Suleyman Magnificul Discutii despre serial
Postat 09 November 2014 - 08:17 PM
Hurema-i bolnava pe moarte? da' e cronica unei morti anuntate, daca ziceti ca-si pune in ordinea toate cele inainte de final. mi-a placut comentariul lu' Giani: deci musai sa-i mai zica vreo doua lu' Ibrahim, ha?
Pelin e-un nume destul de intalnit in Turcia si am impresia ca sunt niste oameni f potenti financiar cu-acelasi nume... Au niste afaceri importante ca am vazut afise mari publicitare cu numele asta prin tot Istanbulul. Am retinut ptr ca si pe mine ma cheama la fel si aia de la hotel au cascat ochii mari cand ne-au vazut actele la inregistrare
Bon, deci in continuare voi citi pe-aici, ca nu stiu daca am timp sa ma mai uit. Cred totusi c-am vazut o reluare intr-o sambata?
Postat 09 November 2014 - 08:54 PM
Am vazut ca e in reluare sambata la ora 2,30 dimineata .
Dupa moartea lui Hurrem va fi ucis si Rustem si mai apoi si Baiazid in fata si o data cu toti fii sai ,sub ochii lui Selim Brr!! o atrocitate crancena,bine ca Hurrem nu a trait sa vada asa ceva...
Postat 14 November 2014 - 11:57 AM
Numai ca umilinta doare mai mult ca o rana pentru ca raneste in suflet! Asa ca o sa-si ia revansa cand va putea, razbunarea este mai buna la rece, zic francezii!
Hurrem o sa moara in mare stil, de fapt ea cam toate le-a facut asa, a fost utila precizarea lui Gulfem, toate povestile au un sfarsit, dar viata ei a fost o adevarata poveste!
Postat 14 November 2014 - 01:55 PM
Bine ca nu va trai Hurrem sa vada sf. lui Baiazid.Sfatuitorul a vrut doar ca Baiazid sa se planga sultanului si sa cada el prost ,dar lucrurile au luat alta intorsatura,trimitandu-i acel dar cu provocarea la lupta.Asa ca fratii vor incrucisa sabiile,Baiazid e mult mai bun in lupta ca Selim ,dar ii va cruta viata...F. rau! pt.ca Selim il va executa pana la urma cu toti copii sai
Exemplul cu rochitza Baiazid l-a luat chiar de la tatal sau care ca sa-si provoace dusmanul la lupta (pe Carol Quintul)i-a trimis o roata de tors spunandu-i ca ''daca e femeie sa se comporte ca o femeie daca e barbat sa iasa la lupta''
Si Rustem a cedat farmecelor ''mimozei'' in timp ce Mirimah lacrimeaza dupa medicul spaniol...
Postat 14 November 2014 - 06:29 PM
El a iubit-o mult, asta e fapt istoric, ce a mai alunecat el pe niste galbeni, de la mironosita aia, aia nu se pune!
nu chiar toti copiii, pe fetita n-a executat-o!
Postat 14 November 2014 - 07:35 PM
Postat 14 November 2014 - 07:38 PM
mai bine raman la povestile tale, ca tu le mai indulcesti.
cate episoade mai sunt, ca=n ritmul in care se casapesc, nu cred sa mai prinda vreunul Craciunul
Postat 14 November 2014 - 07:48 PM
In rest despre apropo de rautate ,e ''criminal'' serialul
Postat 14 November 2014 - 10:10 PM
vali, la 14 November 2014 - 08:34 PM, a spus:
Ha ha ha!!! Puteam sa jur ca acest mesaj l-a scris domnu' Geany' (ca oricum tot Vali se numeste si el)
Da ma uitai,ma uitai!!! noroc,ca are pauzele lungi asa ca mai apuc si eu sa mai fac,cate ceva pe la bucatrie,alea-alea .
Oricum cand se termina nu ma mai apuc de nici o telenovica',ca e grele' cand te apuca microbul
Nici domnu' Geany,nu e f. incantat,oricum ma duare' pe mine la teneshi',dar ma amuza gelozia lui ca nu-i acord atentie non-stop cum ar vrea el
Revenind la subiect,Mirimah e insarcinata,altadata Rustem ar fi fost cu rotzile-n sus,dar acum e destul de rezervat,ma intreb,oare nu se teme ca nu e al lui?! ca e al medicului?!
P.S Motz' tocmai au anuntat ca sunt ultimile 7 episoade...in cel de saptamana viitoare moare Hurrem
Postat 15 November 2014 - 01:11 AM
Cand ma uit cu verisoara ne putem exprima pe cale lacrimala! Nici campania electorala n-a batut la puncte cand era Suleyman
Dar mi-a placut ca nici Selim n-a zis nimic, a zis ca s-a ranit! Si copilul lui Mihrimah eu as zice ca e al lui Rustem, ca Mihrimah avea numai idei de sultana in cap, serai, dinastie din astea! Dar nu strica sa se sperie nu?!? Ca si el ce facea cu doamna negustoreasa?? cursuri de pictura??
Postat 05 December 2014 - 12:19 PM
http://www.youtube.c...h?v=RtYtF1AEEAs
Minunata coloana sonora
Postat 05 December 2014 - 02:12 PM
http://www.youtube.c...h?v=H4lij-V9L8I
Postat 05 December 2014 - 11:52 PM
Cum am mai spus si tot ma repet ador,ador coloana sonora a filmului ...
Mi-a placut abordarea regizorului si a scenei mortii lui Hurrem,mai exact momentul :''the world standing still'',lumea a incremenit pt. o clipa ...
http://www.youtube.c...h?v=M9Gt_Y54Zpw
Si acolo momentul este f. intens f. bine punctat de melodia respectiva ...
In rest,ni se dezvaluie printr-o amintire si moartea lui Gulfem .A rezistat si ea eroic saraca 50 de ani slujindul si ingrijindul pe Suleyman ,dar cu uciderea lui Baiazid ,i-a pus capac si ei,a vrut sa-i puna perna pe fatza(sincer nu o blamez deloc ,cat imi place si mie de el cand priveste el in zare ashea pierdut cu ochii lui albastri mancal-ar mama pe el,da' atunci parca si eu i-asi cam fi dat aer cu portzia pe bune )
Mirimah e singura si dornica de razbunare,ca o demna urmasa a lui Hurrem sapa la radacina dinastiei Selim-Nurbanu'
Bietul Sumbul isi joaca rolul sublim,e imbatranit,are si o pleoapa cazuta pe un ochi (o fi avut vreo pareza saracul ) dar e mereu acelasi caine credincios .Si-a jucat f. bine rolul .
Postat 06 December 2014 - 12:40 AM
la fel s-a intamplat acu vreo saptamana-doua cand am vazut scena confruntarii fratilor pe-un camp de lupta, se uitau asa urat unu' la altu' de n-am mai suportat io tensiunea si iar am schimbat.
sezonul asta nu l-am urmarit deloc, io voiam romance nu horror.
da' te-am urmarit pe tine si stiu tot
noapte buna!
Postat 06 December 2014 - 12:47 AM