Mulţumesc frumos
Fac o mică pauză acum şi pun poze
A fost o petrecere mare, la un loc din acela special. Încă îşi doreşte mulţi copii invitaţi, şi fete şi băieţi. Deşi e în clasa a II-a, cei mai mulţi invitaţi sunt din foştii colegi de la grădi. Au fost o grupă tare faină, s-au înţeles bine şi copiii şi părinţii.

În total au venit 16 copii din 20 invitaţi. Îmi pare tare rău pentru cei care nu au venit şi nu ştiu cum aş putea să îi fac pe părinţi să înţeleagă că nu e nici o obligaţie de reciprocitate (doar nu-i nuntă) şi nici un barem pentru cadou. Important e să fie împreună copiii, să se bucure, să fie la "petrecere". La grădiniţă reuşisem să adun toată grupa

La şcoală încă nu ne cunoaştem bine între noi, părinţii...
O dată pe an facem un efort iar Maia are parte de o petrecere frumoasă. Asta e cadoul nostru pentru ea.
Pun şi o poză "de ansamblu" în care am ascuns cum am putut feţele copiilor să nu fie vre-o problemă.

Şi una separată cu tortul minune. Copiii au fost încântaţi, Maia cea mai cea, iar asta contează pentru mine. În rest, noi să fim sănătoşi
P.S. Bia, noroc cu pozele cu fetele tale că mi-am amintit de împletitura asta "strâmbă" şi i-am făcut o freză mai specială.