Lapona Enigel, la 24 February 2013 - 06:43 PM, a spus:
Spune-mi daca ai nevoie de ajutor la traducere, si o fac cu mare placere. Reteta provine din cartea Joy of Cooking, Rombauer, Becker&Becker, pe care o consider una din cele mai complete carti de bucatareala si gatit.
Multumesc de poza Eu,recunosc,unele retete nu prea le fac 'a la carte',ci mai mult dupa ureche
Deja am si citit ce-i scris acolo si vazut ideea cu aluatul de paine,care nu-i o idee rea si care ma gandesc ca s-ar putea folosi si la alte carnuri si variatii.Doar ca eu, probabil ca, tot i-as pune ceva pe post de absorbant,daca tot m-am fript
Sau poate ca n-a fost aluatul foietaj de calitate,ca vad ca scrie si de asta.Oricum, n-am de unde lua altul,pentru ca pe-aici se vinde doar un fel.
Ramane sa ma hotarasc si sa vad cand mi se iveste si mie ocazia potrivita