Vă mulţumesc pentru urări şi din partea Maiei. I-am spus că a felicitat-o lumea de la "concurs", aşa a reuşit să facă legătura cu forumul, şi a fost foarte emoţionată. Se vedea pe feţişoara ei că nu ştia ce să spună

.
Să vă mai spun despre tort, că doar suntem pe un forum culinar

În poze a dat mai bine decât în realitate. Era strâmb rău de tot. Nu am reuşit să-l glazurez cum trebuie pentru că nu mi-am porţionat bine glazura. E cea oglindă, a Adrianei, pe care o folosesc des. Doar că de data asta au fost şi timpii şi cantităţile altfel. Ba era prea fluidă (se vede la partea de sus), ba apoi s-a îngroşat prea tare şi era să nu-mi ajungă... Am lucrat la el de dimineaţa, de la 10, până seara la 8, cu o pauză de masă de vre-o 2 ore, cred, timp în care măcar s-au răcit bine blaturile. Cele mai mari emoţii le-am avut la transportul până la locul petrecerii. Am şi acum febră musculară.

În momentul ăsta, dacă mă întrebaţi, vă jur că nu mai fac în viaţa mea tort cu ejat. Dar nu se ştie niciodată
Dar am mai constat ceva ce mă mulţumeşte pe deplin: copiii văd lucrurile cu totul altfel decât noi, mai ales când sunt "setaţi" pe petrecere. Toate au fost nemaipomenite, tortul a fost "fenomenal", aşa că eu mă declar mulţumită