Forum Culinar: Ce retete vegetariane ati gatit azi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 25 Pagini +
  • « Prima
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce retete vegetariane ati gatit azi?

#261 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,244
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 10 March 2019 - 03:13 PM

Ce-ai pus deasupra?

#262 Useril este offline   mino 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,820
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 10 March 2019 - 04:12 PM

Vezi postareaAdriana, la 10 March 2019 - 03:13 PM, a spus:

Ce-ai pus deasupra?


Nimic, am amestecat conopida nefiarta taiata buchetele, cu 5 oua, cu niste cas framantat care era plimbat in frigider si un rest de parmezan. Totul la ochi! Am vrut sa pun niste smantana dar nu aveam, asa ca am lasat doar ouale cu resturile de branza. Conopida avea cam 1kg.

Aceasta postare a fost editata de mino: 10 March 2019 - 04:13 PM


#263 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,244
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 10 March 2019 - 08:53 PM

Aaa ok, nu mi-a venit in minte să pun și un ou in sosul bechamel pe care l-am făcut aseară.

#264 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 10 March 2019 - 09:23 PM

Eu cam la doua zile cumpar conopida.Alba sau verde, nu conteaza.

Ne place si ma salveaza mereu.
Orice reteta e binevenita.🤗

#265 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 13 March 2019 - 02:56 PM

Imagine atasata: monthly_03_2019/post-9-0-57700900-1552481647.jpg

Ce se vede cu un fir de ulei la cuptor.

Imagine atasata: monthly_03_2019/post-9-0-00046800-1552481687.jpg

Si papadie(catalogna) la wok.

Imagine atasata: monthly_03_2019/post-9-0-33391900-1552481709.jpg

#266 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,023
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 13 March 2019 - 04:03 PM

catalonga nu se mai cheama si cicoria barese?

#267 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 13 March 2019 - 04:10 PM

Probabil.Aici in nord numai catalogna am auzit.

#268 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,244
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 13 March 2019 - 04:12 PM

io nu's cum faceti s-o mincati ca e amara ca soacra-mea :love7:
poate de aia ei ii place :crying:

#269 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,023
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 13 March 2019 - 04:13 PM

daca e aia pe care am mancat-o eu, are niste "pui" printre frunze care sunt foarte buni cruzi

#270 Useril este offline   Wowerful 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,398
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 13 March 2019 - 05:24 PM

Pfuuui! Ce pofta de conopida mi-ati facut!! Arata intr-un mare fel Mino!

#271 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,244
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 13 March 2019 - 05:35 PM

Vezi postareaDexter, la 13 March 2019 - 04:13 PM, a spus:

daca e aia pe care am mancat-o eu, are niste "pui" printre frunze care sunt foarte buni cruzi

cred ca e aceeasi planta in stadii diferite, daca am inteles eu bine ca e o confuzie totala in denumiri si aici
aia de care zici tu e super buna, din pacate nu reusesc sa o gasesc proaspata si cind e vestejita nu mai are nici un farmec, in forma aceea se numesc "puntarelle"
stai sa caut daca n-am postat-o pe undeva pe aici

#272 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 13 March 2019 - 05:57 PM

Vezi postareaAdriana, la 13 March 2019 - 05:35 PM, a spus:

Vezi postareaDexter, la 13 March 2019 - 04:13 PM, a spus:

daca e aia pe care am mancat-o eu, are niste "pui" printre frunze care sunt foarte buni cruzi

cred ca e aceeasi planta in stadii diferite, daca am inteles eu bine ca e o confuzie totala in denumiri si aici
aia de care zici tu e super buna, din pacate nu reusesc sa o gasesc proaspata si cind e vestejita nu mai are nici un farmec, in forma aceea se numesc "puntarelle"
stai sa caut daca n-am postat-o pe undeva pe aici


Adriana, hai la mine in piata.E plin de puntarelle.
Sau data viitoare cand ne vedem la o cafea nu-ti aduc flori, iti aduc puntarelle.

Imagine atasata: monthly_03_2019/post-9-0-10824900-1552492634.jpg

#273 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,244
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 13 March 2019 - 06:29 PM

hai
tu-mi dai puntarelle io-ti dau tagliapuntarelle
Imagine postata

#274 Useril este offline   mino 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,820
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 13 March 2019 - 06:33 PM

Vezi postareaWowerful, la 13 March 2019 - 05:24 PM, a spus:

Pfuuui! Ce pofta de conopida mi-ati facut!! Arata intr-un mare fel Mino!


Saru'mana! Pentru ca era putin nesarata am pus deasupra cativa stropi de sos de soia si sos picant! Nebunie era!

#275 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 14 March 2019 - 03:02 PM

Imagine atasata: monthly_03_2019/post-9-0-82695300-1552568380.jpg

Ridichii confit

Imagine atasata: monthly_03_2019/post-9-0-53929300-1552568416.jpg

Fenicul gratinat

Imagine atasata: monthly_03_2019/post-9-0-16457800-1552568452.jpg

Rosti de cartofi

Imagine atasata: monthly_03_2019/post-9-0-89912100-1552568510.jpg

#276 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,023
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 14 March 2019 - 03:08 PM

Lilly, ai pus rozmarin pe ridichii sau ce se vede acolo?

#277 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 14 March 2019 - 03:15 PM

Doua ace de rozmarin si restul cimbru.

Ridichii confit

#278 Useril este offline   mino 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,820
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 14 March 2019 - 03:21 PM

Feniculul cu ce l-ai gratinat? Arata foarte misto si apetisant. O singura data am luat fenicul si nu am fost cazuta pe spate, poate nu l-am folosit bine. Eu l-am folosit in salate initial apoi cred ca la mancare gatita sa scap de el.

#279 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 14 March 2019 - 03:59 PM

Vezi postareamino, la 14 March 2019 - 03:21 PM, a spus:

Feniculul cu ce l-ai gratinat? Arata foarte misto si apetisant. O singura data am luat fenicul si nu am fost cazuta pe spate, poate nu l-am folosit bine. Eu l-am folosit in salate initial apoi cred ca la mancare gatita sa scap de el.


Feniculul e de doua feluri.
Baiat si fata.
Baiatul e rotund , aromat si e bun de mancat crud.

Imagine atasata: monthly_03_2019/post-9-0-00354200-1552572271.jpg

Fata e plata si se mananca fiarta(nu cruda).

Imagine atasata: monthly_03_2019/post-9-0-64403100-1552572318.jpg


Eu prin Romania, am vazut mai mult fete(fara gust :rolleyes: ) in general.

Eu numai baieti prefer( :D ) chiar daca-i fierb.Au gust/aroma, dar trebuie sa-ti placa.


L-am fiert partial, l-am dat la cuptor cu pesmet aromatizat(patrunjel uscat si piper rosu) si parmigiano.Un fir de ulei si sub grill.

#280 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,244
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 14 March 2019 - 04:03 PM

Vezi postareamino, la 14 March 2019 - 03:21 PM, a spus:

Feniculul cu ce l-ai gratinat? Arata foarte misto si apetisant. O singura data am luat fenicul si nu am fost cazuta pe spate, poate nu l-am folosit bine. Eu l-am folosit in salate initial apoi cred ca la mancare gatita sa scap de el.

are un gust destul de pronuntat (?) e posibil sa nu-ti placa
mai ales crud
mie gatit imi place mai mult ca e mai putin pronuntat

Arata acest topic


  • 25 Pagini +
  • « Prima
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

12 useri citesc topicul
0 membri, 12 vizitatori, 0 utilizatori anonimi