Forum Culinar: Prajitura frageda cu cocos - Forum Culinar

Salt la continut

  • 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Prajitura frageda cu cocos neaparat de incercat!

#61 Useril este offline   2ut 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 18 February 2013 - 02:26 PM

Any, multumesc mult de reteta, succes deplin, ai mei au fost tare incantati de rezultat (am respectat reteta intocmai, ca io nu stiu altfel si a iesit pufoasa, usor umeda, cocosul se simtea super).
Singurul regret e ca n-am apucat sa o pozez (ramane pe data viitoare ca sigur se repeta).

#62 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 18 February 2013 - 04:56 PM

Bia, ma bucur mult ca v-a placut si eu ar trebui s-o refac :tongue3:.

#63 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 20 March 2013 - 02:59 PM

Any, l-am facut rulada. :cheers:

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-9-13637841880807.jpg

L-am copt 10 minute, am turnat crema "la cuptor" de aici si am mai copt 10 minute.
Asa arata scos din cuptor.

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-9-13637842636173.jpg

L-am lasat sa se raceasca nitel si am rulat.

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-9-13637843049213.jpg

Se face super rapid.Multumesc Any de reteta. :lol:

#64 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 23 March 2013 - 12:25 PM

Lili, ma surpinzi mereu, cata imaginatie ai!
A iesit frumos tare de tot! Si eu data viitoare vreau sa incerc s-o tai in doua si s-o umplu cu crema de cioco, vad eu. Ca daca nu are cioco, are viata lunga, dl. Any stii tu, e cu ciocolata.
De cand i-am zis ca in tortul tau de cioco si cafea sunt 400 de gr de cioco, s-a invatat sa ma intrebe de cate ori fac ceva divers dar pe baza de cioco, sa ma intrebe: "Cate grame de ciocolata contine?" :)

#65 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 25 March 2013 - 11:46 AM

Any imi place sa fac retete puzzle.Un pic de la una, un pic de la alta si sa-mi iasa ceva nou.
Mie nu-mi lipsesc 4-5 barette de ciocolata din casa.Si mai ales ca Manu prefera ciocolata amaruie.
Suntem "ciocohoolice" si n-avem scapare. :occasion15:

#66 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 25 March 2013 - 12:16 PM

Vezi postareaEataly, la 25 March 2013 - 11:46 AM, a spus:

Any imi place sa fac retete puzzle.Un pic de la una, un pic de la alta si sa-mi iasa ceva nou.
Mie nu-mi lipsesc 4-5 barette de ciocolata din casa.Si mai ales ca Manu prefera ciocolata amaruie.
Suntem "ciocohoolice" si n-avem scapare. :occasion15:


Si eu la fel, am macar 400 de grame amaruie mereu. Plus altele. Chiar ca n-avem scapare.
Manu stie ce-i bun :( !

#67 Useril este offline   yoyo 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 29 March 2013 - 04:38 PM

Any 1/2 plic de praf de copt inseamna 8 gr sau 1 plic are 8 gr si jumate va fi 4 grame?

#68 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 29 March 2013 - 05:09 PM

Vezi postareayoyo, la 29 March 2013 - 04:38 PM, a spus:

Any 1/2 plic de praf de copt inseamna 8 gr sau 1 plic are 8 gr si jumate va fi 4 grame?


Yoyo, inseamna exact cat am scris, adica 8 gr.
Plicul meu are 16 gr, deci juma' de plic are 8 gr :love7: .

#69 Useril este offline   yoyo 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 31 March 2013 - 01:49 PM

l-am refacut si a fost delicios. ma si gandesc pentru un indragostit de cocos (cunosc eu unul :notworthy:) la o combinatie intre acest tip de blat si un mousse cu cocos cu unul de cioco.

merci de completare.

#70 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 12 April 2013 - 01:15 PM

Vezi postareayoyo, la 31 March 2013 - 01:49 PM, a spus:

l-am refacut si a fost delicios. ma si gandesc pentru un indragostit de cocos (cunosc eu unul :tongue3:) la o combinatie intre acest tip de blat si un mousse cu cocos cu unul de cioco.

merci de completare.


Ce bine ca ti-a placut, ma bucur tare mult :rolleyes: !

#71 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 16 December 2013 - 12:46 AM

Any Anuță draga mea dragă, chiar acum am scos din cuptor porție dublă (că eu doar așa știu să fac).
Frumos mai miroase, bre. Mă înnebunește parfumul ăsta.
Am făcut-o de dat, dar cum sunt prevăzătoare și am făcut destulă cu siguranță vor mânca și ai mei.
Mâine e rândul fizioterapeutei mele preferate și a unei vecine/prietene dragă mie.
Și cum am rămas fără cocos trebuie să văd ce voi face pt restul populației dragi mie.
Așa că ori reușesc să recuperez ceva cocos ori va trebui să mă reprofileze.
Sigur voi face o dată ciocolatoasa pt o tanti doritoare pt ceilalți nu am nici cea mai vagă idee.
Te pupăcesc!
Sorina

#72 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 28 December 2013 - 04:36 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 16 December 2013 - 12:46 AM, a spus:

Any Anuță draga mea dragă, chiar acum am scos din cuptor porție dublă (că eu doar așa știu să fac).
Frumos mai miroase, bre. Mă înnebunește parfumul ăsta.
Am făcut-o de dat, dar cum sunt prevăzătoare și am făcut destulă cu siguranță vor mânca și ai mei.
Mâine e rândul fizioterapeutei mele preferate și a unei vecine/prietene dragă mie.
Și cum am rămas fără cocos trebuie să văd ce voi face pt restul populației dragi mie.
Așa că ori reușesc să recuperez ceva cocos ori va trebui să mă reprofileze.
Sigur voi face o dată ciocolatoasa pt o tanti doritoare pt ceilalți nu am nici cea mai vagă idee.
Te pupăcesc!


Ma bucur ca o faci si ca are succes! O s-o fac si eu dupa sarbatori ca deocamdata sunt plina de biscuiti :thumleft:.
Te pupacesc si eu!

#73 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 15 March 2017 - 03:48 PM

Any, am făcut-o Monti F1 și de data asta mi-a plăcut. Gata gata să o termin aproape jumătate singură...
Data trecută când mi-am încercat norocul am înlocuit făina cu făină de migdale. A predominat făina de migdale, cocosul nu a putut face față. Chiar am fost foarte dezamăgită.
Azi am prins elan și curaj și am folosit făină Monti (jumătate făină integrală și jumătate făină de tărâțe de ovăz)... Altă mâncare de pește, bre! O bunătate!
Nu am rezistat să o las să se răcească. Am mâncat-o călduță. Nu cred să fi mâncat vreodată vreo prăjitură de acest tip caldă... Eram prea pofticioasă!
Concluzie: o voi mai face! :beer2:
Sorina

#74 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 15 March 2017 - 05:35 PM

ma bucur Sorina ca a devenit un fel de prajitura casei.

Arata acest topic


  • 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi