Ce retete vegetariane ati gatit azi?
#1
Postat 18 November 2012 - 03:50 PM
Am scos miezul vinetelor si le-am prajit in putin ulei cu praz, ardei verde, o cutie de ciuperci (chiodini, cred ca sunt ghebe dar nu stiu sigur) adaugind cite un pic de apa, cind erau gata am adaugat sare, masline si patrunjel, am umplut vinetele si le-am copt in cuptor la 200°C pentru vreo 30 de minute, pina ce s-au inmuiat bine si ele, erau destul de micute ca-s ultimele din anul asta, bune tare
#2
Postat 18 November 2012 - 04:12 PM
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#3
Postat 19 November 2012 - 12:47 PM
#4
Postat 19 November 2012 - 12:51 PM
Astea de ieri sunt de refacut fara indoiala, cu ce ai la indemina in casa, eu aveam praz si ardei iar maslinele le-am adaugat pentru gust, si ciupercile ca sa le mai "imbogatesc".
#5
Postat 20 November 2012 - 04:09 PM
Eu am facut chili cu legume si cacao
#6
Postat 23 November 2012 - 12:45 AM
Si am mai facut si o mancarica de spanac cu naut
#7
Postat 23 November 2012 - 09:20 AM
#8
Postat 15 February 2013 - 11:12 PM
#9
Postat 15 February 2013 - 11:33 PM
#10
Postat 15 February 2013 - 11:45 PM
Humusul folosit de mine avea si ardei rosu copt, din cauza asta are o culoare roz.
#12
Postat 15 February 2013 - 11:49 PM
#13
Postat 25 February 2013 - 11:37 PM
Am calit ceapa, usturoi, ginger si rosii. Am adaugat si cateva seminte de fenicul si apoi am adaugat lintea.
am adaugat si conopida taiata bucati
si am lasat-o pe foc mic pana s-a facut. Am pus zeama de lamaie, sare si patrunjel.
#15
Postat 26 February 2013 - 01:40 AM
#16
Postat 26 February 2013 - 08:51 AM
#17
Postat 26 February 2013 - 02:44 PM
#18
Postat 26 February 2013 - 04:34 PM
Ma enerveaza ca am vazut o reteta de supa de linte turceasca si aia o faceau de un roz mai galbui, dar nu galbena...
#19
Postat 26 February 2013 - 08:00 PM
Si tot ptr data viitoare, am sa fac conopida mai intai, apoi am sa adaug lintea si aduc totul la fiert. Cum ai zis si tu.
#20
Postat 26 February 2013 - 10:35 PM