Ce retete vegetariane ati gatit azi?
#242
Postat 29 January 2019 - 02:05 PM
#243
Postat 20 February 2019 - 01:15 PM
amestec de legume bucatele congelate in care am bagat o punguta de naut decorticat si o cutiuta de supa concentrata
#244
Postat 02 March 2019 - 04:01 PM
Reteta de la vecinul de pat de spital al sotului.
Curatati anghinarea o taiem in jumatate.Curatam si eventualul puf.
Taiem in lamele subtiri patea superioara a anghinarei.O stropim cu suc lamaie, ulei si sare.
Partea de jos, cotorul il feliem subtire si il coacem in wok cu un fir de ulei.
Cand obtinem consistenta dorita, amestecam cu partea cruda.
Adaugam alt suc de lamaie si ulei dupa gust.
Folositi anghinare proaspata si de sezon pentru reteta asta.
#245
Postat 02 March 2019 - 04:46 PM
Eataly, la 02 March 2019 - 04:01 PM, a spus:
deci va distrati?
si azi am vrut sa o iau mai ales ca o curatasera deja cei de la care am cumparat verdeata da mi-e frica ca mai e vreo parte tare si eu nu stiu sa o curat cit si cum
combinatia de copt rece ma atrage
#246
Postat 02 March 2019 - 06:31 PM
Mai o perfuzie, mai o reteta!🤣
Eu fac asa: iau cate o petala si o gust.Daca e tare, arunc.Si tot asa.Nu da gres metoda asta.😅🤣
#248
Postat 03 March 2019 - 10:26 AM
Adriana, la 20 February 2019 - 01:15 PM, a spus:
amestec de legume bucatele congelate in care am bagat o punguta de naut decorticat si o cutiuta de supa concentrata
in lingura vad niste linte, da nu vaz nautu
nu am folosit naut decat la humus si as vrea sa il folosesc si la alte retete. cel fiert la conserva nu imi place la gust, e total diferit de cel fiert acasa. si acasa fierb o jumatate de punga - 500 g, se fierbe greu si nu renteaza sa fierb doar cat imi trebuie pt humus. chiar si hidratat peste noapte si tot stau 5-6 ore cu el pe aragaz. restul il inghet.
#249
Postat 03 March 2019 - 12:01 PM
Amina, la 03 March 2019 - 10:26 AM, a spus:
Adriana, la 20 February 2019 - 01:15 PM, a spus:
amestec de legume bucatele congelate in care am bagat o punguta de naut decorticat si o cutiuta de supa concentrata
in lingura vad niste linte, da nu vaz nautu
nu am folosit naut decat la humus si as vrea sa il folosesc si la alte retete. cel fiert la conserva nu imi place la gust, e total diferit de cel fiert acasa. si acasa fierb o jumatate de punga - 500 g, se fierbe greu si nu renteaza sa fierb doar cat imi trebuie pt humus. chiar si hidratat peste noapte si tot stau 5-6 ore cu el pe aragaz. restul il inghet.
Mie mi se pare ca boaba ce da sa cada din lingura, la ora 11, e naut..
Nautul pe care-l am eu fierbe repede. Mai ales daca e hidratat! In maxim o ora e gata. Daca nu cumva in 30 de minute, chiar nu urmaresc timpul. Verific, din cand in cand. Daca ai oala sub presiune, incearca sa-l fierbi asa.
Eu il mai pun in omleta, cea pe care o fac cu multe legume. Frittata vegetala, cum zic unii. Pun boabele fierte.
#250
Postat 03 March 2019 - 12:47 PM
#253
Postat 05 March 2019 - 03:06 PM
#254
Postat 05 March 2019 - 07:01 PM
Miezul vinetei il tai cuburi, calesc si amestec cu quinoa/orez fiert.Adaug rosioare si parmigiano.
#256
Postat 06 March 2019 - 10:08 AM
#257
Postat 06 March 2019 - 01:06 PM
Aveam jumatate de conopida fiarta, cam o farfurie de quinoa fiarta , am adaugat 4 oua si muuuult parmigiano ras.Eventual alte legume, daca doriti.
Multumesc Mino😘
#258
Postat 06 March 2019 - 04:45 PM
F misto arata!
#259
Postat 06 March 2019 - 04:53 PM
Ghici in ce perioada trec acum?Uita-te la dulciuri.🤩