Forum Culinar: Ce retete vegetariane ati gatit azi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 25 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce retete vegetariane ati gatit azi?

#81 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,240
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 04 April 2013 - 07:10 PM

chiar ma uitam la niste seminte de floarea soarelui expirate, dar n-au nici un miros ciudat, si ma intrebam ce sa fac cu ele
acu imi vine in minte ca as putea sa le prajesc si sa mi le presar peste legume
nu e puternic la gust, nu's cum sa zic, untul? sau probabil e chestie de gusturi, nu?

#82 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 04 April 2013 - 07:23 PM

Da Adriana, e puternic la gust si foarte consistent ca o pasta. Eu nu pot sa-l mananc simplu, de asta am zis ca-l mananc cu ciorba =)) E o sursa de proteine pentru vegetarieni sau in perioada postului.

Azi am facut quinoa cu legume.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#83 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 04 April 2013 - 07:23 PM

Vezi postareaaura, la 04 April 2013 - 12:48 AM, a spus:

pai cam asta e totul :((

am pus vreo 300 g miez de seminte la prajit (le-am cumparat crude) si am bagat blenderul vertical in ele. Ca sa iasa cremos trebuie amestecate cam 10 min. Spre final se mai adauga 2-3 linguri de ulei de masline si, daca vrei, 1 lingura de apa.

Noi ne place, il mancam pe paine la ciorba. =)) Copiii nu au fost prea incantati.


Multumesc mult! Ma gandeam sa incerc cu migdale... oare ar merge?
Sorina

#84 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 04 April 2013 - 07:43 PM

cu siguranta merge.

Trebuie sa insisti cu blenderul ca sa iasa ca o pasta, intre 10-15 min. Merge si cu nuci sau cashew. Poti sa o faci dulce cu miere sau sarata cu sare.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#85 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 04 April 2013 - 07:57 PM

Mi-ai dat o veste super!!! Am sa-mi incerc norocul.
Conditia e sa fie coapte, nu crude. Bun!
Multumesc!
Sorina

#86 Useril este offline   Radu Cristina 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 157
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationBacau

Postat 05 April 2013 - 02:58 PM

Am incercat o pasta de naut cu avocado ...

Imagine atasata: monthly_04_2013/post-151-13651665485369.jpg

Imagine atasata: monthly_04_2013/post-151-1365166570484.jpg

Foarte buna .... am amestecat la robot naut fiert ,cu 1 avocado,zeama de lamaie,usturoi ,sare ,piper si ceva ulei de masline..

#87 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 06 April 2013 - 02:57 PM

Am refacut supa de ardei (kapia) copti a Danei.Un deliciu

Imagine atasata: monthly_04_2013/post-479-13652530054738.jpg
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#88 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 10 April 2013 - 03:30 PM

Ioana, eu nu stiu supa asta, poti sa dai un link?

Eu am facut paste cu legume la gratar si sos de usturoi

Imagine atasata: monthly_04_2013/post-341-13656006145507.jpg
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#89 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 26 April 2013 - 08:49 AM

Nautul si lintea sunt la putere:

Naut in pasta de ardei copti:

Imagine atasata: monthly_04_2013/post-9-13669589494034.jpg

#90 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 26 April 2013 - 09:00 AM

Vezi postareaaura, la 10 April 2013 - 03:30 PM, a spus:

Ioana, eu nu stiu supa asta, poti sa dai un link?

Pana vine Ioana, iti zic eu. Uite aici reteta. :toothy9;

#91 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 26 April 2013 - 10:16 AM

Vezi postareaEataly, la 26 April 2013 - 08:49 AM, a spus:

Nautul si lintea sunt la putere:

Naut in pasta de ardei copti:



Asa de bine arata ca parca m-as risca si eu! Nu stiu de ce nu-mi prea place nautul!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#92 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 26 April 2013 - 11:42 AM

Incearca cu fasole, Ioana.
Eu am servit si cald si rece, tip salata.Mai lipsea ceapa rosie si eram in extaz.
Sau o telemea rasa deasupra. :toothy9;

#93 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 26 April 2013 - 11:47 AM

O sa incerc putin cu naut si daca nu-mi place, dau nautul la porumbei si restul de sos il fac cu fasole. Dar trebuie sa ma organizez pentru asta!
Si cred ca pun si ceapa rosie! Si peste unul si peste celalalt. Nu ca nu-mi place deloc nautul, probabil in unele combinatii ma deranjeaza, dar n-am mancat destul ca sa ma prind care sunt alea.
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#94 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 26 April 2013 - 02:08 PM

Vezi postareaFoxyy, la 26 April 2013 - 09:00 AM, a spus:

Vezi postareaaura, la 10 April 2013 - 03:30 PM, a spus:

Ioana, eu nu stiu supa asta, poti sa dai un link?

Pana vine Ioana, iti zic eu. Uite aici reteta. :toothy9;

merci Foxyy, imi place supa asta si cred ca am sa o fac si eu.

Eu am mai facut:

couscous cu anghinare, ceapa caramelizata si spanac
supa de linte
ribollita
supa-crema de pastarnac
samosa
linte cu conopida
placinta de legume
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#95 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 26 April 2013 - 02:19 PM

Vezi postareaaura, la 26 April 2013 - 02:08 PM, a spus:

Vezi postareaFoxyy, la 26 April 2013 - 09:00 AM, a spus:

Vezi postareaaura, la 10 April 2013 - 03:30 PM, a spus:

Ioana, eu nu stiu supa asta, poti sa dai un link?

Pana vine Ioana, iti zic eu. Uite aici reteta. :toothy9;

merci Foxyy

Cu placere!

#96 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,240
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 26 April 2013 - 06:31 PM

Vezi postareaEataly, la 26 April 2013 - 08:49 AM, a spus:

Nautul si lintea sunt la putere:

Naut in pasta de ardei copti:


faina idee, si in loc de ceapa rosie si niste cepusoara verde care incepe sa apara de acum :toothy9;

#97 Useril este offline   ralesu 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 816
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationMontreal

Postat 02 May 2013 - 04:31 AM

Mamaliga cu tocinei si ciuperci la cuptor:

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-120-13674618569853.jpg

#98 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,240
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 02 May 2013 - 10:00 PM

Adica ceva foarte bun =))

#99 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 09 May 2013 - 05:06 PM

Farinata:

250 gr faina de naut+ 700 ml apa, sare, ulei de masline 2-3 linguri, rozmarin.Se lasa la frigider de la o ora in sus.Eu o pregatesc dimineata si o fac seara.

In tavi unse cu ulei se toarna un strat de 2-3 mm.Mie imi place subtire si crocanta.
Cuptor incins si eventual o "grill" la sfarsit.

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-9-13681119761261.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-9-13681119914701.jpg

#100 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 09 May 2013 - 07:42 PM

Mama Lili, ai aparut cu noutati si eu cand vad retete noi ma bucur nespus ^_^ !

Arata acest topic


  • 25 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

5 useri citesc topicul
0 membri, 5 vizitatori, 0 utilizatori anonimi