Fox, eu nu am vazut niciodata asa ceva la noi, dar nici nu aveam habar. Am vazut la Lidl de ceva vreme o varza creata, dar e capatana, nu "foaie lata" la buchet cum arata ei. O fi tot aia?
Salată toscană de kale cavolo nero, varză toscană, Grünkohl
Postat 27 March 2013 - 11:48 PM
Fox, eu nu am vazut niciodata asa ceva la noi, dar nici nu aveam habar. Am vazut la Lidl de ceva vreme o varza creata, dar e capatana, nu "foaie lata" la buchet cum arata ei. O fi tot aia?
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 28 March 2013 - 12:41 PM
Postat 28 March 2013 - 05:51 PM
Postat 31 March 2013 - 12:46 AM
e mult mai groasa frunza ca a ta, an facut-o si mincat-o dupa 24 de ore, imediat nu era buna deloc. Acceptabila
Postat 31 March 2013 - 01:24 AM
la mine continuă perioada de amor, aseară, cu peşte
Postat 07 May 2013 - 02:08 AM
Dex, cum mai stai cu amorul ?
Pretenii veniti ieri in vizita m-au onorat cu niste momente de reculegere , deh, ca la toate intrunirile tovarasesti , toti vorbesc in acelasi timp, pe urma deodata... liniste, numai clinchetul tacamurilor in farfurii. Kale a generat unul din aceste momente, in care toti se intrebau ce bunatate poate fi - si inainte de asta a fost momentul "dovlecei raw vegan" , iarasi confuzie si extaz - asta ca sa enumar doar produsele marca Dexter, ca au mai fost cartofii Geani, friptura Daniella , si tortul cu 3 feluri de cioco - marca nu mai stiu a cu e).
Postat 07 May 2013 - 07:02 PM
adi, să vă fie de bine şi de sănătate!
Postat 18 April 2016 - 11:50 PM
In primavara aceasta am fost norocoasa si am gasit si la noi o sursa de kale la un pret decent: 3 lei legatura, tot acest soi de kale creata ca si cel pe care il foloseste autorul topicului. Am gasit si cavolo nerro, ambele f tinere aici, in martie. Am facut n salate, n combinatii, doar pesmet n-am pus, in rest diverse variatii. Mbuuuna salata toscana de kale crude. Merci, Dex si sa ne mai inspiri cu noi inventii sanatoase si gustoase.
Sanatate si voie buna tuturor!
Postat 19 April 2016 - 04:17 PM
Cand am cumparat-o nu stia ce e pentru ca vanzatorul nu ii spunea Kale si mi-a spus ca se poate face si in tigaie cu putin ulei, sau un sos verde, ......etc
Postat 22 May 2016 - 03:38 PM
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"
Postat 23 May 2016 - 08:33 PM
Postat 27 January 2019 - 04:14 PM
Am facut-o fara usturoi, si cu pesmet aromatizat cu ierburi.
Postat 27 January 2019 - 05:12 PM
bine că ai adus-o la suprafață că nu am făcut-o cam de mult, o pun pe listă din nou
adi, matale cum stai la capitolul kale?
Postat 27 January 2019 - 05:26 PM
Dexter, la 27 January 2019 - 05:12 PM, a spus:
bine că ai adus-o la suprafață că nu am făcut-o cam de mult, o pun pe listă din nou
adi, matale cum stai la capitolul kale?
Da, stii ca io-s cel mai mare fan ! Acum cateva zile cand am cautat sa fac n-am gasit decat niste legaturi sfrijite, asa ca mai astept. Cu vremea asta nu prea ies la cumparaturi, daca-l trimit pe sot cine stie ce-mi aduce in loc de kale...
Postat 27 January 2019 - 08:05 PM