caress, la 26 April 2013 - 08:41 PM, a spus:
1. era bicarbonat de amoniu, eu am pus de sodiu
2.ciocolata maruntita -era f rece si foarte dura, dupa doua patratele ma dureau degetele, asa ca am cam rasolit ruperea si am lasat o bucatele mai mari
3 tava ta de data asta a fost mai mica decat a mea-nu m-am gandit sa o masor, mi s-a parut ok dar nu era.Asa incat a iesit mai subtire, si s-a cam copt prea tare la fund.
una peste alta, ca prima incercare este foarte ok, iar de gust nu mai vorbim...este delicioasa!!!!!!!
Inainte de coacere-se vad bucatile mai mari de cioco.

Ciocolata s-a cam lasat la fundul tavii, si per total e mai inchisa decat a ta.Dar e foarte, foarte buna!

A iesit foarte bine!
Te`ai grabit si nu ai citit bine dimesiunea tavii. Nu mai conteaza, conteaza ca este pe gustul tau.
Ciocolata neagra, este tare si trebuie sa o toci.
Aici bicarbonatul de amoniu de data asta l`am pus asa nestins.
Poti pune iaurt de baut in loc de kefir.
O lingura inseamna :
faina 25 g
sare 30 g
nuci macinate 25 g