Ce retete vegetariane ati gatit azi?
#262
Postat 10 March 2019 - 04:12 PM
Adriana, la 10 March 2019 - 03:13 PM, a spus:
Nimic, am amestecat conopida nefiarta taiata buchetele, cu 5 oua, cu niste cas framantat care era plimbat in frigider si un rest de parmezan. Totul la ochi! Am vrut sa pun niste smantana dar nu aveam, asa ca am lasat doar ouale cu resturile de branza. Conopida avea cam 1kg.
Aceasta postare a fost editata de mino: 10 March 2019 - 04:13 PM
#263
Postat 10 March 2019 - 08:53 PM
#264
Postat 10 March 2019 - 09:23 PM
Ne place si ma salveaza mereu.
Orice reteta e binevenita.🤗
#265
Postat 13 March 2019 - 02:56 PM
Ce se vede cu un fir de ulei la cuptor.
Si papadie(catalogna) la wok.
#268
Postat 13 March 2019 - 04:12 PM
poate de aia ei ii place
#269
Postat 13 March 2019 - 04:13 PM
#270
Postat 13 March 2019 - 05:24 PM
#271
Postat 13 March 2019 - 05:35 PM
Dexter, la 13 March 2019 - 04:13 PM, a spus:
cred ca e aceeasi planta in stadii diferite, daca am inteles eu bine ca e o confuzie totala in denumiri si aici
aia de care zici tu e super buna, din pacate nu reusesc sa o gasesc proaspata si cind e vestejita nu mai are nici un farmec, in forma aceea se numesc "puntarelle"
stai sa caut daca n-am postat-o pe undeva pe aici
#272
Postat 13 March 2019 - 05:57 PM
Adriana, la 13 March 2019 - 05:35 PM, a spus:
Dexter, la 13 March 2019 - 04:13 PM, a spus:
cred ca e aceeasi planta in stadii diferite, daca am inteles eu bine ca e o confuzie totala in denumiri si aici
aia de care zici tu e super buna, din pacate nu reusesc sa o gasesc proaspata si cind e vestejita nu mai are nici un farmec, in forma aceea se numesc "puntarelle"
stai sa caut daca n-am postat-o pe undeva pe aici
Adriana, hai la mine in piata.E plin de puntarelle.
Sau data viitoare cand ne vedem la o cafea nu-ti aduc flori, iti aduc puntarelle.
#278
Postat 14 March 2019 - 03:21 PM
#279
Postat 14 March 2019 - 03:59 PM
mino, la 14 March 2019 - 03:21 PM, a spus:
Feniculul e de doua feluri.
Baiat si fata.
Baiatul e rotund , aromat si e bun de mancat crud.
Fata e plata si se mananca fiarta(nu cruda).
Eu prin Romania, am vazut mai mult fete(fara gust ) in general.
Eu numai baieti prefer( ) chiar daca-i fierb.Au gust/aroma, dar trebuie sa-ti placa.
L-am fiert partial, l-am dat la cuptor cu pesmet aromatizat(patrunjel uscat si piper rosu) si parmigiano.Un fir de ulei si sub grill.
#280
Postat 14 March 2019 - 04:03 PM
mino, la 14 March 2019 - 03:21 PM, a spus:
are un gust destul de pronuntat (?) e posibil sa nu-ti placa
mai ales crud
mie gatit imi place mai mult ca e mai putin pronuntat