bellamama, la 15 November 2019 - 10:53 AM, a spus:
Daca-s vegetariene, cred ca nu au ou.
Cu ce le-ai legat asa de bine, de nu s-au desfacut la prajit?
Si ce ai mai pus in ele, arata miam-miam!
Am uitat sa zic de faina din seminte de in. O folosesc pe post de "ou". De aici am invatat, daca imi amintesc corect la Aura am citit prima data.
Inlocuiesc un ou cu o lingurita de faina de in + lichid (daca e cazul).
Am calit ceapa si usturoi cu condimente (turmeric, curry si vindaloo), apoi am adaugat un morcov ras pe razatoarea mica (pana acum il bagam la robot, impreuna cu ceapa si usturoiul), apoi quinoa + lintea + apa si am lasat la foc mic pana a inghitit apa. Cand s-a racit compozitia am bagat-o in robot s-o fac pasta iar la final am pus patrunjel mult si faina de in. E prima data cand au stat asa frumos legate. Am simtit ca le pot praji de cand formam chiftelutele in palme. Altfel le faceam la cuptor.