Forum Culinar: Cauzele spirituale ale bolii - Forum Culinar

Salt la continut

• 11 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Cauzele spirituale ale bolii preluate de la Lazarev

#81 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,765
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 06 December 2012 - 12:26 PM

Vezi postareaPiscotel, la 05 December 2012 - 08:27 PM, a spus:

Of Doamne greu ii cu netul asta ,mai ales la subiecte sensibile ca nu ne vedem fata si nu auzim tonul vocii,sa ne intelegem mai bine .Imagine postata
cam asta m-a împiedicat pe mine să scriu până acum pe subiectul ăsta, deşi îl urmăresc cu interes de la început.

Aş avea aşa de multe de spus după ce am citit tot... Dar mi-e clar că nu sunt în stare să sintetitez şi să-mi adun frumos şi concis toate gândurile.
Spun doar că şi eu cred cu tărie că ceea ce facem şi ce gândim ne marchează, într-un fel sau altul, îşi lasă amprenta asupra noastră fie că suntem sau nu conştienţi de asta. Dacă devenim/suntem conştienţi ne putem ajuta mult pe noi sau pe cei din jur. Conştienţa, puterea minţii, autosugestia (nu pun semnul egal între ele) etc. pot face minuni.
Mai cred că binele şi răul sunt relative şi ţin de percepţie şi de sistemul de valori în care sunt analizate. Asta nu înseamnă că nu mă revoltă lucruri care mie mi se par rele sau nedrepte sau nu ma încântă lucrurile, faptele frumoase din punctul meu de vedere. Dar ceea ce mie, aici mi se pare bun altcuiva, în altă parte i se poate părea rău, şi invers.

#82 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 06 December 2012 - 02:13 PM

Vezi postareaCarmella, la 06 December 2012 - 09:26 AM, a spus:

Vezi postareaaura, la 06 December 2012 - 12:50 AM, a spus:

Cand spui greseli te referi la ce mai exact?
...
Cand le spui "greseli" le dai un caracter obscur care ne indeparteaza de esenta discutiei.

Daca citesti cu atentie mesajul meu pe care il citezi, eu doar am citat ce-a spus Lazarev in legatura cu greselile. Tu alegi sa traduci cuvintul prin intelesul lui religios (mindrie, ura, minie), deci intelegi exact ce-am vrut sa spun cu "pricinile religioase" ale declansarii bolilor, pentru ca asta afirma Lazarev, chiar daca nu cu aceleasi cuvinte.

cred ca incep sa inteleg ce zici. Intrebarea mea e, psihosomatica neaga cauzalitatea dinte aceste sentimente si boli?
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#83 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcanada

Postat 06 December 2012 - 02:15 PM

Vezi postareaboni, la 06 December 2012 - 12:26 PM, a spus:

Dar ceea ce mie, aici mi se pare bun altcuiva, în altă parte i se poate părea rău, şi invers.

Subscriu! Subscriu!

#84 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 06 December 2012 - 03:01 PM

Vezi postareaaura, la 06 December 2012 - 02:13 PM, a spus:

cred ca incep sa inteleg ce zici. Intrebarea mea e, psihosomatica neaga cauzalitatea dinte aceste sentimente si boli?

Nu neaga cauzalitatea dintre sentimente si boli, ba chiar de asta am spus ca se ocupa, dar Lazarev vorbeste de greseli pe care le fac oamenii si nu de sentimentele pe care le au.

#85 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 06 December 2012 - 03:27 PM

Vezi postareamoatza, la 06 December 2012 - 11:08 AM, a spus:

Vezi postareaCarmella, la 05 December 2012 - 10:45 PM, a spus:

in loc sa lupte ei insisi cu demonii trecutului sau prezentului, sa ii scoata la suprafata si apoi sa le dea un sut sa se duca cit colo.

