305-WA0000.jpg


Ce fain arata! Reteta e scrisa undeva?

#257 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 06 March 2019 - 01:06 PM

Nu am cantitati pentru ca fac cu ce imi ramane.

Aveam jumatate de conopida fiarta, cam o farfurie de quinoa fiarta , am adaugat 4 oua si muuuult parmigiano ras.Eventual alte legume, daca doriti.

Multumesc Mino😘

#258 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 06 March 2019 - 04:45 PM

Buey Lili, tu esti vesnic la dieta...pui niste retete sanatoase!!!
F misto arata!

#259 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 06 March 2019 - 04:53 PM

Moțu, eu alternez sacrul cu profanul.😈

Ghici in ce perioada trec acum?Uita-te la dulciuri.🤩

#260 Useril este offline   mino 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,820
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 10 March 2019 - 02:15 PM

Mi-am facut o conopida ca muream de pofta!

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_03_2019/post-343-0-20132400-1552220127.jpg
  • Imagine atasata: monthly_03_2019/post-343-0-50343700-1552220137.jpg


Arata acest topic


  • 25 Pagini +
  • « Prima
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

15 useri citesc topicul
0 membri, 15 vizitatori, 0 utilizatori anonimi