
Ingredientele folosite de mine:
200gr nuci macinate
150 ml ulei
100 gr fructoza (cine vrea poate pune mai mult ptr mine este suficient)
3 oua intregi
60 gr ciocolata neagra 74% cacao tocata marunt
200 ml kefir
70gr faina integrala de grau
70 gr tarate de ovaz rasnita
1 plic bicarbonat de amoniu
Am copt in tava lungime=30cm latime=20cm
Modul de preparare:
Am batut ouale intregi cu fructoza,apoi am adaugat kefirul si uleiul, am mixat putin pina la omogenizare, apoi am adaugat nuca macinata+taratea+faina integrala+ciocolata maruntita+bicarbonatul de amoniu pe care le`am imbinat toate intr`un bol si am turnat totul in bolul cu ouale batute cu fructoza , kefirul si uleiul. Am pus la copt pe 180 grade ptr 35 minute. Proba cu scobitoarea.

coapta

Am lasat sa se raceasca, apoi am taiat 15 patratele si le`am glazurat.




Glazura:
100gr cioco neagra 74% cacao
200 ml smantana ptr frisca 30%
Incalzim smantana cu ciocolata si amestecam pina se topeste toata ciocolata si racim amestecand, apoi turnam cu lingura peste patratelele de prajitura, decoram cu migdale/nuci ce avem la indemana. Un gust perfect.