Carmella, io-s o tipa mai pragmatica, cu tratamentele naturiste si meditatiile...mai rar,
Sunt o fire deschisa, extrovertita, anturajul spune ca sunt tonica.
Dar bineinteles ca am si eu probleme, inclusiv medicale.
Zi si mie, asa, clar, pe intelesul meu, cum sa fac sa dau suturi demonilor? cam cum ar tb sa ma comport, a.i. sa ma ajute simtitor la imbunatatirea pb medicale? jur ca nu-s ironica, subversiva, nu transmit mesaje subliminale...chiar as vrea sa reusesc sa trag niste suturi.

Pe scurt pot sa-ti spun ca daca te preocupa aspectul acesta, poti merge la un psihoterapeut format in psihosomatica, sau, daca nu ai cunostinta de unul pe aproape, la un altul cu alta formare cu care poti incepe un demers terapeutic care sa te ajute sa scapi de acei "demoni". Pe lung se poate povesti despre ce poti face singura pentru asta :)

#86 Useril este offline   rym 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Scarlett
  • Postari: 176
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 06 December 2012 - 03:44 PM

Vezi postareaUma, la 06 December 2012 - 12:06 AM, a spus:

Ce ne facem cu logica stiintei?

Nu contest medicina alopata!Isi are partea ei de contributie la bunastarea Omului-si nu este mica.
In familia am un nepot care a fost diagnosticat; leucemie mieloida..a reusit sa scape cu zile datorita medicinii,medicamentelor si nu in ultimul rand cu ajutorul unor profesionisti de la clinica Fundeni-dar...Si ajutat de toate leacurile auzite/testate sau nu...rugaciuni..etc.
Intr-un cuvant s-a luptat(crancen) pe toate planurile pentru reusita.

De aceea,zic eu, e bine sa stim ca exista si alte metode pentru a ne ajuta in caz de nevoie... de multe ori o singuraa idee sau un sfat valoreaza mult.

#87 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcanada

Postat 06 December 2012 - 04:32 PM

Vezi postareaCarmella, la 06 December 2012 - 03:01 PM, a spus:

Vezi postareaaura, la 06 December 2012 - 02:13 PM, a spus:

Nu neaga cauzalitatea dintre sentimente si boli, ba chiar de asta am spus ca se ocupa, dar Lazarev vorbeste de greseli pe care le fac oamenii si nu de sentimentele pe care le au.

Pai pentru el aceste sentimente inseamna greseli. Ma rog, asta e opinia lui. Deci, in principiu, Lazarev vorbeste despre acelasi lucru ca si psihosomatica. Diferenta e de limbaj. Ca si cum ar vorbi un moldovean cu un oltean, unul zice de fasole amestecata, iar celalalt de fasole facaluita.

#88 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcanada

Postat 06 December 2012 - 05:12 PM

Moatza, eu am gasit mare alinare in homeopatie. Ai incercat?

Uma, eu sunt o persoana foarte logica, crede-ma. Problema mea apare cand medicina (ca despre stiinta asta vorbim) nu are raspunsuri. Am stat 10 ani cu rinita alergica, cu medici care ori ma trimiteau acasa sa beau mai mult lapte pentru calciu, ori imi dadeau picaturi de mi se inflama mucoasa. Am indurat muuulti ani de dureri menstruale si ajunsesem sa iau 3 algocalmine pe zi. In plus, tot apareau altele si altele, noduli la sani, stare de oboseala, infectii repetate la plamani...Te asigur ca am urmat toate tratamentele primite, am luat toate antibioticele, dar ma cam saturasem. Dupa ce am inceput tratamentul homeopat, intr-o saptamana nu am mai avut nimic. A fost minunat.

Desigur ca medicina are leac pentru multe boli si e foarte bine. Dar, de ex mie nu mi-ar placea sa iau toata viata mea pastile de tensiune, cum face prietena mea. Si atunci as incepe sa caut alternativele. Stiintific sau nu, as alege un tratament care mi s-ar potrivi.

