Ce retete vegetariane ati gatit azi?
#42
Postat 24 March 2013 - 10:04 PM
#43
Postat 25 March 2013 - 12:37 PM
#44
Postat 25 March 2013 - 11:33 PM
#45
Postat 25 March 2013 - 11:56 PM
#46 Guest_Gelutza_*
Postat 26 March 2013 - 06:05 PM
Ellani, la 24 March 2013 - 10:04 PM, a spus:
Ardeii aceia sunt un castig daca ii faci, dar si sarmalutele astea pe mine ma innebunesc. Eu imi pregatesc si nuci sa trantesc o tura si cu nuci, au un gust si alea...
#47
Postat 26 March 2013 - 06:19 PM
#48
Postat 26 March 2013 - 07:52 PM
#49
Postat 27 March 2013 - 12:24 AM
Vreau sa spun ca doar ce s-a mirosit cu mancarea stramoseasca, gena lui de pe ADN-ul personal a palpitat si a mancat totul!
Acum ca secret chiar n-am gasit bame, si la ce vant bate la noi nu ma duc pana la Billa pe jos, cu taxiul imi iau si injuraturi, ca e aproape dar trebuie s-o iei printre blocuri.
Acum iar ma injura jumatate de forum ca omul mananca dovlecei si bame!
#50
Postat 27 March 2013 - 01:54 AM
#51
Postat 27 March 2013 - 10:12 AM
Pai am inteles de pe alte topice de pe forum ca barbatii nu mananca verzituri din astea: bame, dovlecei,praz, brocolli etc.
Stii ce ma enerveaza la el??? Ca nu mananca cata varza ar putea , eu as putea manca hai nu zilnic, dar la doua zile ma descurc!
#52
Postat 27 March 2013 - 10:19 AM
zerda, la 27 March 2013 - 10:12 AM, a spus:
Cine te-a mintit? Al meu ar manca broccoli non stop! Si nici de la praz nu se da inapoi - fie crud, fie mancarica! Tata manca dovlecei la greu...
Unchii mei mananca verzituri cat e vara de lunga....... Verii si nepotii la fel.
#53
Postat 27 March 2013 - 11:13 AM
" Am mancat prea multa carne vreau ceva legume!"
Mama, si in afara de spanac nu era mai nimic pe vremea asta atragatoare ieri in piata! Ceapa verde si ridichi, chiar sa fac o mancare de ridichi ca am vazut la tembelizor, cica e chiar buna!
Cu bamele mergeam la sigur! si eu m-am gandit la praz cu masline, dar dovlecelul ma striga, asa ca am raspuns, lasa ca a fost bine!!
#54
Postat 27 March 2013 - 11:52 AM
Am mai zis pe undeva ca a slabit aproape 15 kilograme dupa o dieta data de nutritionist.
Avea "dezlegare" la toate legumele fara cantitati, exclus cele la care a iesit intolerant: rosii, ardei si vinete
Acum se mentine, fara sa renunte la nimic.
Fructe intre mese si nu dupa mese.
Suntem o familie care nu spunem nu la nici o leguma, verdeata.
#55
Postat 27 March 2013 - 02:28 PM
Al meu cred ca nu stie ce-s alea bame.
Am facut duminica stevie ptr toti, am declarat-o spanac, au gustat doar si-am savarsit-o eu.
Si niste tigarete din piept de pui umplut cu frunze de leurda. De-astea a mancat ca era preponderent carne, dar tot a mustacit cand si-a dat seama ce-s frunzele alea - era langa mine cand am luat leurda si-a retinut-o ca denumire c-a sesizat mirosul.
Deci ptr ai mei cea mai buna leguma e tot porcul. Si zau ca ma straduiesc, dar nici sa fac degeaba nu-mi convine. S-o tin intr-o contra continua...iar nu merge! Asa ca m-am adaptat eu.
#56
Postat 27 March 2013 - 06:06 PM
in general gatesc cu legumele la care face mofturi numai ca sa il fac sa manance ,si am observant ca desi comenteaza la inceput pana la urma mananca daca sunt legumele facute la abur sau trase in tigaie ...daca fac supa crema nu se atinge ..pt ca pur si simplu nu ii place culoarea ...barbatii fac tot felul de asocieri..au o imaginatie tare bogata...
saptamana trecuta am incerc o salata de naut cu spanac
foarte buna...
p.s: de salata asta nu a vrut sa se atinga
#57
Postat 27 March 2013 - 08:24 PM
ciorba de conopida (da, iar conopida ca a fost una maaaare)
mancare de cartofi cu ciuperci si mult marar.
#58
Postat 27 March 2013 - 10:07 PM
Radu Cristina, la 27 March 2013 - 06:06 PM, a spus:
Ehe, faceti echipa de barbati nemincatori de legume si verzituri, Ii puneti la tren si ii gazduiesc eu vreo luna asa, si sa vedeti ce barbati cuminti o sa aveti cand ii trimit inapoi o sa manince si chietrishele daca le puneti in blid. Ce ziceti, facem targul?
Si barbatul meu mai stramba din nas cateodata si imi zice : poi eu la mama nu am vazut de astea si eu zic: auzi tu, eu sunt mama acum de vreo 25 de ani asa ca taci si maninca. Si sa stiti ca maninca.
#59
Postat 28 March 2013 - 10:32 AM
Radu Cristina, la 27 March 2013 - 06:06 PM, a spus:
in general gatesc cu legumele la care face mofturi numai ca sa il fac sa manance ,si am observant ca desi comenteaza la inceput pana la urma mananca daca sunt legumele facute la abur sau trase in tigaie ...daca fac supa crema nu se atinge ..pt ca pur si simplu nu ii place culoarea ...barbatii fac tot felul de asocieri..au o imaginatie tare bogata...
saptamana trecuta am incerc o salata de naut cu spanac
foarte buna...
p.s: de salata asta nu a vrut sa se atinga
Io vreau, asa ca spune-mi te rog, daca ai timp, cum ai facut-o, ca mie imi place mult si spanacul si nautul.
#60
Postat 28 March 2013 - 12:38 PM
2ut, la 28 March 2013 - 10:32 AM, a spus:
Radu Cristina, la 27 March 2013 - 06:06 PM, a spus:
in general gatesc cu legumele la care face mofturi numai ca sa il fac sa manance ,si am observant ca desi comenteaza la inceput pana la urma mananca daca sunt legumele facute la abur sau trase in tigaie ...daca fac supa crema nu se atinge ..pt ca pur si simplu nu ii place culoarea ...barbatii fac tot felul de asocieri..au o imaginatie tare bogata...
saptamana trecuta am incerc o salata de naut cu spanac
foarte buna...
p.s: de salata asta nu a vrut sa se atinga
Io vreau, asa ca spune-mi te rog, daca ai timp, cum ai facut-o, ca mie imi place mult si spanacul si nautul.
Uite aici am gasit reteta...
am desfacut o conserva de naut ,l-am clatit bine in apa rece...apoi am maruntit la robot 2 maini bune de spanac...
separat am amestecat intr-un robotzel ceva ulei de masline,zeama de la 1/2 lamaie,sare ,piper,2 catei usturoi ,1 linguritza mustar 1 legatura de patrunjel si foarte putina ceapa verde. sosul care rezulta se pune peste spanac si naut si gata ...e super buna ,a mea a iesit destul de usturoiata