Ellani, la 05 January 2013 - 10:41 PM, a spus:
Inca o data,La Multi Ani si inca o data,pentru a nu stiu cata oara,ma minunez de cate reusesti sa faci,in ciuda problemelor de sanatate!Masa are acea alura de 'facut cu dragoste acasa' si cred ca si asta e unul din factorii care ii atrage pe mesenii tai,mai ales ca mereu le faci colorate,dar si naturale.Nu pot decat sa adaug 'jos palaria'!
Salata 'bratara' e favorita sotului,dar eu o fac mereu in varianta simplificata,adica strat de carne slaba prajita,sau gratar,ceapa domolita in unt,cartofi fierti,sfecla fiarta,semintele de rodie si maioneza intre unele straturi.El ar manca in toata ziua.Cred ca am mai vorbit de ea cu Any,pe la topicul unde am mai postat si eu din 'masutzele' mele
,caci mese mari nu le pot zice,dupa ce vad pe aici pe la multele gospodine.
Si eu inca o data iti multumesc frumos!
Cu musafirii mei este poveste lunga...sotul are trei frati, care la randul lor au copii, am si eu o sora mai aproape si nepoate, am si frate,dar el nu a fost, ca-i departe, avem o armata de fini si un batalion de
finici plus prietenii, care n-au venit toti, asteapta revansa la ziua sotului, care coincide cu ziua casatoriei, e pe aproape, dar am decis, bufet suedez, m-am resimtit dupa toate astea si nu vreau sa ma mai expun, azi am stat in pat pana la zece si ceva...
Referitor la bratara...
Eu nu am dat de topicul asta de care zici, mi-e si rusine sa mai zic asta, intru, ce-i drept cu un anumit interes, postez sau caut ceva, ies repede. Azi m-am minunat cand am vazut la suprafata topicul cu pregatirile de Craciun, l-am citit cu drag si m-am apucat, fara sa pot finaliza, sa postez si pregatelile mele, nu mi-a reusit si nu mai postez nimic pana nu se rezola ceva, ca ma apuca nervii.
Ma duc sa caut topicul tau...