Detest dependenta. Deasta am renuntat si la tigara. Nu mi-am propus niciodata sa renunt, dar incepuse sa nu-mi mai placa gustul si intreg ritualul. Mi se parea penibil sa fiu obligata sa iau tigara, sa o duc la gura si apoi sa scrumez. :)

Pentru mine, medicina alopata are aroganta sa ne spuna ca ea ofera singura solutie, pentru ca e "stiintifica".

#89 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 06 December 2012 - 05:18 PM

Vezi postareaRym, la 06 December 2012 - 03:44 PM, a spus:

Nu contest medicina alopata!Isi are partea ei de contributie la bunastarea Omului-si nu este mica.
In familia am un nepot care a fost diagnosticat; leucemie mieloida..a reusit sa scape cu zile datorita medicinii,medicamentelor si nu in ultimul rand cu ajutorul unor profesionisti de la clinica Fundeni-dar...Si ajutat de toate leacurile auzite/testate sau nu...rugaciuni..etc.
Intr-un cuvant s-a luptat(crancen) pe toate planurile pentru reusita.

De aceea,zic eu, e bine sa stim ca exista si alte metode pentru a ne ajuta in caz de nevoie... de multe ori o singuraa idee sau un sfat valoreaza mult.

Sanatate multa puiului de om :) .

Din nefericire am trecut si noi prin asta cu nepotul meu -si te rog sa ma crezi ca daca as fi auzit ca se vindeca daca imi tai o ureche si sar intr-un picior de aici si pana in Romania, as fi facut-o. Daca i-as fi putut face cadou toate zilele mele din acea clipa, as fi facut-o fara sa ma gandesc de doua ori ...si nu as fi fost singura.
Colegii mei au credinte diferite si te rog sa ma crezi ca atunci cand imi spuneau " I will pray for him" ma bucuram nu doar pentru ca acopereau toate ariile religiei, dar pentru ca erau gandurile bune si pozitive in care cred. Si gandurile astea ne-au dat puterea sa trecem peste clipele deloc usoare. Dar medicina e cea care mi-a salvat in primul rand puiul de om.

Eu nu am negat nicio clipa existenta a o gramada de alte forme de lupta cu boala, ce contest eu este gasirea unor vine spirituale in aceste boli. Faptul ca se presupune ca piciul meu a venit cu o poveste trista in spatele lui, ca a gresit in alta viata si acum plateste sau ca un pacat al parintilor se rasfrange asupra lor - ei bine asta refuz sa accept. Bolile exista si din pacate nu are rost sa ne intrebam (doar in limite de ce putem face mai bine pentru sanatatea noastra) DE CE NOI? Pentru ca bolile exista, pentru ca ne pot lovi pe oricare dintre noi si a ne intreba de ce noi, e ca si cum cu aroganta ne-am simti speciali, deasupra restului lumii care se imbolnaveste.

De aia e bine sa ne bucuram de fiecare clipa pe care o avem, sa apreciem ce e bun in viata noastra si sa lasam mai la spate sentimentele negative.
A cat is a friend fur-ever !

#90 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 06 December 2012 - 05:32 PM

Vezi postareaaura, la 06 December 2012 - 05:12 PM, a spus:

Moatza, eu am gasit mare alinare in homeopatie. Ai incercat?

Uma, eu sunt o persoana foarte logica, crede-ma. Problema mea apare cand medicina (ca despre stiinta asta vorbim) nu are raspunsuri. Am stat 10 ani cu rinita alergica, cu medici care ori ma trimiteau acasa sa beau mai mult lapte pentru calciu, ori imi dadeau picaturi de mi se inflama mucoasa. Am indurat muuulti ani de dureri menstruale si ajunsesem sa iau 3 algocalmine pe zi. In plus, tot apareau altele si altele, noduli la sani, stare de oboseala, infectii repetate la plamani...Te asigur ca am urmat toate tratamentele primite, am luat toate antibioticele, dar ma cam saturasem. Dupa ce am inceput tratamentul homeopat, intr-o saptamana nu am mai avut nimic. A fost minunat.

