Ce retete vegetariane ati gatit azi?
#81
Postat 04 April 2013 - 07:10 PM
acu imi vine in minte ca as putea sa le prajesc si sa mi le presar peste legume
nu e puternic la gust, nu's cum sa zic, untul? sau probabil e chestie de gusturi, nu?
#82
Postat 04 April 2013 - 07:23 PM
Azi am facut quinoa cu legume.
#83
Postat 04 April 2013 - 07:23 PM
aura, la 04 April 2013 - 12:48 AM, a spus:
am pus vreo 300 g miez de seminte la prajit (le-am cumparat crude) si am bagat blenderul vertical in ele. Ca sa iasa cremos trebuie amestecate cam 10 min. Spre final se mai adauga 2-3 linguri de ulei de masline si, daca vrei, 1 lingura de apa.
Noi ne place, il mancam pe paine la ciorba. Copiii nu au fost prea incantati.
Multumesc mult! Ma gandeam sa incerc cu migdale... oare ar merge?
#84
Postat 04 April 2013 - 07:43 PM
Trebuie sa insisti cu blenderul ca sa iasa ca o pasta, intre 10-15 min. Merge si cu nuci sau cashew. Poti sa o faci dulce cu miere sau sarata cu sare.
#85
Postat 04 April 2013 - 07:57 PM
Conditia e sa fie coapte, nu crude. Bun!
Multumesc!
#86
Postat 05 April 2013 - 02:58 PM
Foarte buna .... am amestecat la robot naut fiert ,cu 1 avocado,zeama de lamaie,usturoi ,sare ,piper si ceva ulei de masline..
#88
Postat 10 April 2013 - 03:30 PM
Eu am facut paste cu legume la gratar si sos de usturoi
#91
Postat 26 April 2013 - 10:16 AM
Eataly, la 26 April 2013 - 08:49 AM, a spus:
Naut in pasta de ardei copti:
Asa de bine arata ca parca m-as risca si eu! Nu stiu de ce nu-mi prea place nautul!
#92
Postat 26 April 2013 - 11:42 AM
Eu am servit si cald si rece, tip salata.Mai lipsea ceapa rosie si eram in extaz.
Sau o telemea rasa deasupra.
#93
Postat 26 April 2013 - 11:47 AM
Si cred ca pun si ceapa rosie! Si peste unul si peste celalalt. Nu ca nu-mi place deloc nautul, probabil in unele combinatii ma deranjeaza, dar n-am mancat destul ca sa ma prind care sunt alea.
#94
Postat 26 April 2013 - 02:08 PM
Foxyy, la 26 April 2013 - 09:00 AM, a spus:
aura, la 10 April 2013 - 03:30 PM, a spus:
Pana vine Ioana, iti zic eu. Uite aici reteta.
merci Foxyy, imi place supa asta si cred ca am sa o fac si eu.
Eu am mai facut:
couscous cu anghinare, ceapa caramelizata si spanac
supa de linte
ribollita
supa-crema de pastarnac
samosa
linte cu conopida
placinta de legume
#96
Postat 26 April 2013 - 06:31 PM
#99
Postat 09 May 2013 - 05:06 PM
250 gr faina de naut+ 700 ml apa, sare, ulei de masline 2-3 linguri, rozmarin.Se lasa la frigider de la o ora in sus.Eu o pregatesc dimineata si o fac seara.
In tavi unse cu ulei se toarna un strat de 2-3 mm.Mie imi place subtire si crocanta.
Cuptor incins si eventual o "grill" la sfarsit.
#100
Postat 09 May 2013 - 07:42 PM