Eu am adaptat a doua reteta, nu prima.
A, si am facut-o de fooooarte multe ori pana acum. Ca sa va faceti o idee, in ziua in care am facut-o prima data, seara a trebuit sa o mai fac inca o data. Efectiv s-au topit!!!
Ingrediente
200 gr alune... eu am folosit anacardi in marea majoritate a cazurilor, iar atunci cand am ramas fara am folosit migdale
200 gr
3 oua
100 gr ciocolata
o lingura de ulei din seminte
1 ceasca de cafea de lapte monti
200 gr faina... eu am folosit faina de migdale. Voi puteti folosi si faina monti (50/50). Fiecare cum doreste
15 gr praf de copt
Se mixeaza ouale cu incredere, apoi se adauga fructoza.
Se continua a mixare.
Apoi se adauga uleiul si laptele. Se continua a mixare.
Se adauga faina de migdale, in cazul meu, si praful de copt. Se mixeaza usor.
Din timp ciocolata si alunele/migdalele/anacardi (ce vreti sau aveti voi) le macinati grosier. Acum e timpul sa le adaugati si mai invartiti inca o data mixerul.
Treaba terminata.
Se pune in tava si se da la cuptor la 180°C. Eu folosesc mereu hartie.
Adriana folosind faina a trebuit sa o tina la cuptor 45 de minute. Aveti grija, daca folositi faina de migdale incepeti sa verificati dupa 20 de minute, pt ca altfel riscati sa o ardeti. Oricum chiar daca o doriti un pic mai bronzata nu riscati sa o tineti mai mult de 30 de minute.
Ma rog, va aranjati voi, ca sunteti mari si vaccinate.
Am facut si poze in timpul variilor etape, dar nu le mai gasesc, asa ca de data aceasta doar produsul finit...

Si-inca una si ma duc... sper sa va destabilizeze si pe voi cum ma destabilizeaza pe mine. Cand ii simt mirosul salivez instantaneu.