Suleyman Magnificul Discutii despre serial
Postat 16 October 2014 - 10:36 PM
Si Suleyman dupa 2 ani e tot incruntat si nu vb. cu toata lumea,de parca e cineva vinovat de ce a facut el...Tipic,el intai o comite apoi cauta vinovatii ..Pff!!
Postat 22 October 2014 - 01:19 PM
Postat 22 October 2014 - 03:28 PM
Iar cu omorurile, asa a fost adevarul, inca multe le-au mai scapat din vedere!
Postat 22 October 2014 - 06:59 PM
Postat 23 October 2014 - 10:47 AM
Postat 23 October 2014 - 02:31 PM
Daa!! ai mei stiu,daca deseara misca vreunul in front le iau capul...
Postat 23 October 2014 - 09:36 PM
Paii se vede ca ne apropiem de sf. serialului,asa ca-i omoara pe astia pe capete
Acum sa vedem cum scapa Nurbanu basma curata...are noroc,ca Huricihan moare ,asa ca Hurrem desi afla adevarul prefera sa taca si vina va cadea pe o cadana nevinovata,dar nu ramane asa.Hurrem realizeaza prea tarziu cine e Nurbanu' asa ca decide sa o tina sub observatie si chiar sa incerce sa o indeparteze daca nu mai rau,sa o separe de Selim,pt. ca il influenta in mod negativ(sau ma rog,nu il influenta intr-un mod care sa-i convina lui Hurrem cel putin)..In fine Rustem e numit din nou mare vizir in locul sotului Fatmei ce fuse executat,si Mahidevran deposedata de toate bunurile si alocatia anuala de care beneficia,asa ca e aruncata intr-o saracie lucie drept pedeapsa ca ar fi contribuit impreuna cu fostul mare vizir la rascoala ce a avut loc dupa moartea lui Mustafa..
Postat 24 October 2014 - 12:15 AM
Daca nu era Nurbanu, Selim se imbata intr-o veselie si nu facea nimic. Adevarul istoric este ca era foarte sensibil si foarte destept, dar " iute a varsa sange..." cand i se punea pata! Cand vedea ce a iesit, se caia si ii coplesea pe artisti si pe servitori cu daruri.
Pensia lui Mahidevran tot el i-a dat-o! Astea sunt fapte.
Dar se vede din ultimul episod ca el nu-si invata copilul, pe Murat, de rau despre Mustafa sau Baiazid, pe unul il numeste viteaz si pe celalat ca se " manie prea repede" , cand ii vede ca se joaca, zice: lasa-i sa se joace!
Si-a cerut scuze pentru pumnalul distrus cand era copil, aici intra in joc orgoliul, daca Baiazid aprecia penitenta, poate alta ar fi fost calea!
Iar nebuna de Huricihan, chiar n-avea motiv sa faca circ, Nurbanu tocmai urla la ala ca si-a pierdut mintile si ca merita sa fie omorat!
Normal ca ea era sultana si aia era cadana deci era complicat daca se apuca sa dea din gura Huricihan, putea sa sfarseasca ca Valeria!
Dar pozitia lui Hurrem.... in istorie a ramas ca n-ajungea Selim sultan, daca nu-l sustinea ea pentru interesele ei! pffff! Ia sa vedem daca macar asta e exact!
Postat 24 October 2014 - 02:04 PM
Postat 06 November 2014 - 11:12 PM
Cat despre toata incucatura si toata otraveala, am lipsit saptamana trecuta si toti se acuza. Dar poate fi si talentul actorilor mi s-au parut mai credibili Nurbanu si Selim care tocmai aflase, dar a decis s-o apere in fata mamei lui.
Postat 06 November 2014 - 11:31 PM
Despre medicul tanar si Mirimah,aceasta nu poate avea nicicand un viitor,in + cunoscand-o pe Mirimah e doar un moft pt. ea,ii place medicul tinerel,dar ea a fost mereu invatata cu oameni puternici cu fala,lux si tot ce implica,se mai matzaie si ea dar o sa-i treaca repedea.E si smechera ,a observat ca un anumit parfum sau ulei de corp ii provoaca exema asa ca atunci cand vrea sa-l cheme si-l aplica
A mai aparut o mimoza,mare negustoreasa si face parte si din elita europeana,se gudura pe langa sultan dar acesta e cotoi bataran si in plus le cam are pe ale lui nu-i mai arde,asa ca o sa incerce la Rustem care ce sa vezi nu zice nu ba din potriva
Apai il cred si eu saracu' s-o fi saturat si el de mofturile lui Mirimah care parca ar fi vreo figurina de portelan ce risca sa se sparga la cea mai mica atingere...Asa ca Rustem-Mirimah trec amandoi printr-o furtuna amoroasa ...
