Ce retete vegetariane ati gatit azi?
#281
Postat 14 March 2019 - 04:23 PM
mie imi place mult crud in salata cu portocale acum stiu ce sa cumpar. pe gratar e bun, fiert nu-mi place
#283
Postat 14 March 2019 - 05:23 PM
Dexter, la 14 March 2019 - 04:23 PM, a spus:
mie imi place mult crud in salata cu portocale acum stiu ce sa cumpar. pe gratar e bun, fiert nu-mi place
Noi il mai mancam asa gol taiat felii inainte de masa, pana aateptam sa fie gata pastele.
Eataly, la 14 March 2019 - 03:02 PM, a spus:
Ridichii confit
20190314_131806.jpg
Fenicul gratinat
20190314_130532.jpg
Rosti de cartofi
20190314_131759.jpg
Arata bine totul. Nu obisnuiesc sa fac nimic din astea trei feluri, nici nu stiam de ridichi confit. Bravo.
#284
Postat 14 March 2019 - 05:31 PM
ridichi am tot timpul in frigider, la noi se pot cumpara la punga de juma de kg, fara frunze, nu neaparat la legatura. plus daikon, toate imi plac. confit nu am facut niciodata. cred ca trebuie sa fie mai dulci, nu?
#285
Postat 14 March 2019 - 05:45 PM
#286
Postat 14 March 2019 - 09:18 PM
in fine!
Si cum frunzele lui seamana cu mararul, cumnata-mea a pus in sarmale. Si-a zis ca sunt f bune
mie nu-mi place aroma si cred ca n-am luat decat o data, ca sa-l incerc.
Aceasta postare a fost editata de moatza: 14 March 2019 - 09:18 PM
#287
Postat 14 March 2019 - 10:48 PM
Dexter, la 14 March 2019 - 05:31 PM, a spus:
ridichi am tot timpul in frigider, la noi se pot cumpara la punga de juma de kg, fara frunze, nu neaparat la legatura. plus daikon, toate imi plac. confit nu am facut niciodata. cred ca trebuie sa fie mai dulci, nu?
Da, dulci, aromate, usor picante depinde.
#288
Postat 15 March 2019 - 03:38 AM
Am ronțăit păstăile ca pe chipsuri
Dar trebuie să-mi iau conopida...
#289
Postat 15 March 2019 - 05:54 AM
Eataly, la 14 March 2019 - 03:59 PM, a spus:
Feniculul e de doua feluri.
Baiat si fata.
Baiatul e rotund , aromat si e bun de mancat crud.
Fata e plata si se mananca fiarta(nu cruda).
Azi am invatat ceva,nu stiam ca e de doua feluri(multumesc de info)! Mie imi place crud in salata,fiert n-am incercat niciodata.
#290
Postat 15 March 2019 - 08:14 AM
Eataly, la 14 March 2019 - 03:59 PM, a spus:
mino, la 14 March 2019 - 03:21 PM, a spus:
Feniculul e de doua feluri.
Baiat si fata.
Baiatul e rotund , aromat si e bun de mancat crud.
Fata e plata si se mananca fiarta(nu cruda).
Eu prin Romania, am vazut mai mult fete(fara gust ) in general.
Eu numai baieti prefer( ) chiar daca-i fierb.Au gust/aroma, dar trebuie sa-ti placa.
L-am fiert partial, l-am dat la cuptor cu pesmet aromatizat(patrunjel uscat si piper rosu) si parmigiano.Un fir de ulei si sub grill.
Deci ce am luat eu de la Lidl eea ca in prima poza, rotund si aromat. Chiar ieri am vazut la 10 lei kg. Eu l-am mancat mai mult crud in salate.
Aceasta postare a fost editata de mino: 15 March 2019 - 08:25 AM
#292
Postat 25 March 2019 - 02:08 PM
In umido(suc rosii si mazare proaspata).
Cred ca am scapat si fava proaspata ca tot am curatat de mi-am distrus unghiile.
#293
Postat 25 March 2019 - 04:51 PM
imi plac cardoncelii, i-am luat de citeva ori de la Esselunga da' nu m-am gindit sa-i combin cu mazare
#295
Postat 26 March 2019 - 11:57 AM
#296
Postat 27 March 2019 - 02:10 PM
Sau placinta sarata cu dovleac
Foi phillo, dovleac ras, orez fiert(in reteta de mai sus l-a pus nefiert, dovleacul meu nu era prea zemos), branza feta.
Foile phillo unse cu unt, 4 jos si 4 sus.
Eu am avut cam mult orez si umplutura multa mi-a facut placinta inalta.
Data viitoare nu mai exagerez cu orezul.
#299
Postat 11 April 2019 - 12:47 PM
Eu le fac asa: dovlecei rasi pe razatoarea mare, oua in functie de cat sunt de aposi, amidon sau faina si parmigiano.
#300
Postat 11 April 2019 - 02:13 PM
sper sa le fac ca am luat niste dovlecei fericita ca erau made in Italy dar deja cind am taiat unul pentru peste am simtit mirosu ala de pamint care nu-mi place si pe care l-am mai simtit la cei cumparati iarna