Desigur ca medicina are leac pentru multe boli si e foarte bine. Dar, de ex mie nu mi-ar placea sa iau toata viata mea pastile de tensiune, cum face prietena mea. Si atunci as incepe sa caut alternativele. Stiintific sau nu, as alege un tratament care mi s-ar potrivi.

Detest dependenta. Deasta am renuntat si la tigara. Nu mi-am propus niciodata sa renunt, dar incepuse sa nu-mi mai placa gustul si intreg ritualul. Mi se parea penibil sa fiu obligata sa iau tigara, sa o duc la gura si apoi sa scrumez. :)

Pentru mine, medicina alopata are aroganta sa ne spuna ca ea ofera singura solutie, pentru ca e "stiintifica".

Aura, dar eu nu contest homeopatia nicio secunda! Eu sunt prima care pun ciorapi cu otet in picioare cand am febra, care fac ceai de toate plantele posibile (si la o raceala puternica in loc sa iau un spray sa ajute respiratia..imi cer scuze, nu-mi vine in minte denumirea in limba romana acum, e cel ca pentru asmatici) am cautat si am gasit ceaiul perfect care m-a ajutat sa respir mai bine!
Bunica mea avea reteta pentru arsuri pe care o facea acasa din camfor si ceara curata de albine care repara tesutul mai repede decat oricare crema de pe piata - punea ventuze pentru raceli si vedeam clar cum adultii se simteau mai bine!
Eu sar prima data la medicamente naturiste (de exemplu pentru o raceala la sinus-urechi, am gasit cel mai bun spray de pus sub limba, a facut minuni-tocmai sa nu devin dependenta de un spray de nas) - mai mult, cred ca, cu o alimentatie sanatoasa putem preveni si chiar vindeca multe boli!.
Tocmai de aia eu sunt de parerea prevenirii, si cautarii cauzei - nu doar tratarea cu o pastila.

Eu imi ador medicul de familie, dar sincer? Verific mereu si cu un medic homeopat foarte bun. Si incerc sa gasesc calea de mijloc si mai ales cea a prevenirii.

#91 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcanada

Postat 06 December 2012 - 05:36 PM

Vezi postareaUma, la 06 December 2012 - 05:18 PM, a spus:

Bolile exista si din pacate nu are rost sa ne intrebam

ei uite, vezi, asta nu pot sa o accept. Cand spui ca bolile exista pentru ca exista, eu vin si intreb, ca si copiii de 5 ani, de ce?
Cerul e albastru, de ce? Apa nu se amesteca cu uleiul, de ce? Oamenii se imbolnavesc, de ce?

#92 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 06 December 2012 - 05:44 PM

Vezi postareaaura, la 06 December 2012 - 05:36 PM, a spus:

ei uite, vezi, asta nu pot sa o accept. Cand spui ca bolile exista pentru ca exista, eu vin si intreb, ca si copiii de 5 ani, de ce?
Cerul e albastru, de ce? Apa nu se amesteca cu uleiul, de ce? Oamenii se imbolnavesc, de ce?

Mai e bine sa te intrebi :) Si eu vreau sa stiu tot, chiar daca imi ajuta au ba pentru ca sunt curioasa din fire (in sensul de cunoastere, nu de barfa).
Dar accept explicatia stiintifica, accept faptul ca sunt virusi, bacterii, defectiuni genetice si asa mai departe.

Si ca cerul e albastru, chiar zilele trecute am avut discutia asta cu un coleg :) http://www.sciencema...m/sky_blue.html

Deci eu am zis ca nu are rost sa ne intrebam DE CE NOI - la modul de cum se face ca taman mie mi se intampla! Deci sa o iau personal, ca o jignire personala. Acceptam ca ni se poate intampla, asa cum i se poate intampla oricui si sa trecem la urmatoarea faza, la CE PUTEM FACE sa ne vindecam.
Evident,ideal e sa incercam sa prevenim. Mult mai usor, dar nu neaparat cu succes :)

#93 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcanada

Postat 06 December 2012 - 05:45 PM

DE CE NOI? Pentru ca bolile exista, pentru ca ne pot lovi pe oricare dintre noi si a ne intreba de ce noi, e ca si cum cu aroganta ne-am simti speciali, deasupra restului lumii care se imbolnaveste.

