Ce retete vegetariane ati gatit azi?
#422
Postat 25 July 2020 - 01:21 AM
De zilele trecute - vinete cu rosii si branza la cuptor (au fost bune dupa ce am dat rosiile la o parte, ca au fost acre)...
Inspiratie caponata , poze n-am mai facut dupa ce le-am scos de la cuptor.
Pun tot aici si tarta cu spanac (asta-i lacto-ovo vegetarian )
#423
Postat 28 July 2020 - 06:57 PM
Sticky ananas cu tofu marinat in soya.
Soya bucati marinata in soya, presarata cu amidon si aruncate in wok.
Cand s-au rumenit am adaugat ananasul proaspat sos soya, o lingura otet si una de zahar brun.
Am mai lasat 5-6 minute in wok.
Si zucchine si ciupercute
Din ce mi-a ramas am facut un poke pentru Manu pentru lunch box.
#424
Postat 01 September 2020 - 09:28 AM
#425
Postat 04 September 2020 - 12:05 PM
Deci, tocana de legume!
Ghiveci! Cam lucios, ca am pus totul la ochi!
#426
Postat 04 September 2020 - 04:52 PM
Zacusca am in program intr-una din zilele astea, sa vad cand are chef sotul sa mergem la cumparaturi.
#427
Postat 04 September 2020 - 05:56 PM
adi_edi, la 04 September 2020 - 04:52 PM, a spus:
Zacusca am in program intr-una din zilele astea, sa vad cand are chef sotul sa mergem la cumparaturi.
Eu am pus la ochi, ceapa, morcov, ardei kapia, ulei, sare si ardei iute pentru gust picant, dar reteta ar fi asta!
https://chefnicolaie...-pilaf-sarbesc/
La ghiveci pe lângă cele de sus am adăugat o vânata de vreo 800 g si un zuchini cam la fel plus sos iute ca nu mai aveam boia iute.
Uitam, la tocana am pus si patru linguri cu vârf de orez. De preferat sa il fierbi inainte daca vrei legumele mai crocante, eu din lipsa de timp le-am fiert odata si nu mai sunt prea crocante legumele. Dar mie imi place indiferent cum iese.
#428
Postat 04 September 2020 - 06:14 PM
mino, la 04 September 2020 - 05:56 PM, a spus:
adi_edi, la 04 September 2020 - 04:52 PM, a spus:
Zacusca am in program intr-una din zilele astea, sa vad cand are chef sotul sa mergem la cumparaturi.
Eu am pus la ochi, ceapa, morcov, ardei kapia, ulei, sare si ardei iute pentru gust picant, dar reteta ar fi asta!
https://chefnicolaie...-pilaf-sarbesc/
La ghiveci pe lângă cele de sus am adăugat o vânata de vreo 800 g si un zuchini cam la fel plus sos iute ca nu mai aveam boia iute.
Uitam, la tocana am pus si patru linguri cu vârf de orez. De preferat sa il fierbi inainte daca vrei legumele mai crocante, eu din lipsa de timp le-am fiert odata si nu mai sunt prea crocante legumele. Dar mie imi place indiferent cum iese.
Ah, ce rau imi pare ca n-am cumparat ardei cand am fost dupa paine, as fi facut pentru azi sa mancam! Am vazut ca aveau si la ladita, ma gandeam ca vin cu sotul cand e liber, ma gandeam doar la zacusca. Multumesc pentru reteta ! si pentru pontul cu orezul!
#429
Postat 08 September 2020 - 02:18 PM
Rosiile umplute "a la romana"
Parmigiana alba de zucchine
#430
Postat 08 September 2020 - 03:01 PM
#431
Postat 12 September 2020 - 10:11 PM
Linkul meu
Mai vorbirăm/vorbisem de portobello pe undeva.
Si Shefa
Linkul meu
Linkul meu
#432
Postat 13 September 2020 - 12:03 AM
deacu le cumpar in fiecare saptamina
au iesit superb
dupa ce ne-am vorbit am zis sa fac tot posibilul sa elimin cantitatea de apa
asa ca
le-am facut la cuptor, n-am pus sare deloc (am pus apoi in farfurie) am pus rosioarele taiate in doua la scurs desi nu a fost nevoie pentru ca nu erau apoase si in loc de mozzarella am pus provolone, tot a iesit niste apa dar mai putin
acu daca tot o sa le refac tre sa scot de pe unde o fi tava aia care are un gratar si le pui pe gratar si in tava se scurge apa si ele ramin uscate
mersi Lili
#433
Postat 13 September 2020 - 12:25 AM
#434
Postat 13 September 2020 - 10:59 AM
tre sa studiem metode alternative
vinerea viitoare fac alta incercare, ca deja aseara mi-a venit ideea sa le pun pe 2 gratare de silicon, incerc
astea
#435
Postat 14 September 2020 - 12:01 AM
servita pe piine prajita si cu citeva gramajoare de gorgonzola
#436
Postat 23 October 2020 - 11:59 AM
300 gr faina
175 ml apa fierbinte
Sare
Pentru umplutura legume(varza, morcovi, ardei, ceapa , ghimbir )
Prajite lejer pe ambele parti, adaugam apa si acoperim, ca la ghioza.Se lasa pana se evapora apa.
Se servesc cu sos soya.
#440
Postat 01 December 2020 - 08:05 PM