Vom asista si la moartea lui Hurrem care sufera se pare de o forma de cancer si nu mai are mult de trait asa ca nu ma pot bucura ca am scapat de Fatma...Prea tarziu
Postat 07 November 2014 - 01:04 AM
Si mironosita de Mihrimah!!! Voi ati avut vreodata alergie?? te mananca de-ti vine sa urli! Dar senor n-arata rau, ce sa zic, o scuzam!
Pe de alta parte adevarul istoric este ca Rustem chiar a iubit-o! Auzi ce hobby mi-am tras, sa citesc ce-au facut astia!
Uite ca dand cu google am aflat ca Mihrimah s-a cuplat cu Rustem Pasa! Adica actorii si ca e chiar insarcinata! In orice caz confirma tensiunea dintre ei!
Asa ca pregatiti batistele, dar daca ma intrebi pe mine,la Hurrem aia era ciuma, nu cancer, numai ca nu zice nimic explicit!
Intr-o lume in care femeile erau sclave aveau doua sanse sa se stearga pe jos cu ele, sau sa lupte!
Postat 07 November 2014 - 09:57 AM
Despre Mirimah ,citii stirea http://www.enational...sa-360070.html/ nu stiu cat de adevarata o fi ca astia lanseaza imediat zvonuri si speculatii ca sa vanda (nici nu stiu cat de exacta e mai ales ca spune ca interpreta lui Mirimah ,Pelin, s-a casatorit in 2011 ,eu stiu ca s-a casatorit abea acum recent de exemplu)dar ar fi interesant face in film un cuplu reusit (asa cum e el) cu Rustem,care nu e un barbat de lepadat chiar de loc in opinia mea
Despre Hurrem ,nu cred ca are ciuma,ca nu i se va umple corpul de buboaie ,in plus ar fi fost contagioasa si ar fi fost bagata in carantina...O sa vedem pe parcurs...
Ne apropiem cu pasi mari de sf. serialului.Hurrem afland ca moare isi va lua ramas bun de la toti inclusiv de la Mahidevran si de la Ibrahim(se va duce la mormantul acestuia,probabil inca mai avea sa-i zica fro' 2 si aluia )asa ca voi sta cu batista la purtator spre marele amuzament a lui bub' si al lui domnu' Geany'...''Ci vreti bre' daca-s sensibiloasa rau?!''...
P.S Ma lamurai'oarecum,Pelin e la cea de-a doua casatoarie(primul fu antrenor de fitnes,astalalt e fotbalist) ,asta care a avut loc acum, in iunie 2014 http://www.ziarelive...-casatorie.html,e insarcinata,stirea ca a divortat pt. Rustem e veche de mai bine de un an iar ea e proaspat casatorita de 4-5 luni...
Postat 07 November 2014 - 10:42 PM
In fine in istorie se scrisese ca a murit de pneumonie http://minunimistere...rit-hurrem.html,ori nu e cert ca e asa ori cine stie din ce motiv producatorii serialului au ales aceasta varianta?!
Acum la final dupa ce a indepartat-o atata se trezeste si Suleyman indragostit ...Pff!!!,cum am zis cam pampalau si sultanul asta...In rest e destul de tragic,bietul Sumbul,ce mila mi-a fost de el(tare mi-e drag de el ca actor )
Postat 07 November 2014 - 11:55 PM
Suleyman insa chiar a iubit-o mult!
Postat 08 November 2014 - 12:29 AM
zerda, la 07 November 2014 - 11:55 PM, a spus:
Suleyman insa chiar a iubit-o mult!
Intradevar spusesei (doar ca o escrescenta pe umar fatala care sa nu fie molipsitoare ,nu ma dusese cu gandul )
Cat despre iubit o fi iubit-o dar in serial in ultima vreme imi cam venea mie sa-i dau fro' 2 perechi de palme magnificului bine ca s-a trezit acum la final ce-i drept cam asa e si in viata ,nu apreciezi atat de mult ceea ce ai pana nu pierzi...Brrr!!! ai' ca ma ia' cu fiori bre'
Postat 08 November 2014 - 03:33 AM
Ca daca nu, mai comenta cineva!
Postat 08 November 2014 - 10:58 AM
zerda, la 08 November 2014 - 03:33 AM, a spus:
Ca daca nu, mai comenta cineva!
Daaa!!! paii eu jur pe rosu ca nu voiam sa ma mai uit acum la ultimul sezon,dar am fost trasa aici de manecuta si de-aia m-a prins iar microbul ,eh! oricum acum in decembrie se termina,mai e putin ...