Uma, nu am vrut sa sune arogant, de ce eu. De fapt, am subliniat eu pentru a evita sa vorbesc la general. Vroiam sa explic doar punctul meu de vedere si nu sa vorbesc in numele altora. A fost o exprimare gresita din partea mea.

#94 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcanada

Postat 06 December 2012 - 05:48 PM

Vezi postareaUma, la 06 December 2012 - 05:44 PM, a spus:

Vezi postareaaura, la 06 December 2012 - 05:36 PM, a spus:

Mai e bine sa te intrebi :) Si eu vreau sa stiu tot, chiar daca imi ajuta au ba pentru ca sunt curioasa din fire (in sensul de cunoastere, nu de barfa).
Dar accept explicatia stiintifica, accept faptul ca sunt virusi, bacterii, defectiuni genetice si asa mai departe.

Si ca cerul e albastru, chiar zilele trecute am avut discutia asta cu un coleg :) http://www.sciencema...m/sky_blue.html

Deci eu am zis ca nu are rost sa ne intrebam DE CE NOI - la modul de cum se face ca taman mie mi se intampla! Deci sa o iau personal, ca o jignire personala. Acceptam ca ni se poate intampla, asa cum i se poate intampla oricui si sa trecem la urmatoarea faza, la CE PUTEM FACE sa ne vindecam.
Evident,ideal e sa incercam sa prevenim. Mult mai usor, dar nu neaparat cu succes B)

Mie intrebarea cu cerul albastru mi-a pus-o Stefania si a trebuit sa ma interesez :)

La mine, "CE PUTEM FACE sa ne vindecam" ar trebui sa faca parte din intelegerea cauzei. Daca nu stii cauza, cum poti sa vindeci?

#95 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 06 December 2012 - 05:51 PM

Vezi postareaaura, la 06 December 2012 - 05:45 PM, a spus:

DE CE NOI? Pentru ca bolile exista, pentru ca ne pot lovi pe oricare dintre noi si a ne intreba de ce noi, e ca si cum cu aroganta ne-am simti speciali, deasupra restului lumii care se imbolnaveste.

Uma, nu am vrut sa sune arogant, de ce eu. De fapt, am subliniat eu pentru a evita sa vorbesc la general. Vroiam sa explic doar punctul meu de vedere si nu sa vorbesc in numele altora. A fost o exprimare gresita din partea mea.

Aura ce ai spus tu nu a fost arogant, ai ales doar parte din fraza mea si asta am vrut sa explic, ca si eu imi pun intrebari de genul -de ce boala, dar niciodata de ce tocmai eu (doar ca sa gasesc o cauza-genetic, alimentatie gresita, mediu toxic)

Chiar daca nu suntem de acord in anumite privinte, imi face placere sa discut cu tine, taman pentru ca putem discuta idei si nu ne calcam pe degetele :thumleft:

#96 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 06 December 2012 - 05:58 PM

Vezi postareaaura, la 06 December 2012 - 05:48 PM, a spus:

Mie intrebarea cu cerul albastru mi-a pus-o Stefania si a trebuit sa ma interesez :thumleft:

La mine, "CE PUTEM FACE sa ne vindecam" ar trebui sa faca parte din intelegerea cauzei. Daca nu stii cauza, cum poti sa vindeci?

Vezi linkul meu, ajuta :)

Cauza o pot cauta cu puterea mea de intelegere si cu ajutorul celor care stiu mai multe decat mine. Si nu ma rezum la cauza fizica- eu cred in spiritualitate, cred in energii pozitive si negative, in puterea binelui si asa mai departe.

E drept ca nu cred in modul de abordare care imi spune ca o boala e o pedeapsa. Ca am facut ceva gresit in alta viata, ca platesc niste pacate sau ca mi-a facut cineva farmece cu "ulcica la coltul gardului".

