Fox, eu nu am vazut niciodata asa ceva la noi, dar nici nu aveam habar. Am vazut la Lidl de ceva vreme o varza creata, dar e capatana, nu "foaie lata" la buchet cum arata ei. O fi tot aia?
Salată toscană de kale cavolo nero, varză toscană, Grünkohl
#21
Postat 27 March 2013 - 11:48 PM
Fox, eu nu am vazut niciodata asa ceva la noi, dar nici nu aveam habar. Am vazut la Lidl de ceva vreme o varza creata, dar e capatana, nu "foaie lata" la buchet cum arata ei. O fi tot aia?
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#23
Postat 28 March 2013 - 12:41 PM
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#24
Postat 28 March 2013 - 05:51 PM
#25
Postat 31 March 2013 - 12:46 AM
e mult mai groasa frunza ca a ta, an facut-o si mincat-o dupa 24 de ore, imediat nu era buna deloc. Acceptabila
#26
Postat 31 March 2013 - 01:24 AM
la mine continuă perioada de amor, aseară, cu peşte
#28
Postat 07 May 2013 - 02:08 AM
Dex, cum mai stai cu amorul ?
Pretenii veniti ieri in vizita m-au onorat cu niste momente de reculegere , deh, ca la toate intrunirile tovarasesti , toti vorbesc in acelasi timp, pe urma deodata... liniste, numai clinchetul tacamurilor in farfurii. Kale a generat unul din aceste momente, in care toti se intrebau ce bunatate poate fi - si inainte de asta a fost momentul "dovlecei raw vegan" , iarasi confuzie si extaz - asta ca sa enumar doar produsele marca Dexter, ca au mai fost cartofii Geani, friptura Daniella , si tortul cu 3 feluri de cioco - marca nu mai stiu a cu e).
#29
Postat 07 May 2013 - 07:02 PM
adi, să vă fie de bine şi de sănătate!
#30
Postat 18 April 2016 - 11:50 PM
In primavara aceasta am fost norocoasa si am gasit si la noi o sursa de kale la un pret decent: 3 lei legatura, tot acest soi de kale creata ca si cel pe care il foloseste autorul topicului. Am gasit si cavolo nerro, ambele f tinere aici, in martie. Am facut n salate, n combinatii, doar pesmet n-am pus, in rest diverse variatii. Mbuuuna salata toscana de kale crude. Merci, Dex si sa ne mai inspiri cu noi inventii sanatoase si gustoase.
Sanatate si voie buna tuturor!
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#31
Postat 19 April 2016 - 04:17 PM
Cand am cumparat-o nu stia ce e pentru ca vanzatorul nu ii spunea Kale si mi-a spus ca se poate face si in tigaie cu putin ulei, sau un sos verde, ......etc
#34
Postat 22 May 2016 - 03:38 PM
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"
#35
Postat 23 May 2016 - 08:33 PM
#36
Postat 27 January 2019 - 04:14 PM
Am facut-o fara usturoi, si cu pesmet aromatizat cu ierburi.
#37
Postat 27 January 2019 - 05:12 PM
bine că ai adus-o la suprafață că nu am făcut-o cam de mult, o pun pe listă din nou
adi, matale cum stai la capitolul kale?
#38
Postat 27 January 2019 - 05:26 PM
Dexter, la 27 January 2019 - 05:12 PM, a spus:
bine că ai adus-o la suprafață că nu am făcut-o cam de mult, o pun pe listă din nou
adi, matale cum stai la capitolul kale?
Da, stii ca io-s cel mai mare fan ! Acum cateva zile cand am cautat sa fac n-am gasit decat niste legaturi sfrijite, asa ca mai astept. Cu vremea asta nu prea ies la cumparaturi, daca-l trimit pe sot cine stie ce-mi aduce in loc de kale...
#40
Postat 27 January 2019 - 08:05 PM