#97 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationSibiu

Postat 06 December 2012 - 06:02 PM

Evident,ideal e sa incercam sa prevenim. Mult mai usor, dar nu neaparat cu succes :thumleft:

Eu aici văd cam aceeași mărie cu altă pălărie, adică e chestie de nuanță și de exprimare.
Faptul că te întrebi DE CE EU nu aș vedea-o ca pe o jugnire personală ci ca pe o metodă de a căuta soluții. Ce am făcut eu altfel decât alți oameni care sunt sănătoși? Ce am greșit de am devenit mai expus bolii decât ceilalți? De ce mi-am pierdut protecția? Iar dacă accepți protecția (imunitatea) ca pe o barieră (energetică) care poate slăbi sau se poate întării sub influența emoțiilor și gândurilor tale (la fel cum o emoție sau un gând puternic îți poate da o putere fizică deosebită) atunci ajungem la un numitor comun și ne dăm seama că spunem de fapt același lucru, dar cu cuvinte diferite.

#98 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcanada

Postat 06 December 2012 - 06:11 PM

Vezi postareaboni, la 06 December 2012 - 06:02 PM, a spus:

Eu aici văd cam aceeași mărie cu altă pălărie, adică e chestie de nuanță și de exprimare.
Faptul că te întrebi DE CE EU nu aș vedea-o ca pe o jugnire personală ci ca pe o metodă de a căuta soluții. Ce am făcut eu altfel decât alți oameni care sunt sănătoși? Ce am greșit de am devenit mai expus bolii decât ceilalți? De ce mi-am pierdut protecția? Iar dacă accepți protecția (imunitatea) ca pe o barieră (energetică) care poate slăbi sau se poate întării sub influența emoțiilor și gândurilor tale (la fel cum o emoție sau un gând puternic îți poate da o putere fizică deosebită) atunci ajungem la un numitor comun și ne dăm seama că spunem de fapt același lucru, dar cu cuvinte diferite.

Boni, esti extraordinara, ai spus exact ce nu am putut exprima eu. Merci.

#99 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 06 December 2012 - 06:11 PM

Vezi postareaboni, la 06 December 2012 - 06:02 PM, a spus:

Evident,ideal e sa incercam sa prevenim. Mult mai usor, dar nu neaparat cu succes :thumleft:

Boni, am spus exact asta mai sus "de ce boala, dar niciodata de ce tocmai eu (doar ca sa gasesc o cauza-genetic, alimentatie gresita, mediu toxic)"

Deci o intrebare pusa in sensul de gasire a motivelor nu doar de dragul lamentarii si a victimizarii.

#100 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationSibiu

Postat 06 December 2012 - 06:13 PM

Vezi postareaUma, la 06 December 2012 - 05:58 PM, a spus:

E drept ca nu cred in modul de abordare care imi spune ca o boala e o pedeapsa.

Ioi ce-mi place discuția asta și mie. Dar ar fi și mai frumos față în față, la un pahar de vin sau o cafea.

Eu o țin acum pe a mea Imagine postata, adică ce vreau să spun este că poți să vezi lucrurile în diferite moduri.
Pedeapsa respectivă nu trebuie să însemne neapărat ceva rău pentru tine, adică nu există întenția ca ție să îți fie rău. E o atenționare cum că ești pe un drum greșit. Poate boala nu trebuie luată (doar) în tragic ci trebuie căutat puțin mai departe.

Ce am scris mai sus este ca să exemplific ce poate să fie dincolo de niște cuvinte. De accea e greu de discutat în scris. :thumleft:

Nici eu nu cred în păcatele pe care trebuie să le plătim din cauza altora, dar cred că sufletul este nemuritor și se plimbă de colo colo.

EDIT: că am citit răspunsul și e clar, spunem același lucru cu alte cuvinte Imagine postata

Vă pup și mi-e drag să discut cu voi. Dar trebuie să mă opresc acum. La noi e seară și mă cheamă Maia. Imagine postata

Arata acest topic

• 11 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul